Görüş Bildir
Haberler
Sonbahar ve Kış Aylarında Gardırobunuzda Mutlaka Bulunması Gereken 10 Parça

Sonbahar ve Kış Aylarında Gardırobunuzda Mutlaka Bulunması Gereken 10 Parça

Kış geldi çattı. Gardırobunu yenilemek isteyen erkeklere yardımcı olabilecek bu erkek giyim kılavuzunu sizler için hazırladık:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pamuklu Gömlek:

Pamuklu Gömlek:

Yazın favorisi keten gömlekler yerlerini soğuk günlere uygun pamuklu, flanel ve kadife gömleklere bırakıyor. Ofis şıklığı veya hoş bir akşam yemeğinde giyilebilecek klasik pamuklu gömlekleri gardırobunuzda bulundurmayı ihmal etmeyin. Ayrıca daha salaş bir tarz için tercih edebileceğiniz oduncu gömleği olarak da adlandırılan ekose flanel gömleklere de göz atmak isteyebilirsiniz.

Denim Pantolon:

Yaz-kış, denim jeanler günlük giyimimizin olmazsa olmazlarından. Casual görünümlerin, hafta sonu kombinlerinin vazgeçilmezi denim jean modellerine göz atın ve bu sonbahar için kendinizi yeni ve rahat bir denim jean ile ödüllendirin.

Kumaş Pantolon:

Ofis ve günlük hayatın gittikçe iç içe girdiği bu günlerde, giydiklerimizde de çok yönlülük ön plana çıkıyor. Hem evde, hem ofiste, hem de dışarıda kombinleyerek rahat ve şık görünebileceğiniz kumaş pantolonlara göz atın. Esnek ve konforlu kumaş pantolon modellerini keşfedin. Kazaklar ve sweatshirtlerle kombinlendiğinde günlük bir tarza hitap ederken, gömleklerle birlikte ofis kombinlerinize de uyarlayın.

Uzun Kollu Tişört:

Uzun Kollu Tişört:

Yazın kurtarıcı parçası olan t-shirtler, kışın yerlerini uzun kollulara bırakıyor. Düz renk uzun kollu tişörtleri daha spor bir görünüm için önü açık gömleklerinizin veya sweatshirtlerinizin içine giyebilirsiniz.

Yünlü ve Pamuklu Kazaklar:

Yünlü ve Pamuklu Kazaklar:

Sıcak tutan ve yumuşak kumaşlarıyla rahat ettiren kazaklar, şüphesiz sonbahar-kış sezonunun en sevilen parçalarından. İçinizi ısıtacak pamuklu, yünlü ve kaşmir karışımı kazakları gardırobunuzdan eksik etmeyin. Düz renk modellerin yanı sıra çizgili veya desenli modeller de tercih ederek kombininize biraz hareket katabilirsiniz. Kotlarla veya kumaş pantolonlarla birlikte giyerek smart casual tarzı yakalayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sweatshirtler:

Sweatshirtler:

Özellikle son zamanların sokak stilinin olmazsa olmazlarından olan sweatshirtler, rahat ve günlük sonbahar stiliniz için ihtiyacınız olan parçalardan. Renkli, baskılı veya nakışlı sweatshirtlerle sonbahar kombinlerinizi zenginleştirin. Denim jeanlerle veya jogger pantolonlarla birlikte giyerek günlük veya spor bir tarz yaratın.

Hırka:

Serin akşamlarda üşümemek için ihtiyacınız olan cool tarzınızdan ödün vermeden gönül rahatlığıyla giyebileceğiniz yün karışımı bir hırka. Tişört ve gömleklerle kombinlendiğinde tarzınızı güçlendirecek bir hırka edinin.

Ceket:

Ceket:

Havalar serinlerken en çok ihtiyacımız olan parçalar da ceketler. Sıcak tutacak ve fonksiyonel detaylara sahip ceketler edinerek kış kombinlerinize şıklık ve canlılık katın.

Mont:

Mont:

Kış gelmeden iyi bir mont edinip kışa hazırlıklı olmayı ihmal etmeyin. İçi tüylü montlar ve yelekler soğuklardan korunmanıza yardımcı olacaktır.

Desenli parçalar:

Desenli parçalar:

Genellikle yazın canlı renklerin ve eğlenceli desenlerin hakim olduğu giysilerimiz havalar soğuduğunda yerlerini koyu veya düz renkli parçalara bırakır. Bu sezon bu düzeni değiştirip renk ve desenlerin ön plana çıktığı parçalar tercih ederek tarzınızla öne çıkabilirsiniz. Çizgili, grafik baskılı ve nakışlı alternatiflerle, zamansız parçalardan oluşan gardırobunuza biraz hareket katabilirsiniz. 

Stil sahibi erkeklerin yazın olduğu gibi sonbaharda da smart casual bir tarz için aradıkları her şeyi bulabilecekleri Bluemint, etkileyici Sonbahar/Kış 21-22 koleksiyonuyla karşımızda. Koleksiyonu keşfetmek için Bluemint’i inceleyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın