Görüş Bildir
Haberler
Sonbahar Aylarında Vazgeçilmeziniz Olacak En İyi Baharatlı Parfümler

etiket Sonbahar Aylarında Vazgeçilmeziniz Olacak En İyi Baharatlı Parfümler

Sena Yiğit
03.10.2022 - 09:00

Sonbahar aylarında daha yoğun ve baharatlı kokuları tercih ettiğimiz bir gerçek... Baharatlı kokular genellikle diğerlerine göre daha yoğundur. Bundan dolayı kimi için ilgi çekici olsa da kimseler için de bazen dayanılmaz olabiliyor. Ancak sizin için hazırladığımız bu listemizde duyunca aşık olacağınız kokuları derledik. Siz de benim parfüm tercihim baharatlı kokulardan diyenlerdenseniz hiç vakit kaybetmeden içeriğimize geçelim. 

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Givenchy Irresistible

1. Givenchy Irresistible

Kullanıcıların favorisi olmuş bu parfüm oldukça revaçta… Meyvemsi çiçeksi odunsu bu zarif koku sizin vazgeçilmeziniz olacak. Gün boyu kalıcılığı ile sizi ve çevrenizdekileri büyüleyeceğinden eminiz. 

Burada

Bu parfümü kışın havaalanında keşfettim. Sıkar sıkmaz bu nasıl bir koku dedim mest oldum. 😌 Üzerinden birkaç ay geçti ve yine bu koku geldi aklıma...  Artık sipariş vermeliyim dedim, iyi ki etmişim. Tarif edemeyeceğim kadar güzel, kadınsı bir koku. Kalıcılık olarak yüksek fakat koku olarak asla baş ağrıtmıyor. Fakat baş döndürdüğü aşikâr :) Hiç düşünmeden almanızı tavsiye ederim. Ürünün orijinalliğiyle ilgili şüpheniz olmasın. Teşekkürler Trendyol ✨

2. Gucci Bamboo

2. Gucci Bamboo

Etkileyici kokusu ile bir parfümden beklentinizi karşılayacak olan bu ürün, baharatlı parfüm sevenlerin gözdesi olmuş. Parfümünüzde değişikliğine gideceksiniz sizin için harika bir öneri olduğunu düşünüyoruz. 

 Orta ve alt odunsu ve sıcak notalar canlılığı yansıtıyor.

Buraya tıktık

3. Versace Crystal Noir

3. Versace Crystal Noir

Güçlü kadınların tercihi olan bu parfüm ile her yerde imzanızı bırakmaya ne dersiniz? Tasarımı ile büyüleyen bu parfüm, baharat karışımından elde edilen kokusu ile de sizi cezbedecek. 

Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz

Uzun süredir favorilerimde duran bir üründü, indirime girdiğinde fırsatı kaçırmak istemedim. Tek kelimeyle MUHTEŞEM! Aşırı beğendim yumuşak geçişli, kremsi bir koku. Tavsiye ederim, kalıcı 👍🏻🧡☺️

4. Dior Addict

4. Dior Addict

Göz kamaştırıcı tasarımı ile sizi büyüleyeceğini düşündüğümüz bu parfüme bayılmamak elde değil. Uzun süre kalıcı kokusuyla kendinizi gün boyu canlı hissetmenizi sağlar. 

Tüm cilt tipleri için uygundur.

Buraya tıklayın

Ürün elime hasarsız ulaştı. Güzel paketlenmişti. Orijinalliğini sorguladım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İndirimli almanın sevincini yaşadım.🦋👩🏻‍🌾

5. Hermes Twilly D'Hermes

5. Hermes Twilly D'Hermes

Cazibeyi temsil eden bir parfüm ile gün boyu iyi hissetmeye hazır mısınız?

Özellikle günlük hayatınızda dışarı çıkarken tercih edebileceğiniz bir parfüm olduğunu düşündüğümüz bu ürün, çarpıcı zencefil notasıyla adeta sonbahar için yaratılmış.

Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Calvin Klein Obsession

6. Calvin Klein Obsession

Bir kullanıcının yorumu şöyle;

Yıllardır kullanıyorum, çok hoş ve narin bir kokusu var sonbahar ilkbaharda kullanılacak bir parfüm. Özellikle paketlenme çok güzel yapılmış, teşekkür ederim.

Buraya tıklayın

Daha fazla ürün burada

7. Avon Perceive

7. Avon Perceive

Daha uygun fiyatlı bir önerimiz de...

Avon parfümlerinin ne kadar çok tercih edildiğini bilmeyen yoktur. Yıllardır yerini koruyan bu parfümü tercih ederek hem bütçenizi zorlamayın hem de benzersiz bir deneyimi tadın istedik. 

Fiyatı sadece 134 TL.

Burada

8. Emporio Armani Stronger With You Intensely

8. Emporio Armani Stronger With You Intensely

Erkekler için yaptığımız sıralama ile devam ediyoruz. 

Her zaman modern ve şehirli erkeğin imzası niteliğini taşıyan bu parfümü tercih ederek herkesi kendinize hayran bırakmaya hazır mısınız? 

Bu bağımlılık yapıcı yoğun fujer parfüm, pembe biber, vanilya ve kehribar rengindeki odunsu notaları içeriyor. 

Buraya tıklayarak ulaşın

9. Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme

9. Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme

Kendinize özel bir tarz arıyorsanız sizi bu parfüm ile tanıştıralım istedik. İçeriğindeki keskin tazelik hissi ile tüm kullanımlarınızda fresh bir hava elde edebileceğinizden eminiz. 

La Nuit De L'Homme erkeği geçtiği yere mührünü vuruyor, iz bırakıyor ve kolay unutulmuyor.

Burada

10. Azzaro Pour Homme

10. Azzaro Pour Homme

Lavanta çiçeği, adaçayı, çobanpüskülü, bergamot, limon, anason, patçuli, misk, sandal ağacı, amber gibi fresh, odunsu ve yeşil notalar içermekte olan bu parfüm kullanıcılarının odak noktası olmuş.

Sizler de parfümünüzde değişikliğe gidecekseniz bu ürünü mutlaka incelemenizi öneririz.

Burada

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Viktor Rolf Spicebomb Extreme

11. Viktor Rolf Spicebomb Extreme

Bergamotun patlayıcı taze lezzetli notaları ve iris, ağaç reçinesi, kaya güllü gibi baharatların serinletici his uyandıran etkisini tatmaya hazır mısınız? 

Karabiber ve tarçın içeren, yoğun baharat harmanı sizi mest edecek. 

Baharatların harmanıyla yaratılan bu bomba gibi çarpıcı kokuya sahip, etkileyici erkek parfümünü tercih etmek isterseniz tıktık.

Daha fazla erkek parfümü burada

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın