Görüş Bildir
Haberler
Son Yaz 10. Bölüm Fragmanı

Son Yaz 10. Bölüm Fragmanı

Sunay Korkmaz
03.03.2021 - 10:27

Son Yaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman; Savcı Selim'i kurtarmak için kendini arabanın önüne atan Akgün, ameliyata alınır. Akgün yaşam savaşı verirken Selim ve Yağmur arasında bir hesaplaşma yaşanıyor. İşte Son Yaz 10. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son Yaz Son Bölüm Özeti

Son Yaz Son Bölüm Özeti

Selim, Akgün'ün ihanetini öğrendikten sonra Akgün'ün hayatını cehenneme çevirmeye karar verir. Köstebeklikten tutuklayamayacak olsa bile adam yaralamadan mahkemeye çıkaracaktır. Fakat Selim görevden el çektirilmiştir, bunu başka bir savcı üzerinden yapması gerekmektedir. Akgün mahkemeye çıktığında ise kimsenin beklediği olmaz.

Akgün'ü artık bambaşka bir yol beklemektedir. Fakat Akgün savcıya vicdan borcunu ödemeden gitmeye niyetli değildir. Selim Kara'nın namını temizlemek, ona kurulan komployu ortaya çıkarmak Akgün için namus borcudur. Tabii bunu kendisinden nefret eden Selim'e görünmeden yapmak zorundadır. Canan ise kocasının düştüğü durumun farkındadır. Selim'e sahip çıkma sırası Canan'dadır.

Akgün, Selim'e kurulan komployu çözmek için uğraşırken yolları babasının başına gelenleri kendi yöntemi ile çözmek isteyen Yağmur'la kesişecektir. Yağmur zor bir karar vermek zorunda kalacaktır. Ya Akgün'ün yolunu seçip babasının mesleğini kurtaracak ya da yasa dışı yapılan bu eyleme karşı çıkacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın