Görüş Bildir
Haberler
Son Dakika: Müge Anlı'da Büyükşen Çifti Cinayeti Çözüldü mü, Katil Kim?

Son Dakika: Müge Anlı'da Büyükşen Çifti Cinayeti Çözüldü mü, Katil Kim?

Müge Anlı ile Tatlı Sert cinayetleri aydınlatmaya devam ediyor. Üç yıl önce programda işlenen ve yeniden gündeme gelen Necla-Büyükşen cinayetinde ipuçları toplanmaya devam ediyor. Çiftin küçük oğlu Osman Büyükşen ailesinin katilini bulmak için Müge Anlı'da. Şüpheler ise çiftin kızı Büşra, büyük oğulları Uğur ve gelinleri Betül üzerinde yoğunlaşıyor. Peki, Necla-Metin Büyükşen çiftinin cinayeti çözüldü mü? Katil kim? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özel Ekip Kuruldu

Özel Ekip Kuruldu

Müge Anlı'da işlen Büyükşen cinayetindeki sır perdesi henüz aralanmadı. Osman Büyükşen'in programdaki feryadı sonrası bir kez daha harekete geçildi. Müge Anlı, cinayeti çözmek için özel ekip kurulduğunu duyurdu.

Necla- Metin Büyükşen Olayının Geçmişi

Necla- Metin Büyükşen Olayının Geçmişi

İddiaya göre, 3 Eylül 2018 tarihinde başına kar maskesi geçiren kişi Metin Büyükşen'e ait eve, kapısı açık olduğu sırada girdi. Kimliği belirsiz saldırgan, emekli memur Metin Büyükşen'e elindeki pompalı tüfekle ateş etti. Necla Büyükşen'e de ateş eden saldırgan, tüfeğin dipçiğiyle çiftin kızı Büşra'yı yaralayarak kaçtı. Başına aldığı darbeyle yaralanan Büşra Büyükşen, olay sonrası komşulardan yardım istedi. Komşularının otomobiline binen Büyükşen, jandarmaya giderek, olayı anlattı. Eve gelen jandarma ekipleri, Necla- Metin Büyükşen çiftinin cansız bedenlerini buldu. Yaralı Büşra Büyükşen de sağlık görevlilerince ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

Büşra, Uğur ve Betül'den Çelişkili İfadeler

Büşra, Uğur ve Betül'den Çelişkili İfadeler

Olaydan sonra alınan Swap örnekleri, cinayet anının tek tanığı olan 'Büşra Büyükşen' 'in canlı yayında verdiği çelişkili ifadeler, görgü tanıklarının beyanları, ve diğer birincil muhatapların tatmin etmeyen eksik anlatımları, kısacası Metin Büyükşen ile Nejla Büyükşen çiftinin öldürülmesiyle ilgili ortaya atılan iddialar her defasında oğlu ve gelini ile yaşadığı mehir tartışmasını işaret ediyor. Yapılan araştırmaların ardından Betül Büyükşen ile Metin Büyükşen'in yaptığı telefon konuşmasından ses kayıtları Müge Anlı'nın programında dinletildi. Konuşmada, mehir kavgasını çözmek isteyen baba gelinine mehir yerine bir araba, 25 bin TL para teklif ediyor. Ancak Betül mehirin hepsini istiyor ve anlaşamıyor.

Osman Büyükşen Kimdir?

Osman Büyükşen Kimdir?

Konya'da işlenen cinayet ile gündeme gelen Osman Büyükşen, öldürülen çift Necla - Metin Büyükşen'in küçük oğlu. Çocuk Sağlığı ve Hastalıklı doktoru olan Osman Büyükşen 1988 doğumlu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın