Görüş Bildir
Haberler
Sokak Hayvanları İçin Yapılabilecek 6 Mükemmel Hareket

Sokak Hayvanları İçin Yapılabilecek 6 Mükemmel Hareket

Recep Koçak
18.09.2014 - 11:13 Son Güncelleme: 18.09.2014 - 11:50

1. Sokağa Su Kabı Koyun

1. Sokağa Su Kabı Koyun

Sokak hayvanlarıda bizler gibi yiyip içen canlılar. Onlarda günlük olarak suya ihtiyaç duyuyor. Onların bu durumlarına seyirci kalmayıp sende birşeyler yapmak istiyorsan bir kap suyu kapının ve ya dükkanının önüne koyabilirsin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Sokağa Mama Kabı Koyun

2. Sokağa Mama Kabı Koyun

Su kabı koymak yetmiyor tabi. Karınlarını doyurabilmeleri için sokaklara mama kabıda koymak gerekli. Tabi koyduğunuz mama kabına günlük olarak mama yada yemek artığı koymayıda unutmamalısınız!

3. Barınaktan Bir Can Sahiplenin

3. Barınaktan Bir Can Sahiplenin

Petshoplar bugün mantar gibi her yerde türemekte ve sözde hayvansever milletimiz ordan kedi köpek alıp evinde beslemekte. Bunun yerine belediye barınaklarına gidip aşıları tam olarak yapılmış bir can sahiplenmek sizcede en güzeli değil mi? - Tabi barınakta bi şivava yada golden bulmak zor, eh barınaktan alınan cinsi karışık köpekle sokakta da gezilmez(!) işte bizim hayvanseverler böyle mantıklı ve bu mantıkla petshopa koşuyor  -

4. Bilinçlenin - Bilinçlendirin

4. Bilinçlenin - Bilinçlendirin

Sokak canları konusunda kendinizi yetersiz görüyorsanız sizde belediye veterinerlerinden bilgi alarak bilinçlenebilir ve etrafınızdaki insanları bu konuda bilinçlendirebilirsiniz! Unutmayın onlarda canlı ve her canlı gibi onlarda sevgiye ve anlayışa muhtaç!

5. Sokak Hayvanları İçin Barınak Yapın - Mümkünse Ahşap -

6. Otomatik Su ve Mama Kabı Aldırın

6. Otomatik Su ve Mama Kabı Aldırın
www.modernciftlik.com

Evet aldırın diyorum çünkü bu sizin değil belediyenin yasalarla yapmak zorunda olduğu bir hareket. Her belediye sınırları içerisindeki sokak canlarının bakımında sorumludur. Bu hareketi bugüne kadar gerçekleştiren 70den faazla belediye oldu! Neden sıradaki sizin belediyeniz olmasın(?)

Otomatik su ve mama kabı için : http://www.modernciftlik.com/kategori/kedi-kopek-malzemeleri/sokak-hayvanlari-projemiz/

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
30
6
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın