Görüş Bildir
Haberler
Sofia Richie İle Bir Dönemin Güzellik Trendini Yıkan Old Money Stili Nedir, Anlatıyoruz!

etiket Sofia Richie İle Bir Dönemin Güzellik Trendini Yıkan Old Money Stili Nedir, Anlatıyoruz!

Nurseda Gerek
10.05.2023 - 10:14

Sosyal medya trendleriyle hayatımızın merkezine oturan medya kişilikleri uzun yıllardır güzellik trendlerinde başrol oynuyor. Sosyal medyanın en çok takip edilen kadınları tek tip vücut ve stil algısını hayatımızın merkezine koydular diyebiliriz. Peki bu durum değişebilir mi? En popüler medya kişilikleri arasında yer alan Sofia Richie, alışkın olduğumuz tüm trendleri yıkmaya ve 'Old Money' tarzıyla bir devri kapatmaya hazır gibi görünüyor. Gelin, Sofia Richie'nin stil yolculuğuna rehber olan 'Old Money' tarzı nedir birlikte inceleyelim! 

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.' 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nepo bebek Sofia Richie uzun yıllardır sosyal medyanın en çok takip edilen isimlerinden biri.

Nepo bebek Sofia Richie uzun yıllardır sosyal medyanın en çok takip edilen isimlerinden biri.

Şarkıcı Lionel Richie'nin en küçük kızı olan Sofia Richie 1998 doğumlu bir nepo bebek. Instagram aleminin en merak edilen isimleri arasında yer alan Sofia, bir dönem Kardashian'lara yakınlığıyla biliniyordu. Şimdilere kıyasla o zamanlar daha hareketli ve çılgın bir tarza sahipti diyebiliriz. İnişli çıkışlı ilişkileri, çılgın stili ve hareketli hayatıyla takip edilen güzel, günümüzde oldukça farklı bir hayat tarzını benimsemiş durumda.

Evlilikle gelen stil değişimi...

Evlilikle gelen stil değişimi...

Geçtiğimiz günlerde Elliot Grainge ile dillere destan bir düğün yapan güzel model, sade ve bir o kadar zarif zevkiyle çok konuşuldu. Kusursuz bir düğün ile dünyaevine giren çift, günlerce basının en çok okunan haberlerine konu oldu. Peki, bu düğünü bu kadar kusursuz kılan neydi? Şimdiye kadar onlarca ünlü düğününe ve ünlü geline aşina olmamıza rağmen bizi bu kadar etkileyen şey ne oldu? Cevap basit, 'Old Money' stili!

"Old Money" stili nedir? 💸✨

"Old Money" stili nedir? 💸✨

Soylu ailelerden gelen zengin insanların stil modelini yansıtan 'Old Money', markasıyla dikkat çekmeyen ürünlerden oluşan lüks bir giyim tarzını ifade etmektedir. Kısaca bir bakışta hangi markanın olduğunu anlayabileceğiniz büyük logolu ürünler bu kategorinin dışında yer alıyor. Zarif, sade, çabasız fakat bir o kadar belirli bir stilin en kısa anlatımı olduğu da söylenebilir.

Zamansız ve çabasız şıklığın en yeni terimi...

Zamansız ve çabasız şıklığın en yeni terimi...

Modanın tekrarlanabilir yanını yine ve yeniden gözler önüne seren 'Old Money' estetiği, günümüz güzellik algısını şimdiden değiştirmeye başladı diyebiliriz. Özellikle 'Clean Girl' makyaj trendiyle başlanan sadeleşme trendi 'Old Money' estetiğiyle devam edeceğe benziyor. Peki, zamansız ve çabasız şıklığın en yeni terimi olan bu stil hareketini benimsemek için hangi ürünlerden yardım alabiliriz? Gelin, sıfırdan bir 'Old Money' gardrobu oluşturalım!

1. Basic bluz modelleri en sık başvuracağınız parça olmalı.

1. Basic bluz modelleri en sık başvuracağınız parça olmalı.

Kaliteli kumaşlar ve basic tasarımlar 'Old Money' estetiğinin olmazsa olmazı! Özellikle yaz kombinlerinizde tercih edebileceğiniz basic bluz ve crop modelleri, stil yolculuğunuzda destek alabileceğiniz alternatif ürünler arasında yer almaktadır. 

İncelemek isteyenler için benzer bir bluz modelini buraya bıraktık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Krem tonlarının asaletini pantolonlarınıza yansıtın.

2. Krem tonlarının asaletini pantolonlarınıza yansıtın.

'Old Money' estetiğini en iyi yansıtan renkler hiç kuşkusuz krem tonları diyebiliriz. Özellik yaz kombinlerinde sıkça karşımıza çıkan açık tonlar, pantolon modellerinde tam bir 'Old Money' görünümüne imza atıyor. Siz de bu yaz kusursuz bir 'Old Money' stilini benimsemek istiyorsanız, seçtiğimiz pantolon modeline göz atabilirsiniz. 

Benzer bir pantolon modelini sizler için buraya bıraktık.

3. Dört mevsim gömlek modellerine şans verebilirsiniz.

3. Dört mevsim gömlek modellerine şans verebilirsiniz.

Hangi moda trendi yükselişe geçerse geçsin gömlek modellerinin zamansızlığını es geçebilmek mümkün değil doğrusu. Bu zamansız parça tam olarak 'Old Money' estetiği için yaratılmış bile diyebiliriz. Stilinize zamansız ve dikkat çekici dokunuşlar katmak için siz de benzer bir gömlek modeline şans verebilirsiniz.

Seçtiğimiz şık gömlek modelini incelemek için buraya tıklamanız yeteli.

4. Kazaksız olmaz!

4. Kazaksız olmaz!

Bu belirleyici stilin olmazsa olmazları arasında yer alan parçalardan biri de tahmin edebileceğiniz üzere kazak modelleri denilebilir. Özellikle açık renkli kazak modelleri, 'Old Money' estetiğinin en sevilen parçaları arasında yer almaktadır. Omuzlara atmak suretiyle kullanılan bu kazak modellerine de şans vermeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz. 

Benzer bir kazak modeli içintık tık!

5. Temiz ve rahat ayakkabı modelleriyle görünümlerinizi tamamlayabilirsiniz.

5. Temiz ve rahat ayakkabı modelleriyle görünümlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Öyle bir moda anlayışı düşünün ki hem spor ayakkabı modelleriyle hem de stiletto modelleriyle tamamlanabilsin. 'Old Money' estetiğinden önce garipseyebileceğimiz bu durum artık oldukça mümkün. 

Sizler için seçtiğimiz benzer bir spor ayakkabı modelini buraya bıraktık.

Seçenekleriniz arasına ekleyebileceğiniz şık bir topuklu ayakkabı modelini de buraya bıraktık. 

İncelemek isterseniz kombinlerinizde kullanabileceğiniz tarz bir makosen modelini de buraya bıraktık!

6. Siyah elbise zarafetini hissedin!

6. Siyah elbise zarafetini hissedin!

'Old Money' stilini gardrobunuza taşımak istiyorsanız, öncelikle siyah basic bir elbiseye öncelik vermeniz gerekmektedir. Üstelik size en yakışan modeli seçebilir, kalıpların dışında yer alan modellere göz atabilirsiniz.

Sizler için seçtiğimiz benzer bir siyah elbise modelini buraya bıraktık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siz "Old Money" stili ve Sofia Richie hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım! 👇🏻

Siz "Old Money" stili ve Sofia Richie hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım! 👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
7
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın