Görüş Bildir
Haberler
Bilgilenelim Köşemizde Bugün: Toka Çeşitleri ve İsimleri

etiket Bilgilenelim Köşemizde Bugün: Toka Çeşitleri ve İsimleri

Nurseda Gerek
28.02.2023 - 11:52

Moda dünyasının en sevilen aksesuarlarından biri olan toka çeşitleri, trendlerde yerini korurken çeşitleriyle kafa karıştırabiliyor. Peki, kaç çeşit toka modeli var? Toka çeşitleri nelerdir? En trend toka modeli hangisi? Mandal toka nasıl takılır? Klipsli saç tokası nasıl takılır? Gelin, toka dünyasına dair en merak edilenleri birlikte cevaplayalım! 

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.' 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Saten lastik toka 🤍

1. Saten lastik toka 🤍

2022-2023 trenlerinde yer alan saten lastik toka, rahat kullanımı ve şık görünümüyle çok seviliyor. Özellikle klasik görünümlere çok yakışan saten lastik toka modelleri, at kuyruğundan topuza kadar pek çok modeli rahatlıkla kaldırabiliyor. Saçlarınızı sık sık şekillendiriyor ve topladığınızda bozulmasını istemiyorsanız, kesinlikle birkaç adet saten lastik toka edinmeniz gerektiğini söylemek isteriz. 

Benzer bir saten lastik tokanın linkini sizler için buraya bıraktık!

2. Büyük mandal toka 🤩

2. Büyük mandal toka 🤩

Rahat topuz modelleri ve salaş saç görünümleri... Senenin en trend toka modeli hiç kuşkusuz büyük mandal toka desek abartmış olmayız sanırım. Günümüzün en şık görünümlerini tamamlayan büyük mandal tokalar, özellikle günlük kombinlere çok yakışıyor. Farklı topuz modelleriyle trend, salaş ve bir o kadar parizyen bir hava yakalamak istiyorsanız kaliteli bir mandal toka edinmeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz. 

Benzer bir büyük mandal toka modeli burada.

3. Küçük mandal toka 👇

3. Küçük mandal toka 👇

Yarım topuz modellerinin olmazsa olmaz aksesuarı küçük mandal toka modelleri, günlük kullanıma en yakışan aksesuarlarından biri. Büyük topuzlardan hoşlanmıyor ve kurtarıcı bir tokaya ihtiyaç duyuyorsanız, mutlaka birkaç küçük mandal toka alabilirsiniz. 

Benzer bir küçük mandal toka modelini sizler için buraya bıraktık!

4. Çıtçıt toka 😍

4. Çıtçıt toka 😍

Trendleri yakından takip edenler bilir ki çıtçıt toka furyası hız kesmeden devam ediyor! Üstelik renkli ve büyük modelleriyle öne çıkan çıtçıt toka modelleri, pek çok saç modelinde rahatlıkla kullanılabiliyor ve görünümleri zenginleştiriyor. Siz de stilinizde renkli, hareketli ve eğlenceli görünümler yakalamayı planlıyorsanız, çıtçıt toka kullanamaya başlayabilirsiniz. 

Benzer bir çıtçıt toka modelini sizler için buraya bıraktık!

5. Mini mandal toka 🥰

5. Mini mandal toka 🥰

Küçük kız çocuklarında sık sık görebileceğiniz mini mandal toka modelleri, geçtiğimiz yıldan bu yana yetişkin kategorisinde de kullanılmaya başladı. Yaz aylarında renkli bir görünüm yakalamak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alan bu toka çeşidi, özellikle eğlenceli saç modellerine çok yakışıyor doğrusu. Salık saç modellerinden ince örgü modellerine kadar pek çok modelde kullanılabilen bu toka çeşidine göz atmadan geçmemenizi öneririz. 

Benzer bir mini mandal toka modelini buraya bıraktık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Saç bandı 🫶🏻

6. Saç bandı 🫶🏻

Klasik saç görünümlerinden hoşlananlar buraya! Dönem kadınlarında sık sık karşılaştığımız saç bandı çeşitleri, 2023 trendlerinde zirvede yer alıyor diyebiliriz. Katlı saç kesim modellerinin trendleşmesi ile birlikte kullanılmaya başlanan saç bandı çeşitleri, bu sene mutlaka edinmeniz gereken aksesuarlarından biri. Özellikle uzun ve katlı bir saç kesimi kullanıyorsanız, saç bandı çeşitleriyle şahane görünümler yakalayabilirsiniz. 

Benzer bir saç bandı için buraya tıklamanız yeterli.

7. İnce lastik toka 😍

7. İnce lastik toka 😍

İnce lastik toka çeşitleri her kadının toka çekmecesinde bulunması gereken bir ürün. Özellikle farklı saç modellerini denemeyi seviyorsanız, mutlaka ince lastik toka edinmeniz gerektiğini hatırlatmak istiyoruz. Unutmadan, ince lastik tokalar çok çabuk yırtılan bir toka modeli olduğu için farklı birkaç kutu edinmeyi düşünebilirsiniz.

Benzer bir toka modelini sizler için buraya bıraktık!

8. Metal topuz tokası 👇🏻

8. Metal topuz tokası 👇🏻

Gelelim tüm zamanların en havalı saç tokasına... Metal topuz tokası, dönem kadınlarının saçlarında görmeye aşina olduğumuz en havalı trendlerden biri. Kombinlerinize farklı bir hava katacak, her göreni aşık bıracak ve rahat topuz yapmanızı sağlayacak bir saç tokası arıyorsanız bizce bu ürüne göz atabilirsiniz. 

Benzer bir toka modelini sizler için buraya bıraktık.

9. Lastik toka 🤗

9. Lastik toka 🤗

Lastik tokasız olmaz! Her kadının bileğinde bulunan klasik lastik toka modelleri, kuşkusuz en kullanışlı toka çeşitleri arasında yer alıyor. Yokluğunu sık sık hissedeceğiniz bu toka modelini mutlaka stoklamanız gerektiğini söylemek isteriz. Bu arada klasik lastik toka modelleriyle birbirinden farklı saç modellerini deneyebileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

Benzer bir toka modelini sizler için buraya bıraktık.

10. Taç 💚

10. Taç 💚

Son yıllarda farklı tasarım seçenekleriyle öne çıkan taç modelleri, günümüzün dikkat çekici aksesuarları arasında yer almayı başardı. Hemen hemen her görünüme çok yakışan trend taç modelleri, özellikle klasik görünümleri en şık şekilde tamamlamayı başarıyor diyebiliriz. Kısacası şık taç modelleriyle kombinlerinizi bir üst seviyeye, görünümlerinizi zirveye taşıyabilirsiniz. 

Benzer bir taç modelini buraya bıraktık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tel toka ❤️🔥

11. Tel toka ❤️🔥

Tel toka kurtarıcılığı diye bir şey var! En zor zamanımızda yardımımıza koşan tel toka, son yıllarda tek başına kullanımıyla da çok seviliyor. Üstelik benzersiz saç modellerine olanak sağlıyor ve oldukça trend bir görünüme yardımcı oluyor. Siz de stilinizi hareketlendirmek ve saç görünümünüzü renklendirmek için tel toka çeşitlerinden yardım alabileceğinizi unutmayın! 

Benzer bir toka modelini sizler için buraya bıraktık.

12. Tarak toka 🤩

12. Tarak toka 🤩

Unutulmaya yüz tutan toka modellerinden biri olan tarak tokalar, dönem stilinden hoşlananların hala tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor. Özellikle vintage bir stili benimseyen kadınlar, tarak toka modellerine öncelik veriyor ve görünümlerinde mutlaka tercih ediyor. Siz de vintage parçalar kombinlemekten hoşlanıyorsanız, tarak toka modellerine şans verebilirsiniz. 

Benzer bir tarak toka modeli burada.

13. Makarna lastik toka 🥰

13. Makarna lastik toka 🥰

Halk arasında 'iz yapmayan toka' olarak bilinen makarna lastik toka, hızlıca toplamak ve çıkarmak için oldukça uygun. Sürekli saçınızı toplamak ve açmak zorunda kalıyorsanız, siz de makarna lastik toka modellerine yönelebilirsiniz.

Benzer bir toka modeli burada.

14. Zikzak saç bandı 🫠

14. Zikzak saç bandı 🫠

Bir zamanların en popüler aksesuarlarından biri olan zikzak saç bandı, Euphoria dizisiyle beraber tekrar trendlere girdi. Maddy ile tekrar ikonikleşen bu aksesuar, uzun yıllar daha trendlerde yerini koruyacak gibi duruyor. 

Benzer bir ürün için buraya tıklamanız yeterli.

Bonus: fular

Bonus: fular

Saç tokalarının yanı sıra fular çeşitleriyle de şahane görünümler elde edebileceğinizi biliyor muydunuz? Tek bir fularla bile benzersiz saç modellerini uygulayabilir, göz alıcı görünümler yakalayabilirsiniz. 💕

Benzer bir fular modeli burada

Sizin en sevdiğiniz saç aksesuar hangisi? Yorumlarda buluşalım... 

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
11
5
3
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın