Görüş Bildir
Haberler
Sneijder'in bıçak seti olay yarattı!!!

Sneijder'in bıçak seti olay yarattı!!!

Mertcan Güleryüz
04.04.2015 - 18:09 Son Güncelleme: 04.04.2015 - 18:26

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in reklamını yaptığı bıçak seti, İngiltere'de gündem oldu. Cimbom'un yıldızı, tepkiler üzerine özür diledi.

Wesley Sneijder, özel bir şirketin tasarladığı bıçak setinin satışa çıktığını sosyal medya üzerinden duyururken, 'Sonunda benim Galatasaray bıçak setim satışa çıktı. Satışa ve her yere dağıtıma başlandı' şeklinde mesaj attı. Ancak bıçak seti, Leeds Unitedlı 2 taraftarın İstanbul 'da hayatını kaybetmesinin yıldönümünde satışa çıkması şaşırttı. İngiliz taraftarlar, sosyal medyadan sarı-kırmızılı oyuncuya tepki gösterdi.   

İNGİLİZLER TEPKİ GÖSTERDİ, SNEIJDER ÖZÜR DİLEDİ

Sporx.com'da yer alan habere göre; Mattt White isimli taraftar, 'Wesley Sneijder Galatasaray bıçak setini, İstanbul'da 2 Leeds taraftarının ölüm yıldönümünde mi satışa sunuyor. Berbat'yorumunda bulundu. Jack Connolly isimli taraftar ise 'Sneijder'in bıçak seti berbat. İğrenç insanlar' şeklinde mesaj paylaştı.

Mesajların ardından Sneijder ve bıçak firması, promosyonlarını geri çekme kararı aldı. İngiliz bir taraftardan özür dileyen yıldız futbolcu, 'Çok üzgünüm. Bu durumu bilmiyordum ve ürünü kaldırdık' ifadelerini kullandı.

TAKSİM MEYDANI'NDA BIÇAKLAMA...

5 Nisan 2000 günü Galatasaray'ın UEFA Kupası Yarı Finali'nde Leeds United ile İstanbul'da oynadığı maç öncesi, Kevin Speight ve Christopher Loftus isimli iki İngiliz taraftar, Taksim Meydanı'nda bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. 2000 yılında gerçekleşen olay sonrası 5 kişi tutuklanmıştı. 2002 yılında Ümit Demir isimli şüpheli, bıçaklama eylemini gerçekleştirdiğini itiraf etmiş ve 15 yıl hapse mahkum edilmişti. Yaklaşık 1 yıl sonra yapılan itirazın ardından Demir serbest kalmış ve 2007 yılında bu sefer 80 aylık bir cezaya çarptırılmıştı. (Radikal)

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0