Görüş Bildir
Haberler
Slovakya'dan Tartışılacak Karar: 'Müslümanları Almayacağız'

etiket Slovakya'dan Tartışılacak Karar: 'Müslümanları Almayacağız'

Hande öçalan
08.01.2016 - 01:45 Son Güncelleme: 08.01.2016 - 11:09

Slovakya Başbakanı Robert Fico, Köln ve Hamburg'da yılbaşı gecesi kadınlara taciz olayından sonra ülkesine Müslüman mülteci ve sığınmacıları kabul etmeyeceklerini bildirdi. Fico, 'Almanya'da yasananlar ülkemizde yaşanmayacak' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süheyla Kaplan'ın haberine göre; yılbaşı gecesi Almanya'nın Köln ve Hamburg kentlerinde taciz olayları yaşanmış ve taciz edenlerin Ortadoğu ve Kuzey Afrika kökenli oldukları ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine Slovakya Başbakanı Robert Fico ani bir basın toplantısı düzenleyerek kadınlara taciz olayından sonra ülkesine Müslüman mülteci ve sığınmacıları kabul etmeyeceklerini bildirdi. Fico, 'Almanya'da yasananlar ülkemizde yaşanmayacak' ifadelerini kullandı.

Müslümanları takipte olduklarını dile getirmişti

Müslümanları takipte olduklarını dile getirmişti

Slovakya Başbakanı, daha önceki açıklamalarında da Paris'teki saldırının ardından ülkede ikamet eden tüm Müslümanları takip altında tuttuklarını daha önce açıklamıştı.

Slovakya Başbakanı Robert Fico, 'Slovakya Cumhuriyeti topraklarında ikamet eden tüm Müslümanları takip altında tutuyoruz. Bunların çoğunluğu burada yasal olarak yaşıyor' diye açıklamalarda bulunmuştu.

Odatv.com

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
204
144
16
15
13
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Poppy Moore

Adamlar halkına değer veriyor. Halkın yaşam kalitesini daha fazla nasıl arttırabiliriz diye düşünüyor. Taciz olayı yaşandıysa bunu kadının mini etek giymesin... Devamını Gör

Poppy Moore

Hükümet de bir süreliğine devlettir. Eleştirim sadece şuan ki hükümete değil, Türkiye Cumhuriyeti Devletini bu hale getiren hükümet ve muhalefetedir.

Maverick

Adam haklı arkadaş bende olsam müslümanı bırak ülkeye sokmayı bitanede ben bomba atarım.. Kendi dinimden utanıyorum yobaz müslümanlar yüzünden. Nekadar d... Devamını Gör

phesus

müslümanlar neden hristiyan ülkelere sığınıyor, o ülkelerdeki hukuk düzeni, adalet sistemini müslümanlar kendi ülkelerinde neden kuramıyor ?