Görüş Bildir
Haberler
Sloukas, Olympiakos'tan Ayrıldı

Sloukas, Olympiakos'tan Ayrıldı

Fatih
26.06.2015 - 19:58
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sloukas, Fenerbahçe'yi Resmen Açıkladı

Yunan Milli guard Kostas Sloukas, bir açıklama yaparak Olympiakos'tan ayrıldığını ve Fenerbahçe'yi tercih ettiğini açıkladı.

'Çok basit bir açıklama yapmak istiyorum. Uzun süredir düşüncelerimle mücadele ediyordum. Kariyerim için en iyi kararı vermek zorundaydım ve geleceğimin Olympiakos'tan uzakta mücadele etmek olduğuna karar verdim. Mücadeleci olmakla ilgili bir karardı bu.

Olympiakos'tan ayrılmayı hiçbir zaman istemedim. Angelopoulos Ailesi bana her zaman cömert oldular. Bana 7 yıldır çok iyi fırsatlar sundular. Tüm güzel anlar için müteşekkirim. Burada büyük bir aile kurdum. Buraya elveda demiyorum, yine görüşeceğiz'

2 EUROLEAGUE ŞAMPİYONLUĞU YAŞADI

THY Euroleague'de Olympiakos formasıyla 2 kez Euroleague şampiyonluğu yaşayan Sloukas, geçen sezon %34.6 üçlük yüzdesiyle 6.7 sayı 3.1 asist ortalamalarıyla oynadı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/basketbol/eurole...

Sloukas, Olympiakos'tan Ayrıldı

Fenerbahçe'nin hedefindeki yıldız basketbolcu Sloukas, Olympiakos'tan ayrıldığını açıkladı.

Türkiye Basketbol Ligi 'nde şampiyon olarak tarih yazan Pınar Karşıyaka 'nın yıldızı Bobby Dixon 'ı renklerine bağlayan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı 'na müjdeli bir haber daha geldi.

Sarı-Lacivertliler'in hedefindeki Kostas Sloukas , 7 senedir formasını giydiği Olympiakos ile yollarını resmen ayırdı. Yunan basketbolcu, Kırmızı-Beyazlı ekiple ayrılığını yayınladığı veda mektubuyla duyurdu.

Guard olarak görev yapan 25 yaşındaki yıldızın, Obradovic komutasındaki Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

https://twitter.com/sportando/status/614471858038132737

Fanatik

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2015/06/26/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın