Görüş Bildir
Haberler
10 Adımda Murat Boz Olun

etiket 10 Adımda Murat Boz Olun

Mis Miss
14.05.2015 - 16:27 Son Güncelleme: 15.05.2015 - 16:40

Evet beyler, doğru okudunuz. Yakışıklılığınıza yakışıklılık katmanın düşündüğünüz kadar zor olmadığını siz de göreceksiniz. Yazması bizden, okuyup uygulaması sizden.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sakız gibi yakalar

T-shirt yakalarının geniş olması önemli. Yeterli genişlikte olmayan yakaları hiç çekinmeden çekiştirin ve genişletin.

2. Yeleğin her türlüsü makbul

Olmazsa olmazlar listesinde yelekler ilk sıralarda. İster zımbalı ister sade. Giyin gitsin. T-shirt fazla geliyor dediğiniz an çıkarın kaslı kollarınızı meydana.

3. Gömleğin yeri ayrı

Kareli de olur düz beyaz da. Renk konusunda kendinizi sınırlamayın. Önemli olan gömleğin ilk 3-4 düğmesinin iliklenmemesi.

4. Benim sadık ceketim deridir deri

Hangi mevsimde olduğumuzun bir önemi yok. Ceketsiz olmaz. Gerekirse içine bir şey giymeyin ama ceket her koşulda giyilmeli.

5. Kollar hep görünsün

Kollarınızı ön plana çıkaracak kolsuz t-shirtleri günlük hayatınızın parçası haline getirin. Gün içinde daha spor olanları tercih edin. Günün ilerleyen saatlerinde, şöyle gece gibi de daha şık daha göz alıcı olanlarına yönelin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pantolonlar terziye

Pantolonlar tercihen her zaman dar olsun, adam gibi yapışsın bacaklara. Dar paça sizi daraltıyorsa daha rahat bir pantolon kesimiyle de idare edebilirsiniz. Ama renkler coşmalı ve o paçalar kıvrılmalı.

7. Şapkasız çıkmayın abi

Kafanıza takacağınız her türlü şapka tarzı ürün kabul görecektir. Bere ve fötr şapka başta olmak üzere takın takıştırın.

8. Ayna gibi gözlükler

Gözlerinizi renkli camlı güneş gözlüklerinin ardına gizleyin. Daha gizemli görünmenin yanı sıra size her şeyin yakıştığını da bir kez daha vurgulamış olursunuz.

9. Atkının dayanılmaz zarafeti

Her mevsim boynunuza dolayabileceğiniz bir atkınız olsun. Kışın üşümekten korusun sizi, yaz aylarındaysa havanıza hava katsın.

10. Sağlam kafa sağlam vücutta

Spor yapın. Varsa fazla kilolardan kurtulun. O kasları çalıştırın, geliştirin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
25
11
4
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın