Görüş Bildir
Haberler
Derhal Edinmeniz Gereken 7 Başarılı İnsan Alışkanlığı

Derhal Edinmeniz Gereken 7 Başarılı İnsan Alışkanlığı

müstesna
15.06.2015 - 18:18 Son Güncelleme: 16.06.2015 - 12:15

Başarılı insanlar, bulundukları yere düşe kalka gelmiş ve muhtemelen feleğin çemberine çomak sokmayı öğrenmiş insanlardır. 

Siz de takdir edersiniz ki; başarı tek bir günde elde edilmiyor. Uzun süren uğraşlar ve sabır; hayallere ulaştıran başarının altın kurallarından. 

Bu uzun süreçte vazgeçip pes etmeyi ise başarılı olmak için lugatımızdan çıkarmak şart.

Başarılı insanların, sizin için de yararlı olabilecek 7 alışkanlığı ise şöyle;

Kaynak: http://www.businessinsider.com/powerf...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendilerine olan inançları tamdır.

1. Kendilerine olan inançları tamdır.

Başarılı insanların kendilerine duydukları güven ve saygı oldukça fazladır. Her şeyin zihinde başladığını ve kendilerine inanarak birçok şeyin üstesinden gelebileceklerini çok iyi bilirler. İhtiyaç duydukları motivasyonu kendileri yaratırlar.

2. Hatice'ye değil neticeye bakarlar.

Başarılı insanlar, hedeflerine uzanan yolda karşılaştıkları engellere pabuç bırakmazlar. Odaklandıkları tek nokta; sonuçtur.

3. Karşılarına çıkan engellere rağmen mücadeleye devam ederler.

Başarılı insanlar, kendilerini hedeflerine ulaşmaktan alıkoyacağını bildikleri kısıtlamalardan kaçınırlar. Arada bir karşılaştıkları engellerin motivasyonlarını düşürmesine izin vermezler. Bilirler ki; sonunu düşünen kahraman olamaz. Derhal ayağa kalkar, mücadeleye devam ederler.

4. Cesaret, en önemli özelliklerindendir.

Başarılı insanlar, zevkin sefanın bittiği yerde gerçek hayatın başladığını bilirler. O yüzden rahatlarına düşkün olmayı değil; risk alıp olgunlaşmayı, gelişmeyi ve öğrenmeyi tercih ederler. Bu cesur tercih, onları herkesten bir adım ileriye taşır. Korkularının ve engellerin üstesinden gelmek için onlarla yüzleşirler.

5. Kendilerine önem verirler.

5. Kendilerine önem verirler.

Başarılı insanlar, sağlığın her şeyden önce geldiğini çok iyi bilirler. Bu yüzden sağlıklı beslenir, spora vakit ayırır ve hem fiziksel hem de ruhsal olarak sağlıklı kalmaya özen gösterirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hedeflerine ulaştıracak yola kendilerini adarlar.

6. Hedeflerine ulaştıracak yola kendilerini adarlar.

Başarılı insanlar, kendilerini onları başarıya götürecek yola adarlar. Ancak; daha hızlı sonuçlar elde etmek için kendilerinden asla ödün vermezler.

7. Çevrelerinden gelen desteği reddetmezler.

7. Çevrelerinden gelen desteği reddetmezler.

Başarılı insanlar, çevrelerinin pozitif insanlarla dolu olmasını tercih ederler ve onlardan gelen desteği asla geri çevirmezler. Tavsiyelere kulak verirler ve çevrelerindeki insanların onları yüreklendirmesinden memnun olurlar.

7 de yetmez 48 tane derseniz sizi şöyle alalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
3
3
2
1
0