Görüş Bildir
Haberler
Şırnak'ta Patlama: 2 Çocuk Öldü, 4'ü Yaralı

Şırnak'ta Patlama: 2 Çocuk Öldü, 4'ü Yaralı

Sokağa çıkma yasaklarının sürdüğü Şırnak kent merkezinde meydana gelen patlamada 2 çocuğun öldüğü, 4 çocuğun da yaralandığı bildirildi. Patlamanın nedeni henüz tam olarak bilinmiyor ancak valilik, 'Patlayıcının PKK'lı teröristler tarafından önceden yerleştirildiği değerlendiriliyor' açıklamasını yaptı. Öte yandan Şırnak Belediyesi'nde güvenlik güçlerince yapılan aramalar sırasında PKK'lı teröristler tarafından önceden yerleştirildiği tahmin edilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu da 1 kişi yaralandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın verdiği bilgiye göre kent merkezindeki Gündoğdu Mahallesi'nde gerçekleşen patlamanın nedeni tam olarak belirlenemedi. 

Ancak Şırnak Valiliği patlayıcının PKK'lı teröristler tarafından önceden döşenip gizlendiğinin değerlendirildiğini açıkladı.

Valilik açıklamasına şöyle devam edildi:

'Çocuklarımız hemen Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 çocuğumuz hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden çocuklarımıza Allah'tan rahmet, yaralı çocuklarımıza acil şifalar, ailelerine de sabırlar diliyoruz. Konu ile ilgili inceleme başlatılmıştır.'

Belediye'de patlama: 'Teröristler tarafından önceden yerleştirildiği değerlendirilen patlayıcı infilak etti'

Belediye'de patlama: 'Teröristler tarafından önceden yerleştirildiği değerlendirilen patlayıcı infilak etti'

Şırnak Valiliği'nin belediyede meydana gelen patlamaya ilişkin açıklaması

Şırnak Belediyesi'nde de bir patlama meydana geldi.

Valiliğin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, güvenlik kuvvetlerinin yaptığı arama sırasında teröristler tarafından önceden yerleştirildiği değerlendirilen bir el yapımı patlayıcının infilak ettiğini, bir el yapımı patlayıcının etkisiz hale getirildiğini ve meydana gelen patlama sonucu bir güvenlik görevlisinin hafif yaralandığını açıkladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Goca Türk

Nerde o hdplileri savunan gevurdölleri ??

Ali Dmr

pkk'lıları otobüslere doldurup ülkeye sokanlar, kahraman gibi alkışlarla karşılayanlar, megri megri diyerek hüzünlenenler, sayın öcalan diyenler neredeyse or... Devamını Gör

goofy

çocuklar ölüyor doğal olmayan sebeplerden :///

Burak Gündoğdu

hdp/pkk seçimle gitmeli ama di mi ?