Görüş Bildir
Haberler
Sınırsız Başarısız Denemeden Sonra Sonunda Aradığın İlişkiyi Bulduğun An Hissettiğin 9 Mükemmel Duygu

Sınırsız Başarısız Denemeden Sonra Sonunda Aradığın İlişkiyi Bulduğun An Hissettiğin 9 Mükemmel Duygu

21.07.2022 - 14:30

Sınırsız başarısız denemeden sonra sonunda aradığın ilişkiyi bulduğun anda hissettiğin 9 muhteşem duyguyu listeledik. İyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Artık yalnız değilsin!

1. Artık yalnız değilsin!
www.bolde.com

Çok sayıda başarısız tecrübeden sonra hayattaki yönünü kaybettiğini hissetmeye başlamış olabilirsin. Hayatının geri kalanını yalnız başına geçireceğinden kaygılanıyordun, ancak artık yalnız değilsin. Doğru insanla birliktelik yaşamak dünyaya bakış açını değiştirmeni, feragat etmeyi, paylaşmayı ve arzuyu öğrenmeni sağlar. Ayrıca vaktini tek başına geçirmek zorunda kalmazsın; artık iyi ve kötü birçok şeyi beraber göğüsleyebileceğin bir partnerin vardır.

2. Artık hislerini paylaşabileceğin biri var!

2. Artık hislerini paylaşabileceğin biri var!
www.realsimple.com

Artık içinde kalan hislerini ve duygularını filtrelemeden paylaşabileceğin, seni yargılamayacak biri var! Her türlü endişeni ve mutluluğunu partnerinle paylaşabilme özgürlüğü, beraberinde muazzam bir rahatlama getiriyor!

3. Artık güvenebileceğin biri var!

3. Artık güvenebileceğin biri var!

Sağlıklı ilişki kurmanın yolu, güvenden ve düzgün iletişimden geçiyor. Partnerine sadık, dürüst ve düşünceli davranacağı konusunda güvenemiyorsan bu ilişki sağlıklı ilerlemiyor demektir. Güven, partnerinle karşılıklı olarak hissedebileceğiniz en güzel duygulardan biri!

4. Artık kendin olabilirsin!

4. Artık kendin olabilirsin!

İdeal partnerinin yanında kendin gibi davranabilir, başkalarına tuhaf gelebilecek duygu ve düşüncelerini rahatlıkla paylaşabilir, yeri geldiğinde çekinmeden saçmalayabilirsin. 'İdeal partner' rolü yapmana gerek kalmaz; kendin olman yeter!

5. Heyecan!

5. Heyecan!

Biriyle tanıştın ve bir şeylerin başlamakta olduğunu hissediyorsun diyelim. Eğer o kişiyle yaşadığın şeyler seni çocuk gibi heyecanlandırıyorsa, dünyayı çocukluğunda olduğu gibi sihirli ve heyecan verici bir yer olarak görüyorsan ve için apayrı bir heyecanla doluyorsa doğru yoldasın demektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaygı!

6. Kaygı!

Aşık olmak, beraberinde kırılganlığı da getirir. Mükemmel ilerleyen bir şeylerin her an kötüleşebileceğine dair kaygı duyabilirsin. Karşındaki kişinin seni senin onu sevdiğin kadar sevmediğinden kaygılanabilirsin. Bir şeyleri mahvetmekten, yetersiz olmaktan çekinebilirsin. İdeal ilişkilerde bu hissiyat zamanla geçer ve yerini kendin gibi davranabilmenin rahatlığına bırakır.

7. Şans!

7. Şans!

Doğru ilişki, insanın kendisine sürekli 'ben bunu hak edecek ne yaptım?' diye sormasını ve kendini şanslı hissetmesini sağlayabilir. Cevabı bilmezsin, ancak sonuçtan çok memnunsundur!

8. Özgürlük!

8. Özgürlük!

Omuzlarından büyük bir yük kalkmış gibi hissetme olasılığın çok yüksek. Hayat artık eskisi kadar zor değil, çünkü yanında sana destek olan biri var. Ona güvenebileceğini, ne olursa olsun yanında olacağını biliyorsun. İsterseniz birlikte dünyayı fethedebilirsiniz gibi hissediyorsun! Bu hissi yaşaman da ilişkide doğru yolda olduğunu gösteriyor.

9. Tutku!

9. Tutku!

Son olarak, çoğumuzun her zaman bastırmaya çalıştığı güdülerini ortaya çıkarma zamanı geldi! Belki de aradığın ilişkiyi bulmadan önce, tutkuya ve cinselliğe önem vermediğini düşünüyordun. Libidon düşük değildi, çekingendin, ya da bu tür hislerini mümkün olduğunca bastırmaya çalışıyordun. Artık bu duygularını bastırmana gerek yok!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın