Görüş Bildir
Haberler
Sinem Kobal'ın 2 Milyonluk Aracı Çok Konuşuldu! Sinem Kobal: "Hediye Değil İhtiyaç"

Sinem Kobal'ın 2 Milyonluk Aracı Çok Konuşuldu! Sinem Kobal: "Hediye Değil İhtiyaç"

Müge Kakşi
11.04.2021 - 12:52

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen ve 5 buçuk ay önce kızı Lalin’i kucağına alan oyuncu Sinem Kobal, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Kızlarının kendisine benzediğini söyleyen oyuncuya yeni otomobili sorulunca “Böyle bir arabaya ihtiyacımız vardı. Hediye değil” demesi sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte Sinem Kobal'ın yeni arabası ve röportajın ayrıntıları haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sinem Kobal Sorulara Cevap Verdi

Sinem Kobal Sorulara Cevap Verdi

Geçen ekim ayında kızı Lalin’i kucağına alan Sinem Kobal, yakın dostu Burçin Terzioğlu ile Etiler’de görüntülendi. Doğum kilolarından kısa sürede kurtulan Kobal, güzelliğiyle göz doldurdu

Kobal, 'Lalin’i büyütüyorum. Onu seyretmek çok keyifli. Allah isteyen herkese nasip etsin. Şu zor günlerde ben Lalin’in tadını çıkarıyorum. Evimizin neşe kaynağı oldu' dedi.

Kızının kendisine benzediğini söyleyen Sinem Kobal, 'Babası 'Annesine benziyor ama içinden de Kenan bakıyor' demişti. Daha 5 buçuk aylık ama bence de bana benziyor' dedi.

Lalin’i kendi büyüttüğünü söyleyen Sinem Kobal 'Kendim ilgilenmekten çok mutluyum ama tabii ki yardım almak önemli. Tecrübesi olan annem, arkadaşım ya da bir bakıcıdan ne kadar destek alabilirsem o kadar rahat oluyor. Bebeğe de daha iyi yansıyor. Ama bizim şu an keyfimiz yerinde' diye konuştu.Kobal, 'Oyunculuğa ne zaman döneceksiniz?' sorusuna ise 'Henüz erken' cevabını verdi.

Sinem Kobal'ın 2 Milyonluk Aracı

Sinem Kobal'ın 2 Milyonluk Aracı

Öte yandan muhabirlerle sohbet eden güzel oyuncu Sinem Kobal, yeni aracı 2021 model Porsche Macan ile görüntülendi.

2 milyon TL değerindeki otomobili gören muhabirler “Eşiniz Kenan İmirzalıoğlu’nun hediyesi mi?” diye sordu. Sinem Kobal, bu soruya 'Hediye değil. Böyle bir arabaya ihtiyacımız vardı' yanıtını verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın