Görüş Bildir
Haberler
Şıklığınızı Tamamlayacak En Beğenilen Erkek Bileklik Modelleri

etiket Şıklığınızı Tamamlayacak En Beğenilen Erkek Bileklik Modelleri

Ece Erdem
20.11.2022 - 05:10

İster saatlerinizle ister birbirleriyle kombinleyeceğiniz güzel, şık ve kaliteli bileklikleriniz olsun istiyorsanız bu içerik sizin için en doğru adres! Her tarza uygun bileklikleri derlediğimiz içerikte diken zımbalı bilekliklerden doğal taş bilekliklere varana kadar birçok model göreceksiniz. İster kendinize ister sevdiklerinize hediye edebileceğiniz erkek bilekliklerine gelin yakından bakalım, umarım beğenirsiniz.

Keyifli okumalar!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 16.11.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hakiki Deri Bileklik

1. Hakiki Deri Bileklik

'Bir bileklik alayım uzun süre kullanayım' diyenlerdenseniz, tüm kıyafetlerinize uyum sağlayacak bir model seçtim. Hipoalerjenik olan ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 

53,10 TL'ye satın almak için buradaki linke tık tık! 

Çok güzel ve kolda çok şık duruyor. Ben saatimin yanında kullanıyorum. Deri olduğu için saatimi çizmiyor. Tavsiye ederim.

2. Ventino Silver Gurmet 925 Ayar Gümüş Erkek Zincir Bileklik

2. Ventino Silver Gurmet 925 Ayar Gümüş Erkek Zincir Bileklik

Takıp bir daha hiç çıkarmayacağınız bir bileklik arayışındaysanız, kararma yapmayan ve yıllarca takabileceğiniz 925 ayar gümüş bir ürün seçtim. 

Gold, rose ve silver renkleri bulunuyor. 

Hemen satın almak için buradaki linke tıklayın! 

Erkek arkadaşıma aldım 7-8 ay önce çok şık çok güzel verdiğim günden beri takıyor hiç çıkarmadı ve asla kararma vs. olmadı.

3. Kaplan Gözü, Hematit, Deri Bileklik Seti

3. Kaplan Gözü, Hematit, Deri Bileklik Seti

3'lü olarak gelen set, Erkek Bijuteri Bileklik kategorisinde en çok değerlendirilen 6. ürünmüş. Deri bilekliğin boyu 20 cm, diğerleri ise her bileğe uygun esnek malzemeden üretilmiş. 

Hemen satın almak için buradaki linke tık tık !

4. Ejderha Başlı Ayarlanabilir Bileklik

4. Ejderha Başlı Ayarlanabilir Bileklik

Nordik tarzdaki bu tasarım, herkesten farklı olmak isteyenlerin tercih ettiği bir ürün. Sıradan bileklikleri tercih etmektense, bu farklı tasarımla tarzınızı ön plana çıkarın! 

Ürünü siz buradaki linkten satın alırken, biz de bilekliğin anlamını açıklayan bir kullanıcı yorumuna göz atalım: 

Viking erkek çocuklarının büyüdüğünü sembolize eder. Eğer bir erkek ailesini koruyabilecek yaşa eriştiyse bu bilekliği takar. Mükemmel duruyor.

5. Unisex Kaplangözü-Mat Oniks Tasarım Doğal Taş Bileklik

5. Unisex Kaplangözü-Mat Oniks Tasarım Doğal Taş Bileklik

Elastik yapısıyla her bileğe uyum sağlayacak bileklikteki taşlar 8 mm boyutunda. Doğal taşların enerjisine inanıyorsanız, Oniks ve Kaplangözü taşlarıyla tasarlanan bu bilekliğe bir şans verin! 

Sadece 6,90 TL'ye satın almak için buradaki linke tık tık! 

Ürün bu fiyata çok uygun. Taşlar da orijinal. Ben çok beğendim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gotik, Punk, Deri Çift Sıra Dikenli Bileklik

6. Gotik, Punk, Deri Çift Sıra Dikenli Bileklik

Bu içeriğe her tarza uygun bir bileklik ekleyeceğimizi söylediğimizde ciddiydik! Aklıma ilk önce Uysallar dizisindeki baş karakter geldi. Gotik veya punk bir tarzınız varsa, zımbalı deri bilekliği kullananlar çok memnun olduklarını söylüyorlar. 

Hemen satın almak için buradaki linke tıklayın. 

Çok heyecanlı bir kullanıcı yorumuna göz atalım: 

'Ya ben sizi yerim ya, bu kadar kaliteli ve güzel gotik takıları aldığım için o kadar mutluyum ki, göründüğü gibi mükemmel hiç endişe etmenize gerek yok kutusu bile o kadar özenle hazırlanmış ki, ben buradan 2-3 parça bir şey daha aldım, ilginizi çekerse buradan alın çok iyi, hele o not ve hediye olarak gelen yüzük ya siz bir tanesiniz hediye için de ayrıca teşekkür ederim tatlı notunuz için de, çok memnun kaldım :3 '

7. Kişiye Özel Paslanmaz Çelik Zincir Künye Bileklik

7. Kişiye Özel Paslanmaz Çelik Zincir Künye Bileklik

Lazer baskı yöntemiyle bilekliğinizin üstüne isminizi yazdırabilir, tamamen kendinize özel bir takıya sahip olabilirsiniz. Uygulanan lazer tekniği silinmiyormuş, zaman içinde silinir mi diye düşünmeyin. 

4.7 değerlendirme puanına sahip olan ürünü hemen satın almak için buradaki linke tıklayın!

8. Jenny Daphne Pirinç Renk Yıldız Bileklik

8. Jenny Daphne Pirinç Renk Yıldız Bileklik

İster yıldız deyin ister pusula, her ne olursa olsun ben bu tasarıma bayıldım! Kararma yapmayan bilekliğin üzerindeki siyah parlak taş detayları çok hoş duruyor. 

Hemen kendinizi şımartmak için buradaki linkten satın alın. 

10 yıldız olsa 10 da verirdim görünenin aynısı kaliteli eşime hediye almıştım kutusunda hediye paketli olarak sapasağlam geldi rahatlıkla satın alabilirsiniz.

9. Harry Potter The Golden Snitch Kanatlı Cosplay Bileklik

9. Harry Potter The Golden Snitch Kanatlı Cosplay Bileklik

Sevdiğiniz filmlerden üzerinizde minik izler taşımayı seviyorsanız, Harry Potter serisini sevenler için The Golden Snitch tasarımlı bilekliği seçtim. 

Ürünü hemen satın almak için buradaki linke tık tık! 

İlk tereddütte kaldım erkek arkadaşıma hediye aldım aşırı aşırı kaliteli ve güzel bir kutuda geldi hiç tereddüt etmeyin :))

10. Beşiktaş Lisanslı Bjk Bileklik

10. Beşiktaş Lisanslı Bjk Bileklik

%100 silikondan ve paslanmaz çelikten imal edilmiş ve plastik madde içermeyen bileklik, Beşiktaş lisanslı bir ürün. Siyah beyaz bize emanet diyenlerdenseniz, ürünü hemen satın almak için buradaki linke tıklayabilirsiniz.

Birileri yine yorumlarda sevgilisini övmüş, size göstermeden geçemeyeceğim🤣: 

Ahiretliğime aldım ona çok yakıştı çünkü elleri ve bileği çok güzel, sizin manitalarınıza o kadar yakışmayabilir, ürün güzel.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Koza İstanbul Rainbow İp Bileklik

11. Koza İstanbul Rainbow İp Bileklik

Bohem takılmayı sevenler için tarzlarına uygun el yapımı bir bileklik seçtim. Tabii ki unisex bir ürün, ipleri de suya dayanıklıymış. Bu bilekliği yapmak için o ipleri tek tek sardıklarını biliyor muydunuz? 

Ürünü 55,80 TL'ye satın almak için buradaki linke tık tık! 

Ürün kalitesi ve el işçiliği harika. Kargom hemen teslim edildi ve bana ulaştı. Paketleme özeni ve ekstra olarak gönderdiğiniz hediye bileklikler için de ayrıca teşekkür ederim :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın