Görüş Bildir
Haberler
Sigortadan Vazgeçmiyor: Soylu Ailesi Yeni Şirket Kurdu

Sigortadan Vazgeçmiyor: Soylu Ailesi Yeni Şirket Kurdu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile oğlu Engin Levent Soylu’nun birlikte kurduğu yeni sigorta şirketinin iki ayda yedi acentelik aldığı öne sürülürken, şirketin yeni markasını Türk Patent ve Marka Kurumu’na tescil ettirdiği görüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süleyman Soylu'nun oğlu ile kurduğu şirket faaliyete başladı.

Süleyman Soylu'nun oğlu ile kurduğu şirket faaliyete başladı.

Cumhuriyet'te Bora Erdin haberine göre, Esigortan Sigorta Acentelik Hizmetleri A.Ş.'nin internetten sigorta pazarlaması yapacağı ve 2022 yılında şubat ve mart aylarında yedi büyük sigorta şirketinin acenteliğini aldığı belirtildi. Soylu ailesinin yeni markası sigorta7 (sigortayedi) olurken, Ticaret Bakanlığı Türk Patent ve Marka Kurumu’nda 23 Mart 2022’de tescil ettirildi. 

Geçen yıl yeni sigorta şirketinin kurulduğu haberleri üzerine Soylu ailesi yaptığı açıklamada şirketin faal olmadığını belirtirken, şöyle denilmişti: 

'esigortan.net' adlı bir şirketin kurulması ile ilgili olarak da halihazırda ticari herhangi bir faaliyet veya etkinlik söz konusu değildir.

Şirketin faaliyet konuları arasında “e-sigorta hizmetleri sunmak” da var.

Şirketin faaliyet konuları arasında “e-sigorta hizmetleri sunmak” da var.

Haberde belirtildiği üzere, Esigortan Sigorta Acentelik Hizmetleri Anonim Şirketi’nin kuruluş sermayesi 100 bin TL olurken, Süleyman Soylu ve oğlu arasında eşit paylar halinde ortaklık bulunuyor.

Soylu'nun oğlu şirketin yönetim kurulu başkanı seçildi.

Soylu'nun oğlu şirketin yönetim kurulu başkanı seçildi.

Resmi kayıtlarda payların ödenmesi şu şekilde belirtildi:

“Beheri 100,00 Türk lirası değerinde 500 adet paya karşılık gelen 50 bin Türk lirası Süleyman Soylu tarafından nakdi olarak taahhüt edilmiştir.'

Yeni kurulan şirketin adresinin, 1996 yılında kurulan yine aileye ait Engin Sigorta ve Aracılık Hizmetleri ile aynı olduğu görüldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Altı Bezli

Bu haberde, Esigortan ve Sigorta7 de işlem yapmayacağımızı öğrendik

Samoa Tiger

Bir ülke düşünün ki bakanları ticaret yapıyor, öyle ki ticaret bakanının dahi ticaretin aktif olarak içinde olduğu, turizm bakanının otelleri olduğu, ekonomi... Devamını Gör

Emre DUMAN

Benim anlamadığım nokta marka bu kadar sürede nasıl tescil edilebiliyor ? 2 kere marka başvurusunda bulundum min. 8 ay sürüyor yayın kararı alması için sonra... Devamını Gör