Görüş Bildir
Haberler
Şifreli Konuşmalar İfşa Oldu; O Kentte İlk Kez Fuhuş Operasyonu!

Şifreli Konuşmalar İfşa Oldu; O Kentte İlk Kez Fuhuş Operasyonu!

Tunceli Emniyet Müdürlüğü'nün 3 aylık çalışmasında, kadınları fuhşa teşvik ettikleri belirlenen ve yakalanmamak için telefon görüşmelerinde müşterilere ‘beyaz peynir' ile 'dingonun ahırı' kodlarıyla konuşmalar yaptıkları belirlenen 4 kişi tutuklandı. Emniyet kaynakları, kentte ilk kez fuhuş operasyonu yapıldığını belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri, kentte organize olarak fuhuş yaptırdıkları tespit edilen çeteye yönelik çalışma gerçekleştirdi. Özel ekipten oluşan polisler, Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan izinle çalışma başlattı. 

Yaklaşık 3 ay süren takipte şüphelilerin, müşterilerle yaptıkları telefon konuşmalarında 'av', 'takla attırmak', 'fıtık', 'beyaz peynir', 'dingonun ahırı' gibi şifreler kullandıkları belirlendi. Ekipler, kentte emlakçı olarak bilinen A.C., Elazığ’da bulunan N.E. ve D.D. ile Nazimiye ilçesinde bulunan S.G. aracılığıyla Atatürk Mahallesi'ndeki evde fuhuş yaptırıldığını ve fuhuş için yer temininde bulunulduğunu tespit etti.

Biri 18 yaşından küçük 60 kişinin ifadesi alındı

Biri 18 yaşından küçük 60 kişinin ifadesi alındı

Elazığ ve Tunceli’de belirlenen adreslere Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Masası ekiplerince yapılan eş zamanlı operasyonla A.C., N.E., D.D. ve S.G. gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda cep telefonu ve bilgisayarlara el koyuldu.  

İlk olarak 1'i 17 yaşında olan 60 kişinin ifadeleri alındı. Polis ekiplerinin ifadelerine başvurduğu kişilerin, fuhuş yaptıklarını kabul ettikleri öğrenildi.

İlk kez fuhuş operasyonu düzenlendi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
18
6
4
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
paranoid

Başkanlığı bana verin her ilde ilçede genelev açayım. Hayat kadınlarını kadrolu yapayım, maaş + prim + sigortaları olsun. Memuriyette olduğu gibi zorunlu doğ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

şansa bak..ilk defa fuhuş yapayım diyosun ......ilde ilk defa operasyon düzenlenip yakaniyorsun 😂😂😂😂😂

Admin

İlk kez fuhuş operasyonu; demek ki önceleri fuhuş yokmuş :)