Görüş Bildir
Haberler
Sıcaklar Bastırıp Fiyatları Artmadan Yatırım Yapmanız Gereken Klimalar ve Özellikleri

etiket Sıcaklar Bastırıp Fiyatları Artmadan Yatırım Yapmanız Gereken Klimalar ve Özellikleri

Ekin Avcı İltır
04.04.2021 - 09:30 Son Güncelleme: 04.04.2021 - 21:09

Klima fiyatları artmadan özellikle portatif klimaları mutlaka incelemelisiniz.

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Portatif klimalar her mekana uyum sağlıyor...

24 saat zaman ayarı ve 16 litre su tankı bulunan Dijitsu Portatif Hava Soğutucu'nun 4 yöne otomatik salınım özelliği, su göstergesi ve dokunmatik LCD ekranı bulunuyor. İyonizer ve hava temizleme özelliğini de bulunan bu portatif klima 2 yıl da garantili. Şu an indirimde ve fiyatı 678,40 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Beklediğimden çok çok iyi. Bence klima taktıramayanlar kesinlikle almalı. Fiyat performans bakımından en iyisi.''

1000 TL altı benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

2. Kolaylıkla taşınabilir olması en büyük artılarından biri...

2. Kolaylıkla taşınabilir olması en büyük artılarından biri...

Rahatlatan serin buhar fonksiyonu, 3 ayrı hızda nemlendirici çalışma seçeneği ve hava temizleme özelliği bulunan UFO Buharlı Portatif Soğutucu normal, natural ve sleep olmak üzere 3 farklı üfleme seçeneğine, LED ekrana, 3 litrelik pratik nemlendirici haznesine, aşırı ısınmaya karşı motor koruma ve 7,5 saatlik zaman göstergesiyle otomatik kapanma özelliğine de sahip. Fiyatı şu an 1.199 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok iyi esiyor; tavsiye ederim.''

Diğer buharlı soğutucuları da inceleyebilirsin.

3. Montaj gerektirmiyor olması büyük avantaj.

3. Montaj gerektirmiyor olması büyük avantaj.

200 Watt ve 3 hız kademeli Raks Boreas Su Tanklı Hava Soğutucu 3 petek özelliğine,  40 litre su tankı kapasitesine, 24 saat zamanlayıcı ayarına, uzaktan kumandalı LED panele, süper geniş hava üfleme yüzeyine ve 2,8 litre su tüketimine sahip. Fiyatıysa 1.599 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Normal klimadan farkı yok. En azından istediğin odaya götürebiliyorsun. Çok iyi.''

Diğer uzaktan kumandalı soğutucuları da inceleyebilirsin.

4. Mekân özelliklerine göre farklı kapasitelerde ürünler tercih edilebilir...

4. Mekân özelliklerine göre farklı kapasitelerde ürünler tercih edilebilir...

En konforlu ortam için gerekli nem dengesini otomatik olarak ayarlayan Hotpoint Ariston Portatif Klima 12 saate kadar programlanabilir zamanlayıcıya ve uyku moduna da sahip. Fiyatı 2.489 TL.

Benzer Hotpoint Ariston ürünlerini de inceleyebilirsin.

5. Soğutucu, iyonizer, temizleme...

5. Soğutucu, iyonizer, temizleme...

Süsler 9001 Hava Soğutucu nemlendirme, hava temizleme ve iyonizer özelliklerine sahip. Oldukça sessiz çalışan ürünün ayrıca 3 yıl garantisi var. Şu an indirimde ve fiyatı 899 TL.

Benzer iyonizer soğutucuları da inceleyebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tekerlekleri sayesinde, havalandırmanın gerekli olduğu herhangi bir odaya kolaylıkla taşınabilir.

6. Tekerlekleri sayesinde, havalandırmanın gerekli olduğu herhangi bir odaya kolaylıkla taşınabilir.

Nemlendirme, filtreleme ve hava temizleme özelliğine sahip Oranj Life Hava Temizleyici Buharlı Klima buharlaştırmalı sistemiyle dört duvarda mükemmel sıcaklığı korumak için tasarlanmış ekonomik ve ekolojik bir ürün. 3 hız seviyesine ve 4 litre su haznesine sahip. Fiyatı 929,90 TL. 

Diğer tekerlekli soğutucuları da inceleyebilirsin.

7. Duvar tipi klima almayı düşünüyorsan...

A++ enerjisi sınıfı Baymak Elegant Plus Duvar Tipi Inverter Klima hassas sıcaklık kontrol özellikleri sergileyen yeni nesil bir klima. 0,5 derecelik sıcaklık değişimini bile fark ederek ortamı ideal sıcaklık seviyesine getiriyor. Şu an indirimde ve fiyatı montaj dahil 3.899 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok memnun kaldım. Araştırmalarımda en uygun fiyatlı ve en iyi ürün buydu. Tereddüt etmeyin alın derim.''

Benzer Baymak ürünleri de inceleyebilirsin.

8. Hem sessiz hem de uygun fiyatlı olsun, enerji tasarrufu da sağlasın istiyorsan...

8. Hem sessiz hem de uygun fiyatlı olsun, enerji tasarrufu da sağlasın istiyorsan...

Airfel LTXN35U Inverter Duvar Tipi KlimaDemirdöküm A++ enerjisi sınıfı bir başka klima. Az enerji tüketimiyle uzun süre kullanım rahatlığı sağlamasının yanı sıra oldukça da sessiz çalışıyor. Fiyatı şu an 3.776 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Sessiz çalışması gerçekten çok iyi, çok içimize sindi. Odadaki derece ile takip ediyoruz; istediğimiz sıcaklıkta sabit tutuyor ve enerji tasarruflu olduğu için bütçemizi yormuyor.''

A++ enerjisi sınıfı benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

9. Minimum enerjiyle maksimum performans...

9. Minimum enerjiyle maksimum performans...

A++ enerjisi sınıfı ve F–Gas regülasyonuna uygun yeni nesil R32 soğutucu akışkan gaz ile çalışan Demirdöküm Kion 18  Inverter Duvar Tipi Klima yaklaşık %68 daha az sera gazı salınımı yaparak ozon tabakasına daha az etki etme özelliğiyle çevre dostu bir ürün. Ayrıca yüksek enerji verimliliğine karşın düşük sarfiyat ve hızlı soğutma özelliğine sahip. Fiyatı 5.139 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Zaten Demirdöküm kalitesini tartışmaya gerek yok. Harika bir cihaz; aşırı sessiz ve tasarruflu.''

Çevre dostu R32 gazlı benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

10. Bu ürün için klimada fiyat-performans ürünü diyebiliriz...

Samsung Üçgen Tasarımlı Duvar Tipi Inverter Klima A +++ enerji sınıfında ve fiyat/performans olarak en çok tercih edilen ürünlerden biri. Şu an indirimde ve fiyatı 3.648 TL.

4 Bin TL altı benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Wifi özelliği olan bir klima...

11. Wifi özelliği olan bir klima...

A ++ enerji sınıfı VESTEL Vega Plus WIFI Inverter Duvar Tipi Klima wifi özelliği sayesinde uzaktan kontrol imkanı sunuyor. Bu özellik sayesinde bulunduğun ortamın sıcaklığını oraya gitmeden önce ayarlayabilirsin. Turbo modu sayesinde ani sıcaklık değişimlerinde ısıyı hızlıca istediğin seviyeye getirebilirsin. Fiyatı şu an 5.399 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürün çok şık duruyor. Sesi yok denecek kadar az. Kumandası çok kullanışlı ve güzel. Ürün rengi desen o bir başka harika. Çok mükemmel ve kendini kanıtlamış bir ürün. Wifi ilk denemede bağlandı. Telefondan kontrol ediyoruz. Çok kısa sürede süper ısı veriyor.''

Diğer Wifi özellikli klimaları da inceleyebilirsin.

12. Otomatik temizleme özelliği ayrı bir konfor sağlıyor...

12. Otomatik temizleme özelliği ayrı bir konfor sağlıyor...

A+++ enerji sınıfı ve oldukça şık bir görünüme sahip LG Artcool Inverter Duvar Tipi Klima hava çıkışının optimize edilmiş tasarımı ile odayı çabucak soğutan güçlü bir hava akışının yanı sıra kapsamlı otomatik temizleme işlevi, ısı eşanjöründe zararlı partiküllerin oluşumunu önleyerek kullanıcı için daha hoş ve konforlu bir ortam sağlıyor. Şu an indirimde ve fiyatı 6.598 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Klima eve geldiğinden beri eşim ressam oldu, ben de şair oldum. Ne zaman düğmesine bassam resmen ikimizin de havası değişiyor; sanatkâr insanlar oluyoruz. Salvador Daliler, Picassolar daha niceleri... Evimizin iklimi, Paris'in ünlü sanat müzesi Le Louvre'a döndü resmen. Eşim klimada barok tarzı tırnak ojelerini bile kurutabiliyor. Üfürüklemesi muazzam. Alın bu ürünü, pişman olmazsınız.''

Benzer LG klimaları da inceleyebilirsin.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın