Görüş Bildir
Haberler
Shiba'nın Rakibi Olmaya Aday Coin Floki Inu Hindistan'ın Ünlü Futbol Kulübü ile Ortaklığını Açıkladı!

etiket Shiba'nın Rakibi Olmaya Aday Coin Floki Inu Hindistan'ın Ünlü Futbol Kulübü ile Ortaklığını Açıkladı!

Elon Musk'ın Shiba Inu cinsi köpeği Floki'den ilham alan Floki Inu, ünlü şirketle ortak oldu. Floki Inu, Hindistan'ın popüler futbol kulübü ile ortaklığını açıklamasıyla beraber fiyatında bir artış yaşadı! İşte, detaylar...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Floki Inu, Hindistan'ın en büyük futbol kulüplerinden biriyle ortaklığını ilan etti!

Floki Inu, Hindistan'ın en büyük futbol kulüplerinden biriyle ortaklığını ilan etti!

Popüler kripto para birimi Floki Inu, Hindistan'ın en iyi kulüplerinden biri olan Kerala Blasters FC ile ortaklığını açıkladı! Anlaşmaya göre Floki Inu logosu formaların sağ kollarında görünecek. Bu logo 2021-2022 Hero Indian Super League sezonu boyunca kulüp formalarının sağ kollarında simgelenecek. Ortaklık hemen yürürlüğe girecek. Ayrıca Floki Inu, kulübün iç saha maçlarında LED'lere sahip olacak. Yani tüm iç saha maçlarında stadyumda Floki'ye ait görseller gösterilecek.

Floki Inu, Hindistan'ın en çok takip edilen futbol kulübü ile ortaklığını Twitter'dan bu şekilde duyurdu!

Bu ortaklık ile Floki Inu'nun destekçileri, meme coin'inin Hindistan'da ana akım haline geleceğine inanıyor!

Bu ortaklık ile Floki Inu'nun destekçileri, meme coin'inin Hindistan'da ana akım haline geleceğine inanıyor!

Floki Inu'nun destekçileri, Hindistan'ın en çok takip edilen futbol kulübü ile anlaşma imzalamasıyla beraber meme coin'in ana akım haline geleceğini düşünüyor. Çünkü Kerala Blasters FC futbol kulübü, Instagram'da 2.3 milyon takipçiye sahip. Twitter'da ise takımın 1.8 milyon takipçisi bulunuyor. Floki Inu'nun destekçileri takımın popülaritesinden yararlanarak meme coin'in daha da büyüyeceğini düşünüyor. Dünyanın en büyük beşinci futbol ligi olarak bilinen futbol kulübünün Hindistan'da yaklaşık 130 milyon taraftarı bulunuyor.

Hindistan hükümeti ise kripto para reklamlarını yasaklamayı düşünüyor!

Hindistan hükümeti ise kripto para reklamlarını yasaklamayı düşünüyor!

Başbakan Narendra Modi, geçtiğimiz günlerde kripto paranın Hint gençliğini bozabileceğini söylemişti. Hindistan Başbakanı Narendra Modi başkanlığındaki yakın bir tartışmaya göre, ülke kripto para dolandırıcılıklarını durdurmak için sabırsızlanıyor. Ülke hükümeti bu durumu engellemek için kripto reklamlarına ve tanıtımlarına da engel oluyor. Ayrıca Başbakan Modi yaptığı açıklamada kripto paraların vergilendirilmesi ve düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Hindistan hükümeti de kripto para birimi reklamlarını yasaklama yolunda ilerleyeceğini söyledi. Ancak Economic Times tarafından paylaşılan habere göre, hükümetin kripto para birimlerini tamamen yasaklama yoluna gitmeyeceği belirtilmişti. Sadece kripto paralarla ödemelerin yasaklanacağı duyurulmuştu. Kripto alım satımına regülasyonlarla beraber izin verileceği aktarılmıştı.

Ayrıca Londra'da toplu taşıma araçlarına reklam veren FLOKI topluluğu oldukça dikkat çekmişti!

Ayrıca Londra'da toplu taşıma araçlarına reklam veren FLOKI topluluğu oldukça dikkat çekmişti!

Popüler altcoin projesi FLOKI, geçtiğimiz hafta ülkede oldukça fazla ses getiren bir anlaşmaya imza atmıştı. FLOKI topluluğu, Londra'da toplu taşıma araçlarına 'Dogecoin'i kaçırdın mı? Floki al.' sloganıyla dikkat çeken bir reklam vermişti. Bu reklam ülkede çok konuşuldu. Hatta dünyaca ünlü Financial Times gazetesi, bu reklamı haber yapmıştı. Daha sonra bu durum ülkede tartışmalara neden oldu. Yeşiller Partisi Londra Meclisi Üyesi Sian Berry, bu tarz reklamların yasaklanması gerektiğini savundu. Berry ayrıca kripto para reklamlarının etik olmadığını ve yatırımcıların bu reklamlar yüzünden zarara uğrayabileceğini söyledi. Ülkenin Reklam Standartları Kurumu reklamla ilgili soruşturma başlattı. Bunun üzerine Floki Inu açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada ise soruşturmanın açık bir sansür girişimi olduğunu dile getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öte yandan, Hindistan'da yapılan anlaşmadan sonra Floki Inu uçuşa geçti!

Öte yandan, Hindistan'da yapılan anlaşmadan sonra Floki Inu uçuşa geçti!

Floki Inu fiyatı bu anlaşmanın duyurulmasından sonra hatırı sayılır bir artış yaşadı. Popüler kripto para birimi son 24 saatte yaklaşık olarak %67'lik bir büyüme kaydetti. Floki Inu ilk olarak Elon Musk'ın Shiba Inu cinsi köpeğine Floki ismini vermesiyle kendini göstermişti. O dönemde de büyük bir artış göstermişti. Uzun süredir dalgalı bir seyir izleyen popüler kripto para birimi, piyasadaki ilk 10 coin arasına girebilecek kadar büyük hedeflere sahip. Popüler meme coin, düşüş eğilimini de kırmış durumda.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
8
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın