Görüş Bildir
Haberler
Shakira'nın Anlattıkları Gündeme Oturdu! "Çığlıklar Atıyordum, Korkunçtu..."

Shakira'nın Anlattıkları Gündeme Oturdu! "Çığlıklar Atıyordum, Korkunçtu..."

Müge Kakşi
06.11.2021 - 21:21

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira yıllara meydan okuyan güzelliğiyle ve özel hayatıyla sık sık magazin dünyasına konu oluyor. Ünlü sanatçı ve oğlu Milan geçtiğimiz Eylül ayında Barcelona'da bir parkta saldırıya uğramasıyla gündeme gelmişti. Olayın ardından uzun zaman geçmesine rağmen şoku atlatamayan Shakira o anları dehşet içinde anlattı. İşte Shakira'nın yaşadıkları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, geçtiğimiz eylül ayında Barselona'da oğlu Milan ile birlikte saldırıya uğramıştı. Olayın şokunu üzerinden atamayan pop yıldızı, Glamour'a verdiği bir röportajda yeni açıklamalarda bulundu.

Shakira'dan Domuzların Saldırısına Uğradı

Shakira'dan Domuzların Saldırısına Uğradı

Shakira, 'Oğlum Milan'ı parkta yürüyüşe çıkarmıştım ve ona biraz dondurma almıştım. Parktaki banklardan birine oturmuştuk.' dedi.

'Sadece kendi işimize bakıyorduk' diyen Shakira 'Sonra arkadan iki dev yaban domuzu gelip bizi pusuya düşürdü ve çantamı kaptı!' diye konuştu.

44 yaşındaki şarkıcı, daha sonra sözlerini 'Ben de 'Aman Tanrım! Aman Tanrım!' diyordum ve çığlıklar atıyordum çünkü çantamı götürüyorlardı ve telefonum, araba anahtarlarım, her şeyim onun içindeydi!' dedi.

'Sanki beni anlayacaklarmış gibi...' diyen Shakira 'Ve insanlarsa sadece izliyordu, hiçbir şey yapmıyorlardı!' diyerek sürdürdü.

"Korkunçtu..."

"Korkunçtu..."

Domuzların oğlu için hazırladığı sandviçin peşinde olduğunu öne süren şarkıcı, 'Çantamı karıştırmaya başladılar…' şeklinde konuştu.

'Oğlumun sandviçi çantanın içindeydi, belli ki bu yüzden bu kadar ilgilendiler' diyen Shakira 'Sonra da sandviçi alıp uzaklaştılar ve çantamı bıraktılar. Korkunçtu!' ifadelerini kullandı.

Shakira, saldırıya uğradıktan sonra sosyal medya hesabından parçalanmış ve çamur olmuş çantasının videosunu yayınlamıştı.

"Her Şeyi Berbat Ettiler"

"Her Şeyi Berbat Ettiler"

Ünlü şarkıcı, 'Parkta bana saldıran iki yaban domuzunun çantama yaptıklarına bakın... İçinde cep telefonum olan çantamı alıp, ormana götürdüler. Her şeyi berbat ettiler.' diye konuşmuştu.

Öte yandan Shakira, 2010 yılından bu yana dünyaca ünlü futbolcu Gerard Pique ile aşk yaşıyor.

Çiftin, Sasha Pique Mebarak ve Milan Pique Mebarak isimlerinde iki çocuğu bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın