Görüş Bildir
Haberler
Sezonun En Beğenilen Trendi: 'No-Makeup Makeup' Makyajı Nasıl Yapılır?

etiket Sezonun En Beğenilen Trendi: 'No-Makeup Makeup' Makyajı Nasıl Yapılır?

Sena YİĞİT
28.11.2023 - 10:02

Varla yok arası makyaj olarak da bilinen bu no make-up makyajının püf noktası, makyaj malzemelerini az miktarda uygulamak ve aydınlık bir cilt görünümü elde etmek. Peki, doğal görünümlü bu makyaj nasıl yapılır? İşte tüm tüyolarıyla no make-up makyajının sırları...

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.' 

Bu içerik 27.11.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Makyajın en doğal hali, canlı ve parlak bir ciltle ortaya çıkar.

Makyajın en doğal hali, canlı ve parlak bir ciltle ortaya çıkar.

Öncelikle doğal makyajın temeli sağlıklı bir cilde dayanır. Cildinizi temizleyip ve nemlendirmeyi ihmal etmeyin. Eğer cildinizde kızarıklık veya lekeler varsa, bunları hafifçe kapatmak için cilt tonunu eşitleyen ürünlerden tercih edebilirsiniz.

Gelelim bir sonraki aşamaya. Flormar - Illuminating Primer Aydınlık Görünüm Veren Kremsi Makyaj Bazı'nı bir miktar Loreal Paris True Match Nude Serum Fondöten ile karıştırarak, fondötenin yoğunluğunu azaltın ve cildinize ışıltılı bir görünüm kazandırın. Sonrasında, Nascita 3D Kabuki Fondöten Fırçası yardımıyla bu karışımı cildinize tamamen yedirin. Dilerseniz BB krem de tercih edebilirsiniz. Bu işlem, makyajınıza doğal bir dokunuş katarken, cildinizin de sağlıklı ve taze görünmesini sağlar.

Ürünlere buradan ulaşabilirsiniz

Göz altlarını unutmayın!

Göz altlarını unutmayın!

Göz altlarınızı Note - Mineral Concealer Göz Altı Kapatıcısı ile canlandırın ve her türlü cilt kusurunu bu ürünle anında gizleyin. Sonrasında, doğal ve kusursuz bir görünüm için ürünü cildinize hafifçe yedirin.

Buradan ürünlere ulaşın

Cildin doğal tonunu düzelten bir allık seçimine ihtiyacınız var.

Cildin doğal tonunu düzelten bir allık seçimine ihtiyacınız var.

Gülümseyin ve parmağınıza aldığınız KIKO - Unlimited Blush 06 ile yanaklarınızın elmacık kemiklerine hafifçe dokunun, ardından geriye ve kulaklarınıza doğru karıştırın.

Buraya tıklayarak ürüne ulaşabilirsiniz

Bu aşamada dudakları hafifçe renklendirmek var.

Bu aşamada dudakları hafifçe renklendirmek var.

Dudaklarınıza ekstra bir bakım katmak ve doğal rengini ön plana çıkarmak için, besleyici özelliklere sahip Cream Co. Dudak Bakım Yağı Raspberry'i kullanabilirsiniz. Bu ürün, dudaklarınıza hem yumuşaklık kazandırır hem de doğal tonunu güçlendirir.

Buraya tıklayın

Kaşlarınıza doğal ve belirgin bir görünüm kazandıracak tüyolar ise...

Kaşlarınıza doğal ve belirgin bir görünüm kazandıracak tüyolar ise...

Flormar Angled Doğal Görünüm Veren Kaş Kalemi'nin açılı ucu ile, kaşlardaki boşlukları doldurmak için kısa çizgiler çizin ve ardından fırçasını kullanarak renkleri karıştırmak için kaşlarınızı tarayın.

Buradan kaş kalemine ulaşabilirsiniz

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğal renkte far paletlerine şans verebildiğiniz gibi yoğun bir maskara uygulamasından da kaçınmalısınız.

Doğal renkte far paletlerine şans verebildiğiniz gibi yoğun bir maskara uygulamasından da kaçınmalısınız.

Parmağınızı kullanarak, Note Luminous Silk Sedefli Tekli Göz Farı'nı göz kapaklarınıza uygulayın. Bu, gözlerinizi hem dengeleyecek hem de aydınlatacaktır. Ardından, no make-up görünümünüzü bir ya da iki kat L'Oréal Paris Telescopic Maskara ile sonlandırın. Bu adımlar, doğal ve taze bir görünüm elde etmenizi sağlayacak.Makyajınızı sabitlemek için hafif bir makyaj sabitleyici sprey de kullanabilirsiniz. Bu, makyajınızın daha uzun süre taze ve doğal görünmesini sağlayacak.

Unutmayın, 'No-Makeup Makeup' makyajın anahtar noktası, cildinizin doğal güzelliğini ön plana çıkarmak ve aşırıya kaçmamaktır. Bu yüzden ürün seçimlerinizi ve uygulama miktarınızı bu doğrultuda ayarlayın.

Aradığınız ürünler burada

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın