Görüş Bildir
Haberler
TV
Sezin Akbaşoğulları, 'O Kız' Dizisindeki 'Sitare' Karakterine Hayat Verecek!

Sezin Akbaşoğulları, 'O Kız' Dizisindeki 'Sitare' Karakterine Hayat Verecek!

dicle demir
18.07.2022 - 14:27

 'O Kız' adlı, Kanal D'de yayınlanacak olan yeni dizinin oyuncu kadrosunu tamamlama işleminin sonuna gelindi. Merakla beklenen bu yeni dizinin oyuncu kadrosunda, 'Sitare' karakterini canlandıracak olan Sezin Akbaşoğulları'da var. Peki bu yeni dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dizinin konusu ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sitare isimli karakter 30'lu yaşlarında güzel, tuttuğunu koparan, istekli, tutkulu bir iş kadınıdır. Sadece dış görünüşü ile ilgi çekmekle kalmayıp, duruşu, karizması ve verdiği mücadeleler sonucu kazandığı başarılarla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış bir kadındır. Yeniliklere açık, öngörü yeteneğiyle gelecekte sosyal medyanın büyük başarı kaydedeceğini öngörmüş ve sektörün en köklü sosyal medya ajansının sahibi olmuştur. Yapımda Focus Film, yönetmenlikte Özlem Günhan, senaryoda Sırma Yanık'ın görev aldığı dizi, yakında Kanal D'de izleyenlerle buluşacak.

Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

O Kız'ın oyuncu kadrosunda; Erkan Petekkaya (Kadir), Sezin Akbaşoğulları (Sitare), Ogeday Girişken (Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Ahmet Mekin (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) rol alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
trustnone

https://www.youtube.com/watch?v=bCvxK3wAIsU