Görüş Bildir
Haberler
TV
Şeytanın Aklına Gelmez! Game of Thrones Bir Daha Sızdırılmasın Diye Alınan Çılgın Önlemler

Şeytanın Aklına Gelmez! Game of Thrones Bir Daha Sızdırılmasın Diye Alınan Çılgın Önlemler

Luna N.
18.10.2017 - 13:55

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Game of Thrones dizisinin bazı bölümleri, alınan birçok güvenlik önlemine rağmen sızdırılmıştı. Geçtiğimiz yaz yayınlanan 7. sezonunda da benzer sıkıntılar yaşayan dizinin yapımcısı HBO, final sezonunda benzer sorunların yaşanmaması ve özellikle finalde ne olacağının yayınlanmadan öğrenilmemesi için ekstra güvenlik önlemleri aldı.

Kaynak: https://www.vice.com/en_us/article/d3...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hackerların senaryoları yayımladığı, dağıtım ortaklarının bölümü yanlışlıkla yayınladıkları ve 'spoiler açlığı' çeken hayranların sete ajan gibi sızdıkları bir yılın ardından HBO'nun programlama başkanı Casey Bloys, HBO'nun en çok rağbet gören dizisi Game of Thrones'un finalini korumak için birtakım ekstra önlemler aldı.

Son zamanlardaki söylentilere göre HBO, önceki sezonların aksine geçerli bir sebepleri olmadıkça oyuncuların senaryoyu görmelerine izin vermeyecek. Bu sayede, önümüzdeki sezonun önemli noktalarının sızmasının önüne geçilecek.

Bloyd ayrıca Pensilvanya'daki Moravian College'taki bir konuşmasında şunları söyledi:

Game of Thrones'un sonunda gerçekte ne olduğunu kimse bilmesin diye farklı versiyonlar çekeceklerini biliyorum. Uzun bir dizide bunu yapmak zorundasınız. Çünkü siz bir şeyler çekerken insanlar bunu biliyor. Bu yüzden farklı versiyonlar çekecekler ve bu sayede sona dair belli bir cevap olmayacak.

Bu aslında spoilerla mücadele etmek için böyle bir taktiğin kullanıldığı ilk sefer değil.

GQ'ya göre Mad Men dizisinin yürütücüsü Matthew Weiner, final bölümünün sızması ihtimaline karşı Jon Hamm ve John Slattery gibi başrol oyuncuları haricindekilere farklı senaryolar vermişti.

AMC bunu The Walking Dead'de daha da ileri götürüp, kimin öldüğünü saklamak için sezon finalindeki bir sahnenin farklı versiyonlarını çekmişti.

Game of Thrones ekibi de hayranlarından kurtulmak için çeşitli oyunlar tezgahlamaya çoktan alışmış durumda.

Kit Harrington'ın 5. sezonda Jon Snow'un ölümü hakkında rol arkadaşlarına yalan söylediği biliniyor.

Bunun haricinde 7. sezon çekilirken gizlenmiş paparazzileri kandırmak için Kit Harrington ve Emilia Clarke sahte ve uygunsuz pozlar vermişlerdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Game of Thrones'un bazı hayranları için tek bir son tatmin edici olmayabilir.

Bir Twitter kullanıcısı çoklu evren teorisine atıfta bulunarak bütün alternatif sonların doğru olabileceğini savunuyor. Bir başkası ise herkesin kendi istediği versiyonu son olarak kabul edebileceği düşüncesini benimsiyor.

Kim bilir belki de bu alternatif sonlardan birinde Kral Tommen'ın 4. sezonda karşımıza çıkan kedisi Ser Pounce'un, Westeros'u Gece Kralı'na karşı bir zafere taşıdığını izleriz.

Bekleyip göreceğiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
198
75
45
20
17
14
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hasibe

bölümler sızmasın diye alınan önlemler sızmış 😂

Eluine

lol :D

Can

1. buçuk yılda, kim bilir kimler nerelerde görülür, ne teoriler çıkar ortaya.. Zaten artık izleyicilerin istediklerini yaptıkları için sonraki sezon olacakla... Devamını Gör

Asosyal deli

of ulan gelde bekle bir bucuk yıl...