Görüş Bildir
Haberler
Seyrek Kaştan Muzdarip Olanları Buraya Alalım! İşte Kaşları Gürleştiren Doğal Yöntemler

Seyrek Kaştan Muzdarip Olanları Buraya Alalım! İşte Kaşları Gürleştiren Doğal Yöntemler

R.G.
08.12.2020 - 13:37

Akılları baştan alan çekici bir bakışa sahip olmanın ilk sırrı güçlü ve belirgin kaşlar. Doğallıktan uzak, incecik kaşların demode görünümü artık pek de istenilmiyor. Siz de kalın ve doğal görünümlü kaşlara sahip olmak istiyorsanız sizin için araştırdığımız ve memnun kaldığımız önerilere mutlaka göz atmalısınız.

Not: Alerjiniz olabilecek ürünleri kullanmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vazelin

Vazelin

Özellikle yanlış şekillendirme yüzünden seyrekleşen kaşlara sahipseniz vazelin yardımınıza koşabilir. Yüksek oranda yağ içeren vazelin, dökülen kaşlarınızın yeniden çıkmasına ve kaşlarınızın şekillenmesine yardımcı olur. Kaşların etrafına günde iki kere vazelin sürerek hayalinizdeki kaşlara kavuşabilirsiniz.

Yumurta sarısı

Yumurta sarısı

Kaşlar tıpkı saçlar gibi keratinden oluşur. Yüksek oranda, kaliteli protein içeren yumurta sarısı kaşlarınızın güçlenmesine ve yeniden çıkmasına yardımcı olur. Yumurta sarısını krema kıvamına gelene kadar iyice çırptıktan sonra kaşlarınıza maske yapabilirsiniz. Maskeyi 15-20 dakika bekletmeniz yeterli. Haftada iki kez bu maskeyi uygulayarak daha doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.

Hint yağı

Hint yağı

Hint yağı, kaş bakımı için çok eski zamanlardan beri kullanılır. İçerdiği protein, vitamin ve antioksidanlar sayesinde kıl köklerinizi besleyerek gür ve bakımlı kaşlara kavuşmanıza yardımcı olur. Pamuklu bir çubukla Hint yağını kaşlarınıza uygulayabilirsiniz. Her gece yatmadan önce Hint yağı ile beslediğiniz kaşlarınızın etkisini hemen görmeye başlayacaksınız. Ayrıca Hint yağını saçlarınızda da kullanabilirsiniz.

Hindistan cevizi yağı

Hindistan cevizi yağı

Hindistan cevizi yağı her derde deva bir besin. Yemeklerde, diş bakımında, saç bakımında kullandığımız bu mucizevi ürün, kaşlar için de oldukça faydalı. İçerdiği çeşitli proteinler, E vitamini ve mineraller sayesinde kaşlarınızın hem uzamasına hem de koyulaşmasına yardımcı olur. Her gece yatmadan önce kaşlarınızın etrafına uygulayabilirsiniz. Hindistan cevizinin kaşlarınızdaki olumlu etkisini 1-2 ay içinde fark edeceksiniz.

Badem yağı

Badem yağı

Kalın kaşlar için başvuracağınız bir diğer ürün ise badem yağı. Her gün badem yağını kaşlarınıza dairesel hareketlerle uygulayın. Düzenli bir şekilde kullanırsanız etkisini hemen hissetmeye başlayacaksınız. Ayrıca badem yağını kirpiklerinize de uygulayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aleo vera

Aleo vera

Aleo vera içerdiği enzimler sayesinde saç ve kıl köklerini güçlendirip hızla uzamasına yardımcı olur. Aleo vera yaprağından içindeki jeli çıkarıp kaşlarınıza masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Jeli kaşlarınızda 30 dakika bekletmeniz yeterli olacaktır. Daha sonra ılık suyla yıkayabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın