Görüş Bildir
Haberler
Şeyhin İstismar Ettiği Çocuğu Döven Kadın Müritlere Hapis Cezası Çıktı

Şeyhin İstismar Ettiği Çocuğu Döven Kadın Müritlere Hapis Cezası Çıktı

Emre Ordu
22.04.2022 - 12:01 Son Güncelleme: 22.04.2022 - 12:00

Uşşaki tarikatı şeyhi Eyüp Fatih Şağban tarafından istismar edilen 11 yaşındaki  çocuk, halası ve babaannesiyle birlikte Şağban'ın kadın müritleri tarafından darp edilmişti. Davada kadın müritlere hapis cezası çıktı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Fatih Nurullah' diye bilinen Şeyh Eyyüp Fatih Şağban'ın istismar ettiği 11 yaşındaki Y.A. ile babaannesi M.A. ve halası A.C., 5 Temmuz 2021'de Çorum Sungurlu'da parkta dolaşırken, dört kadın müridin saldırısına uğradı.

Saldırgan E.Ş., babaanneyi tutarak, 'Utanmazlar! Şeyhimize yaptıklarınızdan memnun musunuz. Sungurlu'yu size dar edeceğiz. Sizi yaşatmayacağız. Bunları yanınıza koymayacağız!' diye bağırdı ve kadının yüzüne tükürdü. Daha sonra dört mürit 'Siz bizi öldürmezseniz biz sizi öldüreceğiz' diyerek, Y.A. ile babaannesine ve halasına saldırdı. Bunun üzerine Sungurlu Asliye Ceza Mahkemesi'nde basit yaralama ve birden çok kişi ile tehdit suçlarından dava açıldı.

Hem darp hem tehdit

Hem darp hem tehdit

Küçük Y.A., duruşmada şunları anlattı:

'Babaannem ve halamla Kent Park'ta geziyorduk. Ben bisikletle dolaştığım sırada bir kadının babaanneme tükürdüğünü gördüm. Kadının yanında üç kişi vardı. Hepsi babaannem ve halama hakaret edip tehditte bulunuyor ve vuruyordu. Bana da vurdular. E.A. boğazımı sıktı. O sırada 'Sizi yaşatmayacağız, öldüreceğiz' diyorlardı. Bizi yere yatırdılar. Etrafta bulunanlar ayırdı.'

Halk Tv'den İsmail Saymaz'ın haberine göre ,bu dava 14 Nisan'da karara bağlandı. Dört kadın müride Y.A.'yı, babaanneyi ve halayı yaralamak suçundan 8 biner TL para cezası verildi. Üç cezada hükmün açıklanması ertelendi. Ayrıca dört kadın tehdit suçundan 2 yıl 1 ay hapse çarptırıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
21
5
3
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Tarikattaki kadınlar şeyhe helal mi? Hatipoğluna bi sormalı bunu

Metin Yavuz

Evet belli oluyor durumları, şey(h)siz kalıp azmışlar!

Bob Sinclair

Bunların ben insanlığına s....m şeytanın nasıl bişi oldgunu merak etmeyin işte tam olarak bunlar 😠

kenan öz

şeyhinizi sikiyim sizin aq şerefsizleri.