Görüş Bildir
Haberler
Şeyh Salman'dan Seçmenlere Çağrı

Şeyh Salman'dan Seçmenlere Çağrı

Batuhan
10.02.2016 - 13:23

FIFA'nın başkan adaylarından Asya Futbol Konfederasyonu Başkanı Şeyh Salman, seçmenlerin aralarında anlaşarak oylarını tek bir adaya vermesi yönünde çağrıda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

FIFA'nın başkan adaylarından Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Başkanı Şeyh Salman bin İbrahim el-Halife, seçmenlerin aralarında anlaşarak oylarını tek bir adaya vermesi yönünde çağrıda bulundu.

Gianni Infantino ile favori adaylar arasında gösterilen Şeyh Salman, İsviçre'nin Zürih kentinde 26 Şubat'ta düzenlenecek FIFA'nın başkanlık seçimi hakkında çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Seçimin tartışmalı bir ortamda geçebileceği iddialarını önemsemediğini belirten Bahreynli Salman, 'Her seçimde kaybedenler olacaktır ve bunun normal karşılanması gerekiyor. FIFA, kendisi için en doğru aday konusunda karar vermeli' dedi.

Şeyh Salman, 5 adayın yarışacağı seçimde favori isimlerin belli olduğunu savunarak, 'Gerçekçi olmamız gerekiyor. Her adayın ne kadar şansının olacağını zaten biliyoruz. Her gün hesaplamalar yapıyoruz. Eminim ki bu çok olumlu bir durum. Umarım, oylamaya katılacak Avrupa ülkelerinin federasyonları, adaylara bireysel olarak değil de organizasyon için en iyisinin kim olacağını düşünerek oy kullanır' değerlendirmesinde bulundu.

Seçmenlerin favori adaylara oy vermesi halinde temsil haklarının artacağını vurgulayan AFC Başkanı, 'Bu konuda adaylar arasında bir anlaşma sağlanırsa başa baş bir seçim yarışı olur. Her seçmen oylamada temsil edilerek karar verici konumuna gelir' diye konuştu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın