Görüş Bildir
Haberler
Seyahat Alışkanlıklarına Göre Kafa Yapın Hangi Dünya Şehrine Uygun?

Seyahat Alışkanlıklarına Göre Kafa Yapın Hangi Dünya Şehrine Uygun?

Kai Hiwatari
21.03.2019 - 15:05 Son Güncelleme: 27.03.2019 - 14:29

Bir insanı tanımanın en iyi yolu onunla birlikte yola çıkmaktır. Bakalım seyahat alışkanlıkların senin hakkında neler söylüyor, hangi dünya şehrinden bizleri selamlıyor!

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım!

2. Yaşın kaç desek?

3. Uzun bir seyahate çıkacaksın diyelim. Şunlardan hangisini yanına almazsan için rahat etmez?

4. Seyahat etmek her mevsimde güzel ama sence seyahat etmek için en uygun mevsim hangisi?

5. En sevdiğin yolu öğrendiğimize göre gelelim uçuş alışkanlıklarına. Daha önce hiç uçağa bindin mi?

6. Şimdi bir de yol şarkısı seç!

7. Sence en güzel yolculuk kimle ya da kimlerle çıkılan yolculuktur?

8. Son olarak gittiğin yerde bulacaklarından hangisi seni daha çok heyecanlandırır?

Moskova!

Moskova!

Senin kafa yapına en uygun dünya şehri Moskova. Çünkü sen dışarıdan bakıldığında soğuk görünenlerdensin. Tabii  böyle görünmenin sebepleri var. Mükemmeliyetçisin bir kere. Sonra elit ve asil olduğunu da söylemek lazım. Pahalı zevklerin de vardır. Konformistsin bir yandan da. Yani sırf insanlar seni burnu havada görüyor diye kendinden ödün vermezsin sen!

Milano!

Milano!

Senin bedenin burada ama kafan Milano'da! Neden mi? Çünkü sen kaliteli bir insansın. Giyim-kuşamın, yemek zevkin,  müzik zevkin... Standartların var her konuda. Bunun yanında sofistike bir insansın, istesen de basit olamıyorsun. Hem farklı hem kalitelisin yani! Tıpkı Milano gibi...

Barcelona!

Barcelona!

Senin kafanın içinde resmen paralel bir Barcelona var. Kalabalık olmasına rağmen kimse kimseye karışmıyor, herkes mutlu mesut yaşayıp gidiyor. Tıpkı senin kafanın içi gibi :) Çünkü dünyanın en rahat insanısın sen. Rahatlığının yanında planlısın da. İşlerin hep yolunda gider, herkes bu konuda sana özenir mesela. Yani uzun lafın kısası: Sen=Barcelona

Cape Town!

Cape Town!

Senin kafan = Cape Town. Seni en iyi anlatan kelime 'farklı'. Gizemlisin, insanlarda merak uyandırıyorsun. Bir de uçlardasın hep, sağın solun belli olmuyor yani. Ama genel olarak neşelisin ve dışarıya güzel bir enerji veriyorsun. Bu seni dışarıya karşı oldukça havalı gösteriyor. Seni kime sorsak soralım ilk söylediği şey 'Cool' olur. Tıpkı Cape Town gibi :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
482
225
59
49
48
19
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mrt Özn

Milano

Erdem

Cape Town 😎