Görüş Bildir
Haberler
Şevval Şahin'in Sevgilisi Yiğit Marcus Aral Hakkında Şok Karar! Denize Atma Davası Sonuçlandı...

Şevval Şahin'in Sevgilisi Yiğit Marcus Aral Hakkında Şok Karar! Denize Atma Davası Sonuçlandı...

GNS
30.11.2021 - 17:47

2018 Türkiye Güzeli seçilen Şevval Şahin'in, Survivor yarışması ile adını duyuran sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ın olayları durulmuyor. Manken Şahin'in iş insanı Kerem Kamışlı ile yemek yediği esnada, Yiğit Marcus Aral'ın Kamışlı'yı denize atması sosyal medyada ve magazinde uzun bir süre gündem olmuştu. Kamışlı'nın şikayetçi olması ile 34 yıla kadar hapsi istenen Marcus Aral hakkında yakalama kararı çıkarıldı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Manken Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral, Üsküdar'da kız arkadaşıyla yemek yiyor olması gerekçesiyle denize attığı Kerem Kamışlı tarafından şikayet edilmişti. Marcus Aral'ın 'olası kastla öldürmeye teşebbüs', 'tehdit', 'özel hayatın gizliliğini ifşa etmek' ve 'hakaret' suçlarından 34 yıla kadar hapsi istendi.

Yiğit Marcus Aral Duruşmaya Katılmadı

Yiğit Marcus Aral Duruşmaya Katılmadı

Anadolu 8. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, müşteki Kerem Kamışlı ile tutuksuz sanık Yiğit Marcus Aral katılmazken, tarafların avukatları hazır bulundu.

Sanık Yiğit Marcus Aral'ın avukatı, müvekkilinin yurt dışında olduğunu, Türkiye'ye dönmek için bilet aldığını ancak Kovid-19 testinin pozitif çıktığını, bu nedenle öncelikle istinabe yoluyla dinlenilmesini istediklerini söyledi.

Seni Öldürürüm...

Seni Öldürürüm...

Duruşmada tanık olarak dinlenilen E.K., olayın gerçekleştiği restoranda şef olarak çalıştığını belirterek, 'Olay günü Şevval Şahin ile Kerem Kamışlı restorana geldi. 40 dakika sonra deniz yoluyla Yiğit Marcus Aral geldi. Onların masasına giderek oturdu. Tartışmaya başladılar. Sanık, Kerem Kamışlı'ya 'Seni öldürürüm, bitiririm.' dedi. Daha sonra küfür ederek sandalyeyle beraber Kamışlı'yı denize attı. Boğaz çok akıntılı olduğu için biz denize atlayamadık. Masa örtülerini denize sarkıttık. Masa örtülerine tutundu. Biz o şekilde müştekiyi yukarı çıkardık. Biz müştekiyi çıkarırken sanık elindeki telefon ile fotoğraf ya da video çekiyordu' diye konuştu.

Yiğit Marcus Aral'a Yakalama Kararı

Yiğit Marcus Aral'a Yakalama Kararı

Müşteki Kerem Kamışlı'nın avukatı, duruşmaya katılmayan sanık hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti.

Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Yiğit Marcus Aral'ın avukatının müvekkilinin istinabe yoluyla dinlenilmesi talebini reddetti. Sanık Aral'ın savunma vermekten kaçtığının anlaşıldığı gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılmasına karar veren heyet, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın