Görüş Bildir
Haberler
Sevgilisinin Evini Ateşe Veren '15 Temmuz Milli İrade Ocakları' Başkanı Uyuşturucu Taciri Çıktı

etiket Sevgilisinin Evini Ateşe Veren '15 Temmuz Milli İrade Ocakları' Başkanı Uyuşturucu Taciri Çıktı

Elazığ’da şiddet uyguladığı için kendisini terk eden sevgilisinin evini ateşe veren ve 33 yıl hapisle cezalandırılan 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Keban Şube Başkanı Muzaffer Bayir’in uyuşturucu taciri de olduğu ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü'den Özgür Cebe'nin haberine göre Elazığ'ın Keban İlçesinde 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Şube Başkanlığı yapan Muzaffer Bayir, Diyarbakır'ın Ergani İlçesinden Elazığ'a 6,5 kilo esrar taşırken yakalanıp tutuklandı.

İtirafçı oldu, indirim aldı

İtirafçı oldu, indirim aldı

Elazığ 4. Ağır Ceza Mahkemesi, gerekçeli kararında sanık Muzaffer Bayir'in uyuşturucu madde ile birlikte yakalanır yakalanmaz suçunu itiraf edip diğer suç ortaklarının yakalanmasına yardımcı olduğu nedeniyle etkin pişmanlıktan yararlandırılması gerektiğine kanaat getirdi.

Mahkeme sanığı toplu halde uyuşturucu ticareti yapmaktan önce 10 yıl hapisle cezalandırdı. Ancak bu cezayı itirafçı olup suçun açığa çıkmasına yardımcı olacak bilgiler verdiği için lehine takdiri indirim sebebi sayarak 5 yıla indirdi.

Mahkeme sanığın duruşmalardaki saygılı tutum ve davranışlarını da nazara alarak cezayı 4 yıl 2 ay hapis ve 8 bin 400 lira adli para cezasına çevirdi.

Eski sevgilisinin evini ateşe vermiş

Eski sevgilisinin evini ateşe vermiş

Sanık Muzaffer Bayir, Elazığ 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde de kendisinden ayrılan sevgilisi, onun teyzesi ve 10 yaşındaki oğlunun kaldığı evi ateşe verip yangın çıkararak kasten öldürmeye teşebbüs ettiği için 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırmış, ardından suçun teşebbüs aşamasında kalması nedeniyle cezayı 33 yıla indirmişti.

Sanığın yeniden suç işlemeyeceği yönünde mahkemede olumlu kanaat oluşmadığından cezasında ayrıca iyi hal indirimi uygulanmasına yer olmadığına karar verilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
98
46
19
10
10
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Art Ankara

'15 Temmuz Milli İrade Ocakları' ne lan :D adam level atlamak için tüm tuşlara basmış oradan belli altında bir şey olduğu.

Emre Türkoğlu

İnanmıyorum gerçekten mi ...! Yok ya ,yapmaz öyle birşey Koskoca 15 Temmuz Milli Tiyatro Ocakları Başkanı ....! 😂😂😂 Neden kimse şaşırtmadı acaba