Görüş Bildir
Haberler
Sevgilisinden Yeni Ayrılmış Erkeklerle İlgili Bilmeniz Gereken 13 Gerçek

Sevgilisinden Yeni Ayrılmış Erkeklerle İlgili Bilmeniz Gereken 13 Gerçek

Ayrılık, herkes için oldukça zor ve sevimsiz bir durum. Bugüne kadar ilişkisi biten kadınlarla ilgili birçok şey yazıldı, çizildi. Peki erkeklerden neden kimse bahsetmiyor diye düşünürken bunu birisinin yapması gerektiğine karar verdik. Çünkü onlar da en az kadınlar kadar zor atlatıyorlar bu dönemi. Ancaaaak biraz ilginç farklarla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir kere karşılarındaki bir şey anlatmaya başladığı anda geçmiş olsun. Çünkü lafın yarısından çoğunu dinlemezler, gözleri sürekli uzaklara dalar.

Erkeklerde dikkat eksikliği, normal şartlar altında kadınlardan çok daha fazladır zaten. İşin içine bir de ayrılık girince duvarla sohbet etseniz daha iyi.

2. Konuşmaya başladığı andan itibaren bahsettiği çoğu şey eski sevgilisi ile ilgilidir. Mesela kızın adı Ayşe olsun diyelim, 1 dakika içerisinde en az 25 kere Ayşe ismini geçirirler.

Kendileri farkında olmaz tabii. Kadınsız da güçlü olduklarını vurgulamaktan hoşlansalar da 'Ayşe olsaydı bana bunu yedirmezdi' gibi laflar ederler içten içe.

3. Ne kadar acı çekerseler çeksinler, mutlaka internetteki çeşitli mecralarda flört etmekten de geri durmazlar. Yalansa yalan deyin beyler?

Sosyal medyada yürüme taktikleri dersi vermeleri lazım, o derece.

4. Yakın arkadaşlarıyla kafa dağıtmaya gidip, yerlerde sürünene kadar sarhoş olurlar. Ertesi gün olanları hatırlatmak için en az iki görgü şahidine ihtiyaç duyarlar.

Bu da br tedavi yöntemi sonuçta.

5. Bu arada ayrıldığı sevgilisine "İzlanda'da yanardağ patlamış. Ümraniye'de iyi misin diye merak ettim?" diye anlamsız mesajlar atmaktan da geri durmazlar.

Çabanı takdir ediyoruz genç adam. Düşüyo mu böyle?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Stalk yapmak, yani eski sevgilisinin şu an ne yaptığını ordan burdan araştırmak konusunda kendilerini tutamadıkları da bir gerçektir.

Bir de kadınlara laf ederler. Bu konuda erkekler, kadınlardan çok daha saplantılı maalesef.

7. Kendilerini yemek yemeye adarlar. Hamburgerinden Adana kebabına, makarnasından Nutellasına kadar her şeyi çılgınlar gibi tüketirler.

Depresyon herkeste aynı sonuçlara yol açıyor tabii.

8. Eski sevgililerini düşünmediklerini belki de tek an, 90 dakikalık bir futbol maçı seyrettikleri andır.

Futbol aşkı, başka aşklara benzemez desek yalan mı olacak şimdi?

9. Dağın başında kamp yapmak, baraj kenarında balık tutmak yine erkeklerin aşk acısını unutmak için gerçekleştirdiği eylemlerdendir.

Neyse en azından eski sevgili yüzünden doğa ile baş başa kaldınız.

10. Sevgilisinden ayrılan erkeklerin, bu dönem içerisinde arabalarıyla garip bir ilişki kurdukları da bir gerçektir. Aşırı düşkünleşirler arabalarına.

Biraz hızlı gitmiyor musunuz sizce?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hiç giymedikleri kıyafetleri giymeye başlar, yadırgadıkları ne kadar tarz varsa hepsini denemeye başlarlar.

Bu dönemde harcanan para ile küçük bir sahil kasabasına yerleşebilirler aslında.

12. Stalk yaparlar demiş miydik? Dememişsek şimdi söleyelim, dediysek bir kere daha üstünden geçelim!

Evet yukarıda yazdığımızı biliyoruz. Çünkü onlar stalk yapmadan duramıyorlar.

13. Ve tabii ki aşk acısını unutmak için yeni bir aşka yelken açmak ise onların vazgeçilmez çözümüdür. Yeni bir kız arkadaş bulmaları, üzülmeleri biter bitmez gerçekleşir.

Bu da en fazla 15 gün, bilemedin 1 ay demek. Kusura bakmayın beyler, acı gerçekler...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
193
141
79
38
16
12
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın