Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinin ve Senin Göz Rengine Göre İlişkinizi Analiz Ediyoruz!

Sevgilinin ve Senin Göz Rengine Göre İlişkinizi Analiz Ediyoruz!

Aburoski
04.11.2018 - 17:51

Kendi göz rengini ve sevgilinin göz rengini seç, ilişkinizi yorumlayalım! 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sevgilinin göz rengini seç!

2. Şimdi de kendi göz rengini seç bakalım...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İlişkinizin temeli çok sağlam!

Seçtiğin göz renklerine göre yaşadığınız ilişkin çok sağlam. Öncelikle birbirinize saygı duyduğunuz için bu ilişkinin bu zamanlara kadar gelebildiğini söyleyelim. Sizin için ilişkinin temeli sevgiden çok saygıdan oluşuyor. Birbirinize duyduğunuz saygı ile üstüne bir de sevgi de eklenince tam bir ideal ilişki yaşar olmuşsunuz. Her zaman birbirinize açık davranıyorsunuz ve birbirinizden hiçbir şey saklamıyorsunuz. Çok fazla tartışmıyorsunuz fakat küçük tartışmalar yaşasanız da üstesinden çok güzel geliyorsunuz. Asla birbirinizi anlamadan, dinlemeden hareket etmiyorsunuz. 

Size bakan insanlar birbirinizi ne kadar çok sevdiğinizi hemen anlar. Bu aşk ile ileride daha güzel günler yaşayacağınız çok belli. İlişkiyi devam ettirmenin yolunu siz bulmuşsunuz. Birbirinize kolay kolay sinirlenmiyorsunuz. Gereksiz hiçbir şeyi hayatınızda bulundurmuyorsunuz. Sizin bu pozitif enerjinizi emen bazı insanları hayatınızdan çıkarmaya çalışıyorsunuz. Doğru da yapıyorsunuz. Bu kişiler ilişkinize zarar verebilir. Her şeyin farkında olan bir çiftsiniz. Bu güzel ilişkiyi kimsenin bozmasına izin vermezsiniz. İyi de yaparsınız. Umarız ki böyle devam edersiniz.

İlişkide eşit olmalısınız!

Seçtiğin göz renklerine göre çalkantılı bir ilişkiniz var. Hemen endişelenme bu çalkantılar çok önemli şeyler değil. İsteyince üstesinden gelemeyeceğiniz şey yok. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Çalkantı mevzusuna gelecek olursak; Sen biraz lider ruha sahip olduğun için sanırım ilişkinin yöneten kişisi sen oluyorsun. Partnerini yönlendirmeyi seviyorsun fakat o bu durumu sevmeyebilir. Unutma, ilişkiler iki kişiliktir. Sadece sen yaşamıyorsun bu ilişkiyi. Bu nedenle onun da isteklerine kulak ver ve bırak biraz da o ilişkiyi yönlendirsin. İlişkide ikiniz de eşit olmalısınız. Aksi durum olduğunda yönetilen taraf bir zaman sonra isyan edebilir ve ilişki çıkmaz bir yola girebilir. 

 Bahsettiğimiz durum aşamayacağınız bir problem değil elbette ki. Birbirinizi seviyorsanız zaten bu problem yakın zamanda ortadan kaybolur. Onun haricinde aranızda pek bir sorun yok. İkiniz de anlayışlı ve güzel insanlarsınız. Birbirinizi kırmaktan da çok korkuyorsunuz. Kırdığınızda da özür dilemeyi becerebilen insanlarsınız. Özür dileyebiliyorsanız ne mutlu size...

Birbirinize güveniyorsunuz!

Seçtiğin göz renklerine göre birbirine çok güvenen 2 insansınız. Güven, ilişkilerin olmazsa olmazıdır. Birçok çift karşısındaki kişiye kolay kolay güvenemiyor. Güvenemedikleri için de birçok gereksiz sorunla karşılaşıyorlar. Kıskançlık da bunlardan sadece biri. Siz birbirinize çok fazla güvendiğiniz için kıskançlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz. Bir gün aranız bozulursa bu kıskançlıktan dolayı olmayacak emin olabilirsin. Kıskanç insanlar olmamanız birbirinizi sevmiyorsunuz anlamına gelmiyor. Tam tersi sen onu o da seni çok seviyor. Bunda ikinizin de şüphesi yok. Bizim de...

Tek bir sıkıntı olabilir sadece. O da birbirinizi tam olarak anlamadan bazı şeylere gereksiz tepki gösteriyorsunuz. Biraz daha sakin olabilirsiniz böyle konularda. Sakinlik her zaman hayat kurtarır. Belki sadece bu durumu düzeltebilirsiniz. Onun haricinde ilişkinizde hiçbir sorun yok. Sizin birlikte yolunuz çok uzun. Hep bu şekilde birbirinizi sevin ve sayın...

Birbirinizle çok eğleniyorsunuz!

Seçtiğin göz renklerine göre siz sanki birbiriniz için yaratılmışsınız. Beraberken çok eğleniyorsunuz ve mutlusunuz. Yan yanayken çok mutlusunuz. Etrafınızdaki insanlar da bu durumunuza imrenerek bakıyor. Artık ortalık sıkıcı ilişkilerle doldu taştı. Siz ay gibi bu soğuk ilişkiler arasında parlıyorsunuz. Hayatta sizden başka kimse önemli değil. Sizi üzecek şeyleri hayatınızda istemiyorsunuz ve beyninizi boş şeylerle meşgul etmek istemiyorsunuz. Bu hayatı birlikte doya doya yaşamak istiyorsunuz ki bu da en doğal hakkınız. İnsanlar ne söylerse söylesin sizin mutluluğunuzu bozamayacak merak etmeyin.

Nerede olursanız olun siz bir şekilde mutlu olacak şeyler buluyorsunuz. Nerede ve ne şartlarda olursanız olun bu sizin için böyle. Ve aynı zamanda da ilişkiniz çok romantik! Sürekli sürprizler yaparak ilişkinizi renlendiriyorsunuz. Umarız ki bu şekilde devam eder. Örnek olabilecek bir çiftsiniz. :)

Resmen ruh ikizisiniz!

Seçtiğin göz renklerine göre tam olarak siz ruh ikizisiniz! O senin ruh eşin, o senin ruh ikizin. Bu güçlü ilişki için şimdiden düğün organizasyonlarına başlayın! Siz birbirinizin en iyi dostu ve hatta suç ortağısınız! Siz birbiriniz için yaratılmışsınız! İkiniz de eğlenceli ve hareketlisiniz. Bu ilişkide sular durulmaz, aksiyon hiç bitmez! Sürekli birbirinize eşek şakaları yapıp, gülüp eğleniyorsunuz. Birlikte, elinizi attığınız her işin altından kalkıyorsunuz. Siz adeta zeka ve gücün birleşimisiniz. Sadece, birbirinizi daha özgür bırakmayı ve güvenmeyi öğrenmelisiniz. Evet uyumlusunuz fakat güven problemini çözdüğünüz vakit parmakla göstereceğimiz ilişkilerden bir tanesi olursunuz. Biliyorsunuz ki ilişkiler güven üzerine kurulmalı. Karşılıklı güven olduğunda da her türlü problemin üstesinden gelirsiniz. 

Etrafınızda size karşı kötü yorum yapan insanları takmamanız gerekiyor. Taktığınız vakit işin içinden çıkamazsınız. Kulaklarınızı onlara tıkamalısınız. Dış güçlerden uzak durun be canım. Böyle güzel güzel devam edin. Dediğimiz gibi şu güven meselesini çözmelisiniz. Hadi bakalım.

Birbirinize deliler gibi aşıksınız!

Seçtiğin göz renklerine göre siz birbirinize deliler gibi aşıksınız! Etrafınızdaki insanlar sizi çok kıskanıyor. Aman dikkat! Kafanıza ne eserse yapıyorsunuz. Planla değil anı yaşayarak mutlu oluyorsunuz. Gerçekten sizin gibi birbirine aşık insanlar bu kadar eğlenceli bir ilişki yaşayabilir. Bazen zorlanıyorsunuz, yoruluyorsunuz ama bunlar bir ilişkinin tuzu biberi. Etrafınızda kötü yorum yapanlar varsa, kesinlikle onları umursamıyorsunuz çünkü olumsuz yorum yapmalarının nedeni hiçbir zaman böyle bir ilişki yaşayamayacak olmaları... Birbirinizin olumsuz yönleri elbette ki var ama ilişkiniz için sorun olabilecek olumsuzluklar değil. Küçük şeyleri büyük sorunlar haline getirmiyorsunuz. Belki de bu sizin mutluluğunuzun formülüdür. Duygusal olarak zaten birbirinize yangınsınız! 

Etrafınızdaki insanlara da biraz şu aşkınızla ilgili tüyo falan verin. İnsanların ihtiyacı var buna. Sizin için tam olarak ideal ilişki diyebiliriz. Umarız ki bu ideal ilişkiyi daha çok sürdürürsünüz ve birlikte çok uzun yollar yürürsünüz...

Farklısınız ama kalbiniz bir!

Seçtiğin göz renklerine göre siz farklı karakterlerde olsanız da kalpleriniz bir! Biriniz kıpır kıpır ve konuşkan; diğeriniz ise daha sakin ve buyurgan! Bu ilişkiyi yürüten tek şey ise zıt kutupların birbirini çekmesi! Anlaşamadığınızı düşündüğünüz zamanlarda, aslında sizi farklı kılan özelliklerinizin; birbirinize aşık olma sebebiniz olduğunu unutmayın! Sen, onu o cıvıl cıvıl konuşması yüzünden sevdin, o ise seni ağır ve küstah karizman yüzünden! Tüm farklılıklarınıza rağmen birlikte olmayı başardığınıza göre, birbirinizi gerçekten çok istiyorsunuz! Tabii buna uyumlu kimyanızın katkısı da büyük! Biriniz diğerine dünyaya daha büyük bir pencereden bakmayı öğretip ufkunu genişletirken diğeri de öbürüne daha hırslı bir insan olmayı öğretiyor.. Birlikte, elinizi attığınız her işin altından kalkıyorsunuz. Siz adeta zeka ve gücün birleşimisiniz. 

Sizin ilişkiniz insanlara ders olsun bakalım. Umarız ki ilişkiniz daha güzel yönlere doğru gider.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
193
124
84
43
21
20
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mete Öztürk

testi yapacaktım ama bilin bakalım ne eksik

Cem Deniz Bahar

ahahahah tabi ki sevgilin eksikkk :D

Efrasiyab

kestane kahveyle bal rengi dediği ela renk.Ela renk dediği de mavi renk wtf

Ennur Ceren Arslan

aslında ela doğru mavi ve yeşil karışımı olması lazım ama baya mavi olmuş sanki

edanur boruk

Resmen ruh ikizisiniz! alla alla olmayan sevgilimlemi :)