Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinin Telefonuna Gelen Son Mesajı Söylüyoruz!

Sevgilinin Telefonuna Gelen Son Mesajı Söylüyoruz!

Lousia
20.07.2018 - 19:40 Son Güncelleme: 25.12.2018 - 18:03

Bu testimizde sana çeşitli sorular soracağız. Vereceğin cevaplara göre ise sevgilinin telefonuna gelen mesajı söyleyeceğiz. 

Hazırsan testimizi çöz ve sonucu öğren.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak sevgilinin cinsiyetini soralım.

2. Sevgilinle uzun süredir birlikte misiniz? İlişkinizin süresini merak ettik.

3. Peki ya sevgilinle ne kadar sıklıkla vakit geçiriyorsunuz?

4. Sevgiline yeni bir gömlek almaya karar verdin. Peki ya bu hangi renk olurdu?

5. Sevgilinin doğum günü yaklaştı. Ona hangi hediyeyi alsan çocuklar gibi sevinir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Onunla sinemaya gittiğinizde genelde ne tarz filmler izlersiniz?

7. Sana göre ilişkiniz evliliğe doğru gidiyor mu?

8. Sevgilinle bir tatile çıkacak olsaydın, nereye gitmek isterdin?

9. Ve son olarak, yaşadığınız ilişkiden ne kadar eminsiniz? Sevgilinize güveniyor musunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seni seviyorum!

Seni seviyorum!

Verdiğin cevaplara göre sevgilinin telefonuna gelen son mesaj seni seviyorum! Bu mesaj kimden geldi diye düşünme sakın, aklında soru işareti olmasını istemeyiz. Onun telefonuna gelen son mesajın sahibi sensin. Çünkü sevgilini gerçekten çok seviyorsun ve güzel bir ilişki yaşıyorsunuz. Etrafınızdaki herkes size imreniyor resmen. Ne kadar harika bir ilişkiniz olduğunu söyleyip duruyorlar. Bu güzel aşkı da dibine kadar yaşıyorsunuz desek yeridir. Her fırsatta birbirinize sevginizi söylüyorsunuz. Biz bile özendik açıkçası. İlişkinizi aynen böyle yaşamaya devam, süpersiniz. :)

Nasılsın!

Nasılsın!

Verdiğin cevaplara göre sevgilinin telefonuna gelen son mesaj nasılsın olmuş. Bu mesajın sahibini tam olarak kestiremedik. Çünkü biraz aranız açık sevgilinle. Sen de biraz önce bu tarz bir mesaj attın. Aranızda ufak tefek sorunlar var ama çözülmeyecek gibi durmuyor. Sen ilişkine sahip çık yeter. Zaten birbirinizi çok seviyorsunuz her şey düzelecektir. Öte yandan, bir arkadaşı da bu tarzda bir mesaj atmış gibi duruyor. Ama bu normal bir mesaj. Kim atmış olursa olsun, rahatsız olmaman gerek. Böyle kıskançlıklar yaparsan ilişkiniz çok zarar görür. Sen bizi dinle de, gerisini çok umursama. :)

Akşam gelirken ekmek al.

Akşam gelirken ekmek al.

Verdiğin cevaplara göre sevgilinin telefonuna gelen son mesaj akşam gelirken ekmek al. Ne kadar evcimen bir sevgilin var senin öyle. Evinin sorumluluklarını çok iyi bilen birisi. Annesine bir şey lazım olup olmadığını sordu sevgilin, telefona gelen en son mesaj da bu. Böyle insanlar kalmadı bu devirde. Sen bize sorarsan sevgilinin kıymetini bil. Aranızdaki pürüzlere çok da takılma. Sevgilinle harika bir hayat sizi bekliyor. Sadece biraz çabalamanız gerek bir şeyler için. Biraz daha sabret olur mu? :)

Eğlenmeye çıkıyoruz bu gece!

Eğlenmeye çıkıyoruz bu gece!

Verdiğin cevaplara göre sevgilinin telefonuna gelen son mesaj eğlenmeye çıkıyoruz bu gece. Eyvah, bu mesajın gidişatını pek iyi görmedik biz. Sevgilini arkadaşları dışarı davet ediyor ama sen de bu durumdan rahatsız olacak gibisin. Aranızda bu sebepten ufak tartışmalar olacak gibi görünüyor. Sen de kıskandın biraz tabii. Haklısın da... Ama bunlara pek de takılma yani. Belki de sevgilin bu kadar rahat olduğunu gördükten sonra gitmek bile istemeyecektir. Ama eğer surat asarsan ve tartışırsanız inadına bile gidebilir. İnsanlar böyledir. Sen yine de rahatsız olduğunu sakin bir dille anlat bakalım. Belki kavga etmeden bu işi çözebilirsiniz. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
361
195
147
83
48
39
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kurabiyekahveli

Olmayan sevgilimin telefonuna gelen mesajı merak ediyorum. Biliyorum bazen saçmalıyorum.

besiktaslifrodo

olmayan sevgilimin telefonuna gelen mesaj :d

Gunelhassnva

olmayan sevgilimden gelen son mesaj

Zeynep Elif

Hahah aynen