Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinin Senin İçin Neler Yapabileceğini Söylüyoruz!

Sevgilinin Senin İçin Neler Yapabileceğini Söylüyoruz!

Aburoski
07.11.2018 - 15:14

Sevgilinin senin için neleri göze alabileceğini merak ediyorsan bu test tam sana göre! Bir an önce çözmeye başla bakalım!

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Sevgilinin arama geçmişinde eski sevgilisini gördün. Tepkin ne olurdu?

4. Evleneceğin kişinin ismini öğrenmek için dünyanın en yüksek dağına tırmanıp orada yalnız bir gün geçireceksin. Bunu yapar mısın?

5. Peki sevgilinin haftada bir kere yıkanması senin için ayrılma sebebi olabilir mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hoşlandığın kişiden bir türlü olumlu bir karşılık alamadın ne yaparsın?

7. Atatürk'ün yaşadığı zamanlarda fakir bir insan olmak mı yoksa gelecekte dünyanın en büyük şirketine sahip olmak mı?

7. Atatürk'ün yaşadığı zamanlarda fakir bir insan olmak mı yoksa gelecekte dünyanın en büyük şirketine sahip olmak mı?

8. Son olarak, birini stalklarken yanlışlıkla fotoğrafını beğendin mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin için her şeyi yapar!

Verdiğin cevaplara göre sevgilin senin için her şeyi yapabilecek bir insan. Seni sevdiği kadar hiç kimseyi sevmedi, sevemedi. Onun hayatına o kadar iyi geliyorsun ki o da bu nedenle senin için her şeyi göze alabilecek kapasitede! Onunla olan uyumun muhteşem. Ne sen ne de o başka kimsenin yanında bu kadar rahat olamıyorsunuz. Aynı zamanda sen de onun için her şeyi yapabilecek birisin. Birbirinizle çok iyi anlaşıyorsunuz. Zevkleriniz zaten bir. Aynı şeyleri yapmaktan hoşlanıyorsunuz ve en önemlisi yan yanayken sıkılmıyorsunuz. 

O, seni kaybettiğini düşününce bile çıldırıyor. Seni bu şekilde sevecek ya da bu kadar uyumlu olabileceğin birini bir daha bulamazsın. Bu nedenle ilişkine sahip çık ve sizin dışınızdaki faktörlerin bu güzel ilişkiyi bozmasına asla izin verme! Onlara karşı gardını hemen al.

Senin için ailesini karşısına alır!

Verdiğin cevaplara göre sevgilin senin için ailesini karşısına alabilecek biri. Seni o kadar çok seviyor ki hayatında seninle birlikte en çok değer verdiği insanları yani ailesini karşısına alabiliyor. Seni istemedikleri bir durum olduğunda onlara anında karşı gelir. Senden vazgeçmesi söylenirse deliye döner. Ailesi de eğer bu düşünceyle karşısına çıkarsa onlarla ciddi anlamda arası bozulur. Ailesiyle senin için görüşmeyebilir bile! Ama sen o kadar iyi bir insansın ki ailesinin böyle bir düşünceyle sevgilinin karşısına çıkacağını düşünmüyoruz. 

Birbiriyle çok iyi anlaşan 2 insansınız. Sen iyi kalpli, yardımsever, saygılı bir insansın. O yüzden için rahat olabilir. Böyle bir şeyin yaşanması zor. Tabii hayat ne gösterir bilemiyoruz. Tek bilmen gereken şey; senin için ailesini silebileceği...

Senin için arkadaşlarından vazgeçer!

Verdiğin cevaplara göre sevgilin senin için arkadaşlarından vazgeçer. Sevgilinin arkadaş ortamına girdin mi girmedin mi bilmiyoruz fakat eğer sevgilinin arkadaşları senden hoşlanmazsa onları anında siler. Hayatında değer verdiği 2 şey varsa birincisi ailesi ikincisi de sensin. Onlar senin önüne asla geçemez. Bu nedenle senin için tüm ortamından, yıllardır süren arkadaşlıklarından vazgeçer. Çünkü senin doğru bir insan olduğunu düşünüyor. Eğer böyle düşünmeseydi ya da doğru insan olduğunu ona hissettirmeseydin asla arkadaşlarından vazgeçmezdi. 

Arkadaşlarından vazgeçmesi üzücü elbette fakat seninle yeni bir hayat kurmak istiyorsa hiçbir şeyin önemi kalmıyor. Bir daha karşısına senin gibi bir insan çıkmayacağını düşündüğü için onlardan vazgeçmek ona koymaz. Birbirinizi bu şekilde sevmeye devam edin. :)

Senin için hiçbir şey yapmaz!

Verdiğin cevaplara göre sevgilin senin için hiçbir şey yapmaz. Ne yazık ki biri için bir şeyler yapacak karaktere sahip değil. Bundan seni sevmediği çıkarımını yapma. Seni seviyor ama senin için sevdiği şeylerden vazgeçmeyi göze alamıyor. Onu, bunun için elbette ki yargılama. Aile, para, arkadaşlıklar... Bunların hiçbirini aşkı için feda etmez. Aşk için herhangi bir şeyi feda etmek ya da istemediği bir şeyi göze almak ona zaten saçma gelen bir durum. Kimse kimse için sevdiği şeylerden vazgeçmemeli. Senden de onlardan da vazgeçmez. 

Sadece hayata bakış açısı bu şekilde. Onu bu durumu nedeniyle yargılamak kimseye düşmez tabii ki de. Zaten uyumlu bir çiftsiniz. Ailesi, arkadaşları seni de seviyordur, sevecektir. Bu nedenle ortada feda edecek bir şey kalmaz. Herkesle anlaşabilen bir insansın. Böyle devam...

Senin için hayatını değiştirir!

Verdiğin cevaplara göre sevgilin senin için hayatını değiştirir. Evet yanlış okumadın. O, senin için hayatına resmen format atar. Eski hayatını tamamen siler. Senin hoşuna gitmeyen ne varsa hayatından çıkarır. Tamamen kendisini sana adar. Seni o derece seviyor. O derece aşkın ona işlemiş. Tabii ki sen ondan hayatını tamamen değiştirmesini istemezsin. Bir insanın tüm her şeyi silip yeni başlangıçlar yapması kolay değil. Böyle bir durumda vicdan azabı çekeceğini düşünüyoruz. Çünkü sen belki de onun için bu kadar şeyi göze alamayabilirsin. 

Senin yapamayacağın şeyi de ondan istemek kötü olur. İyi bir insan olduğun için de onun hayatını senin için değiştirmesine göz yumamazsın. Zaten güzel bir ilişkiniz var. Her şey normal seyrinde devam ediyor. Öyle hayat değiştirmek gibi aksiyonlara girmenize de gerek yok.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
165
127
45
43
13
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sarman Sar

"senin için herşeyi yapar". Olmadığı için sanırım :)))

Nurcan Güneri

Senin için her şeyi yapar! Olunca bakaciizzz

Gizem Yenikler

Senin için her şeyi yapar!