Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinin Burcunu Söylüyoruz!

etiket Sevgilinin Burcunu Söylüyoruz!

Çok sevdiğin biricik sevgilinin burcunu tahmin ediyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Sevgilin seninle birlikte iken hayaller kuruyor ve bunları seninle paylaşıyor mu?

4. Kendi düzenli hayatını senin için bozar mı?

5. İşiyle ya da genel anlamda ne kadar meşgul olursa olsun en ufak bir yardım isteğinde daima yanında mıdır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin gönlün olsun diye kendi zevkine uymayan aktivitelere gelir mi?

7. Son olarak, en yakın arkadaşlarına bile paylaşmadığı dertlerini, sırları ya da acılarını seninle paylaşır mı?

Koç Burcu!

Koç Burcu!

Senin sevgilinin burcu kesinlikle Koç! Çünkü koç burcu insanı biraz kendini beğenmiş olur ve karşısındaki insanın düşüncelerini fazla umursamaz. Senin sevgilinde de bu durum söz konusu. Tabii bunun sadece sana özel olduğunu söyleyemeyiz. Onun karakter dolayısıyla tavrı bu yönde. Ondan dolayı sana karşı sürekli bu cümleyi kullanıyor. Fazla abartmıyor musun? vs. Bu tür sözleri ondan çok fazla duyuyorsun. Çok normal canım çünkü o bir koç burcu! :)

Boğa Burcu!

Boğa Burcu!

Senin sevgilinin burcu kesinlikle Boğa! Boğa burcu çok güvenilir bir insan olmasının yanında karşısındaki insandan da bu aynı güveni beklerler. Çünkü onların ilişkilerinde her şeyden önce güven söz konusudur. Sen de o yüzden ondan 'Beni özledin mi?' sözlerini duyabilirsin. Bu çok ama çok normal. Bunu sana güvenmediğinden dolayı değil hem sevimlilik olsun diye hem de güven duyma ihtiyacı olduğu için yapıyor. :)

İkizler Burcu!

İkizler Burcu!

Senin sevgilinin burcu kesinlikle İkizler! Yerinde duramayan İkizler burcu insanı her daim acıkır. Yemek yemek onlar için zaten bir sanattır. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Ne zaman yan yana olsanız sorduğu ilk soru 'Aç mısın?' Bu duruma o kadar çok alışmışsın ki hatta biraz da şikayetçisin.Çünkü onunla birlikte sürekli yemek yediğin için kilo aldın. Bu durum da senin biraz canını sıkıyor tabi. Ama olsun yemek yemek gibisi yoktur. :)

Yengeç Burcu!

Yengeç Burcu!

Senin sevgilinin burcu kesinlikle Yengeç! O kadar tatlı bir burç ki kendisi hep mi iyi olur bir insan. Hep mi sever, sayar. Duygularını hep içten yaşamaya alışkın olsalar da ilişkiler konusunda bazen açık olabiliyorlar. Ve bunu dışa vurmaktan hiç çekinmiyorlar. O kadar şanslısın ki sürekli ondan seni seviyorum sözleri duyabiliyorsun. Keşke herkes senin kadar şanslı olabilse. Hadi yine iyisin. :)

Aslan Burcu!

Aslan Burcu!

Senin sevgilinin burcu kesinlikle Aslan! Aslan burcu daima liderdir. O yüzden karşısındaki insan onu bastırmaya kalkışırsa direkt çirkinleşebilirler. Veya onun planladığı gibi gitmezse olaylar değişebilirler. Tepkilerini sert bir şekilde dile getirirler. O yüzden sen ondan bu sözü çok duyarsın. Sürekli 'Nerede kaldın? 'Niye beni bekletiyorsun? vs. Bunlar senin zaman zaman canını sıksa da o kadar alıştın ki artık pek umursamıyorsun. :)

Başak Burcu!

Başak Burcu!

Senin sevgilinin burcu kesinlikle Başak! Normalde başak burcu insanı o kadar fevri bir insan değildir. Her zaman mantıklı bir şekilde hareket etmeye çalışır.  Duyguları ve mantığı arasındaki durumu çok iyi ayırt eder. O yüzden genel olarak sakindir. Fakat yolunda gitmeyen bir şeyler olursa direkt modu düşer ve hiçbir şey söylemez. Onun yerine kısa ve net cevaplar duyarsın. Ve bu genelde tamam gibi kelimeler olabilir.

Terazi Burcu!

Terazi Burcu!

Senin sevgilinin burcu kesinlikle Terazi! Sürekli değişken bir ruh hali içerisinde olan Terazi burcu çok gelgitler yaşar. Ve bundan dolayı onu anlamak çoğu zaman zorlaşır. Yolunda gitmeyen bir şeyler olduğu zaman direkt değişirler. Ve biraz da inatçı oldukları için anlaşmak çoğu zaman zor gelebilir. Böyle zamanlarda ondan sitemli sözler duymak çok normaldir. Tartıştığınız zamanlarda 'Bunu sana kaç kere söyledim!' diye sözler duyabilirsin. Bu çok normal bir durum. :)

Akrep Burcu!

Akrep Burcu!

Senin sevgilinin burcu kesinlikle Akrep! Çok gizemli ve kendi dünyasında olan akrep burcuyla anlaşmak aslında çok kolay değildir. Onları anlamak biraz zordur. Çünkü kendilerini kolayca açabilen insanlar değildir. Bunun yanında sinirlendiğinde birden büyük tepkiler verebilirler. Bazı şeyler kafalarına yatmazsa da geçiştirmeyi severler. Bu durumu en iyi sen biliyorsun. Sürekli iyi, tamam gibi sözler duyuyorsun. Bu seni çoğu zaman belirsizliğe sürüklediği için sinirlendiriyor. Ama akrep burcu biraz zordur. Bunu sen de biliyorsun. :)

Yay Burcu!

Yay Burcu!

Senin sevgilinin burcu kesinlikle Yay! İdeallerine düşkün olan Yay burcu aynı zamanda çok da iyimserdir. Ondan dolayı ondan öyle kötü sözler duymazsın. Genelde hep anlaşmaya yönelik sözler duyarsın. Karşı tarafı alttan almasını çok iyi bilir. Ve kalp kırmamasını da. O yüzden genelde uyuşmadığı bir konuda bile peki, sen haklısın gibi sözler duyabilirsin. Bu çok normal bir durumdur. Kendileri çok tatlı olduklarından dolayı durumu nasıl kurtaracaklarını çok iyi biliyorlar.

Oğlak Burcu!

Oğlak Burcu!

Senin sevgilin kesinlikle Oğlak burcu! Normalde geleneklerine bağlı olan oğlak burcu insanı dışarıdan sert görünebilir. Net bir idealleri vardır. Bunlar güvenilirlik ve dürüstlüktür. O yüzden ilişkilerinde hep doğru olmaya özen gösterirler. Hem dürüstlük konusunda hem de sevgi konusunda daima kendilerini açıkca belli etmekten kaçınmazlar. O yüzden sürekli iltifat sözleri duyabilirsiniz ondan. Seni seviyorum, neden bu kadar tatlısın gibi çeşitli mutlu edici sözler. :)

Kova Burcu!

Kova Burcu!

Senin sevgilinin burcu kesinlikle Kova! Hayal güçleri sınırsız olur ve bunun yanında, düşünceleri bulundukları anın dışarısında, akılcı ve sezgiseldir. Genelde kova burcu dik kafalıdır ve karşısındaki insanı dinlemezler. Kendilerini dinleyenlerin ne demek istediklerini anlamadıklarını sanırlar. Kovaları tanımlayan sözcük 'Biliyorum' dur. Kova burcu insanları sevecen tavırları ile tanınırlar. Bu kişiler bencil değildirler. Ve onlardan her türlü güzel sözü duyabilirsiniz. En güzel tarafı da budur. :)

Balık Burcu!

Balık Burcu!

Senin sevgilinin burcu kesinlikle Balık! Balık burcu insanı çok duygusal olmalarının yanında genelde mantığıyla hareket ederler. Hayalperest oldukları için de farklı dünyalarda olurlar ve olaya bambaşka bir açıdan bakarlar. Tartışmalarda falan genelde çok sinirlenirler ve ne söylediklerini de bilmezler. Ve sürekli karşısındaki insanda hata ararlar. O yüzden ondan 'neden böyle yapıyorsun' gibi sözler duymak çok normaldir. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
468
190
86
68
52
40
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
çılgın serseri

bilin bakalım bu testi yapabilmem için ne eksik

leyanini

boga. boga olursa iyi olur,harika burctur

sevgilim yok diye salladım oğlak çıktı işin garibi oğlak kişisi kankam olur