Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin Seninle Geçici mi Yoksa Ciddi Bir İlişki mi Düşünüyor?

Sevgilin Seninle Geçici mi Yoksa Ciddi Bir İlişki mi Düşünüyor?

Sevgilinle güzel vakit geçirdiğini düşünüyorsun fakat geleceğe dair ne düşündüğünü bilmiyorsun. Bazen evleneceğinizi düşünürken bazen de sanki çok uzun sürmeyecek gibi hissediyorsun. Biz sana bu testimizde sevgilinin kafasından geçenleri bir bir söyleyeceğiz. Merak ediyorsan;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, sevgilinle ne kadar süredir berabersiniz?

4. Peki gün içerisinde merak edip sıklıkla seni aradığı oluyor mu?

5. Birlikte herhangi bir şehre gidip birkaç gün kaldığınız oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Özel günleri hatırlayıp sana sürprizler yapar mı?

7. Peki kendini mutsuz hissettiğin zamanlarda ona koşa koşa gider misin?

8. Ve son olarak, birbirinizin telefon şifrelerinizi biliyor musunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sevgilin seninle bir ömür ciddi düşünüyor!

Valla canım sevgilin senin hakkında çok ciddi düşünüyor. İlişkinizde zaman zaman pürüzler çıksa da bunları birlikte çözebiliyorsunuz. En kötü zamanlarında senin yanında olmak istiyor. Çünkü senine birlikteyken kendini inanılmaz iyi hissediyor. Hiçbir şekilde yapmacık tavırlar sergilemeden, en doğal haliyle davranıyor. Sen de onun bu hallerini çok seviyorsun. Çünkü birlikteyken inanılmaz eğleniyorsunuz. Çok iyi anlaşıyor, birlikte bir şeyler paylaşmaya bayılıyorsunuz. Zaman zaman birbirinizi anlamadığınızı düşünüyorsunuz. Hatta küçük tartışmalar yaşıyorsunuz. Fakat bunların üstesinden çok güzel bir şekilde geliyorsunuz. Bu tartışmalar sizi birbirinize daha da bir kenetliyor. Çünkü birbirinizin değerini çok daha iyi anlıyorsunuz. Bundan sonrasında ise olduğunuzdan daha dikkatli adımlarla ilerliyorsunuz. Sevgilinle aranızda inanılmaz bir uyum var.  Her ne kadar bazen sevgisini çok iyi belli etmese de içten içten sana bağlı bir yanı var. Seni her anında merak ediyor, sürekli seni düşünüyor. O yüzden sevgilinin değerini bilmelisin. Seninle ciddi düşünüyor. Ve bunun için de elinden geleni yapıyor.

Sevgilinin seninle uzun vadeli ilişki düşünüyor!

Sevgilinin biraz kafası karışık gibi. Seni içten içe çok seviyor ama sanki aranızda bazı problemlerin olduğunu düşünüyor. Bu belki aranızdaki tartışmalardan veya fikir ayrılıklarından olabilir. Seninle her zaman çok ciddi düşünen bir sevgilin var. Seninle birlikteyken inanılmaz mutlu. Geçirdiğiniz her bir saniyenin değerini biliyor. Ama bazen öyle zamanlar oluyor ki, kendini geri çekiyor. Sen de bunun farkında oluyorsun. Hatta neden böyle olduğunu düşünüyorsun. Bunun sebebi bazı noktalarda kafasının karışık olmasından kaynaklanıyor. Seni sevmediğinden veya başka bir şeyden dolayı değil. Belki de seni kaybetmekten çok korktuğu için geri çekilmeyi tercih ediyordur. Çünkü bazı insanlar karşısındaki insana sevgisini tamamen göstermenin bir tehlike olduğunu düşünürler. Hatta bu nedenle kendisini ilişkide geri planda tutarlar. Önceden gösterdikleri ilgiyi daha az göstermeye başlarlar. Bunun sebebi ise sana kaybetme korkusunu vererek, ilgini daha fazla göstermeni istemesidir. Sen her ne kadar bu durumdan korksan da sevgilin sana deliler gibi aşık. O yüzden zaman zaman git gelleri olsa da seninle ciddi bir ilişki düşünüyor. Sevgilinin değerini bil. :)

Bu konu tamamen sana bağlı!

Sevgilinin ciddi ya da geçici bir ilişki düşünmesi tamamen sana bağlı. Bu ne demek? şimdi diye sorduğunu duyar gibiyiz. Şöyle anlatalım; Bazı ilişkilerde baskın olan tarafın kararları, düşünceleri ilişkiyi yönlendirir. Ve bu ilişkide baskın karakter sensin. O yüzden sevgilinin ne düşüneceği tamamen sana bağlı. İlişkiyi uzun tutmanın tek yolu sensin. O yüzden iyi düşünüp karar vermen gerekiyor. Eğer onunla çok güzel vakit geçirdiğini, her şeyi paylaşabildiğini ve destek olabileceğini düşünüyorsan kesinlikle bu ilişkiye sahip çıkmalısın. Çünkü sevgilin seni gerçekten çok önemsiyor ve değer veriyor. Senin düşüncelerin onun için çok önemli. Seni üzmemek için elinden geleni yapıyor. O yüzden kıymetini bilmeli ve ilişkinizi bir ömür yaşatmalısın. Resmen senin gözlerinin içine bakıyor. Sana baktıkça gözlerinin içi parıl parıl parlıyor. Böylesini zor bulursun. Bizden söylemesi :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
374
139
94
51
26
26
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın