Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin Sana Kaç Kez Yalan Söyledi?

Sevgilin Sana Kaç Kez Yalan Söyledi?

Sevgilinin sana kaç kez yalan söylediğini merak ediyorsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Erkek/kız arkadaşınla birlikte zaman geçirirken telefonu çaldığında yanında cevap veriyor mu?

4. Peki "Ne yapıyorsun?" diye mesaj attığında genelde arkadaşlarıyla olduğunu söyler mi?

5. Instagram hesabında seninle birlikte hiç fotoğrafı var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Whatsapp son görülmesini gizli tutuyor mu?

7. Ve son olarak, sevgilinin burcunu seç ve testi bitirelim. 😉

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sana hiç yalan söylemedi!

Sevgilin sana daha önce hiç yalan söylememiş. Çünkü karakteri gereği zaten her zaman dürüstlükten yana olmayı tercih eder. Aynı zaman da karşısındaki kişinin de o şekilde gelmesini bekler. Senin içinde zaman zaman yalan söylediğine dair şüpheler oluşuyor. Fakat inan öyle bir insan değil. Seni her şeyden çok önemsiyor ve asla yalan üzerine kurulu bir ilişki istemiyor. Çünkü ilişkide bir kez o güven sarsıldığında geri dönüşün çok zor olduğunu biliyor. Ve seninle arasındaki bu ilişkiyi sağlam adımlarla  atmak istiyor. Zaten onun sana yalan söylemesi için hiçbir sebep yok. Her şeyini seninle paylaşıyor ve mutlu olmak için çaba gösteriyor. O yüzden sevgilinin yalan söylediği düşüncesine kapılıp yanlış bir şey yapmaya veya onun arkasından iş çevirmeye çalışmamalısın. Çünkü emin ol sevgilin sana fazlasıyla değer veriyor ve aranızdaki ilişkiyi sağlamlaştırmak istiyor. Sevgilinin kıymetini bil deriz. :)

Sevgilin sana 4 ya da 5 kez yalan söylemiş!

Sevgilin sana 4 ya da 5 kez yalan söylemiş olabilir. Ama bu yalanlar öyle büyük yalan değil. Hani derler ya pembe yalan diye işte o cinsten. Zaman zaman sana söyleyemeceği kişisel meseleleri olmuş. Açıkcası nasıl anlatacağını bilemediği için o yüzden pembe yalanlar söylemiş. Herkesin zaman zaman pembe yalanlara ihtiyacı vardır. Onun da bazı anlarda ihtiyacını olduğunu söylemeliyiz. Yoksa aksi taktirde senin arkadan iş çevirecek bir durum asla olmamış. Öyle bir şey söz konusu bile olamaz. Çünkü sevgilin seni çok seviyor ve her şeyden çok önemsiyor. Senin güvenini zedelememek için elinden geleni yapıyor. Tüm açıklığıyla sana içini döküyor. Sakın sana pembe yalanlar söylediği için kızma deriz. Çünkü seni kızdıracak hiçbir şey yapmadı. Yapmamak için elinden geleni yapıyor. Bizden söylemesi. :)

Sevgilin sana birkaç kez yalan söylemek durumunda kalmış!

Ahhh sen böyle bir sevgiliyle birlikte olduğun için kendini çok şanslı hissetmelisin. Çünkü sevgilin sana birkaç kez yalan söylemek durumunda kalmış. Fakat kendi için değil senin için! Nasıl oluyor o? diye söylendiğini duyar gibiyiz. Şöyle söyleyelim; senin üzüleceğini bildiği bazı şeyler var ve bundan dolayı söylemek istememiş. Onun yerine seni üzmemek için çeşitli yalanlara başvurmuş. Seni her şeyden çok düşünen böyle bir sevgili varken ondan şüphelenmemelisin. Seni kaybetmemek için elinden geleni yapar. Gerekirse pembe pembe yalanlara da başvurur. Çünkü senin o yüzünün gülmesi onun için çok değerli. Sen mutlu olduğunda o da çok mutlu oluyor. Bunu sakın ama sakın unutma. Ve sevgilinden şüphelenme deriz. Çünkü onun yaptığı tek şey sadece seni düşünmek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
104
46
28
23
19
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?