Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin Hangi Burçtan Olmalı!

Sevgilin Hangi Burçtan Olmalı!

Lunami
11.10.2022 - 18:06

Acaba hangi burçla sevgili olmalısın?🤔

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

Şimdi de yaşını söyleyebilir misin?

Hmm, burcunu öğrenebilir miyiz?

Aşka bakış açını anlatan kelimeler nedir diye sorsak?

En yakın seçeneği seç! Son ilişkin neden bitti?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki son ilişkin ne zaman bitti?

O zaman aşağıdakilerden birini seç ve sevgilinin hangi burçtan olması gerektiğini artık açıklayalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç burcuyla sevgili olmalısın!

Koç burcuyla sevgili olmalısın!

Cesur ve rekabetçi olan Koç burcu senin tam olarak sevgili olman gereken kişi! Mücadeleci yapısıyla senin için sonuna kadar savaşır ama bunu yaparken de her zaman mantığıyla hareket eder. Enerjik, maceracı ve yerine göre dengeli yapısıyla seni kendine hayran bırakacak bir sevgili olacaktır!

Boğa burcuyla sevgili olmalısın!

Boğa burcuyla sevgili olmalısın!

Tutkulu ve gizemli olan Boğa burcu senin tam olarak sevgili olman gereken kişi! Sevdiği kişiye hem sadık hem de dürüst olurlar. Tutumlu olmayı bilmeleri sayesinde daha evcimen ve sakin bir hayatı severler. Senin gibi bir ev kuşu da tam da bir Boğa burcuyla sevgili olmalı!

İkizler burcuyla sevgili olmalısın!

İkizler burcuyla sevgili olmalısın!

Arzulu ve romantik olan İkizler burcu senin tam olarak sevgili olman gereken kişi! Gerçek aşka yalnızca 'o' kişiyle tanıştıklarında inanırlar. Hem arkadaş canlısı hem de eğlence ve macera meraklısı olan İkizler burcu çok keyifli vakit geçirebileceğin tam sana göre bir sevgili olacaktır!

Yengeç burcuyla sevgili olmalısın!

Yengeç burcuyla sevgili olmalısın!

Anaç ve iyi yürekli olan Yengeç burcu senin tam olarak sevgili olman gereken kişi! Etrafına saçtığı neşeyle herkesi mutlu eder, yaptığı esprilerle herkesi güldürür. Hem hırslı hem de tutkulu yanını keşfettiğin zaman ise tam sana göre bir sevgili olacaktır!

Aslan burcuyla sevgili olmalısın!

Aslan burcuyla sevgili olmalısın!

Canlı ve şaşalı olan Aslan burcu senin tam olarak sevgili olman gereken kişi! Aşık olduğu kişiye sadıktır ve onun için her şeyi göze alabilir. İnatçıdır ama onunla baş edebilecek misin bunu görmek ister. Kendine kafa tutabilecek sabırda birini isteyen sen için de en uygun sevgili olacaktır!

Başak burcuyla sevgili olmalısın!

Başak burcuyla sevgili olmalısın!

Sessiz ve mantıklı olan Başak burcu senin tam olarak sevgili olman gereken kişi! Çabuk incinip, kırılabilir ve bu kırgınlıklarını da gizler. Tam olarak anlaşılması zor bir yapboz gibidir. Fakat senin gibi gizemi ve parçaları birleştirip bütünü görmeyi seven biri için ideal bir sevgili olacaktır!

Terazi burcuyla sevgili olmalısın!

Terazi burcuyla sevgili olmalısın!

Azimli ve dengeli olan Terazi burcu senin tam olarak sevgili olman gereken kişi! İletişimleri kuvvetlidir ve sevdikleriyle vakit geçirmeye bayılırlar. Hayatta her zaman bir amacı olduğunu düşünen Terazi burcu her zaman en iyisini arar. Birbirinizi tamamlayıp dengeleyeceğiniz bir ilişki Terazi burcu ile mümkün!

Akrep burcuyla sevgili olmalısın!

Akrep burcuyla sevgili olmalısın!

Gizemli ve iddialı olan Akrep burcu senin tam olarak sevgili olman gereken kişi! Sevdiğini kıskanır ve ona sadıktır, sevmediği kişiye gözünün ucuyla bile bakmaz. İlişkide en fazla dürüstlüğe ve sadık olmaya önem veren sen için de Akrep burcu biçilmiş bir kaftan!

Yay burcuyla sevgili olmalısın!

Yay burcuyla sevgili olmalısın!

Özgür ve korkusuz olan Yay burcu senin tam olarak sevgili olman gereken kişi! Macerayı sever ve her zaman kalbinin götürdüğü yere gider. Çocuksu ruhunuzdan ödün vermeyecek şekilde birbirinizi olgunlaştırabileceğiniz bir ilişki yaşayacağınızı düşündüğümüz için ideal sevgilinin Yay burcu olacağını söyleyebiliriz!

Oğlak burcuyla sevgili olmalısın!

Oğlak burcuyla sevgili olmalısın!

Azimli ve hırslı olan Oğlak burcu senin tam olarak sevgili olman gereken kişi! Eğlenmeyi sever ama her şeyin dozunda olması gerektiğini de savunur. Seninle birlikte olduğunda ortaya dengeli bir ilişki çıkacağını düşündüğümüz Oğlak burcuna kesinlikle bir şans vermelisin!

Kova burcuyla sevgili olmalısın!

Kova burcuyla sevgili olmalısın!

Yaratıcı ve özgür olan Kova burcu senin tam olarak sevgili olman gereken kişi! Onu hapsetmediğiniz sürece dönüp dolaşıp kendini sevdiği kişinin yanında bulur. Özgürlüğüne ne kadar düşkün olsa da sevdiği kişiye sonsuz bir bağlılık duyar. Sosyal ve eğlenceli bir ilişkinizin olacağını düşündüğümüz Kova burcu tam da senin aradığın sevgili adayı!

Balık burcuyla sevgili olmalısın!

Balık burcuyla sevgili olmalısın!

Hassas ve sezgisel olan Balık burcu senin tam olarak sevgili olman gereken kişi! İyi gözlemler, düşünür ve öyle hareket eder. Fazlasıyla sezgilerine güvenir ve sezgilerinin de onu yanılttığı görülmemiştir. Senin gibi merhametli ve romantik biri için de Balık burcu ideal bir sevgili olacaktır!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
29
14
10
6
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Skorpios

♐️

booba

❤️ ben değğğğğ

Veysel sancar

Başak burcuyum aslan burcuyla sevgili olmam lazımmış varmı kimse 😂😂