Görüş Bildir
Haberler
Sevgililer Gününe Özel: 6 Farklı Sevgili Tipinden Hangisisin?

Sevgililer Gününe Özel: 6 Farklı Sevgili Tipinden Hangisisin?

Easterling
14.02.2022 - 00:01 Son Güncelleme: 14.02.2022 - 10:46

Verdiğin cevaplara göre dünyadaki 6 tip sevgili tipinden hangisi olduğunu söylüyoruz! 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle karşı cinste bunlardan hangisinin sana daha çekici geldiğini öğrenelim!

2. Peki kendini nasıl tanımlarsın?

3. Aşk hayatın nasıl diye sorsak?

4. Son ilişkin neden bitti peki?

5. Şimdi de söyle bakalım, ilişkide bunlardan hangisisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak senin aşk dilin bunlardan hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Erotik Sevgili!

Aşk tarzı erotik olan biri olarak güzelliğe ve duygusallığa çok önem veriyorsun. Birinden etkilenip etkilenmediğini anında anlıyorsun ve ilişkilere koyduğun cinsel enerjinin ve genel tutkunun karşılıklı olmasını bekliyorsun.

Pragmatik Sevgili!

Aşk tarzı pragmatik olan biri olarak, sevme tarzın oldukça pratik ve geleneksel olma eğiliminde. İlişkilerinde genel uyumluluğa büyük önem veriyorsun, özellikle birbirinize destek olmak senin ilişkideki en büyük beklentilerinden biri.

Civelek Sevgili!

Aşk tarzı civelek olan biri olarak ilişkilerinde heyecana çok önem veriyorsun. Dışarı çıkıp yeni deneyimler yoluyla partnerinle bağ kurmayı seviyorsun ve bu olmazsa, çabucak sıkılıyorsun.

Doğal Sevgili!

Aşk tarzı doğal olan biri olarak, sevme tarzın oldukça huzurlu ve sakin olma eğiliminde. Romantik bir ilişkiye başlamadan önce biriyle güçlü bir arkadaşlık kurmayı seviyorsun, çünkü kalbini herhangi birine açamıyorsun. İlişkilerin bazen tutkudan yoksun gibi görünse de, daha çok uzun ve kalıcı bir aşk inşa etmekle ilgileniyorsun.

Saf Sevgili!

Aşk tarzı saf olan biri olarak, sevme tarzın özverili ve koşulsuz olma eğiliminde. Sevdiklerine yardım edip destekleyebildiğin zaman aşırı mutlu hissediyorsun. Bazen insanları düzeltmeye çalışmakla suçlanabilirsin, ancak bunun nedeni partnerinin tam potansiyeline ulaştığını görmek istemenden geliyor.

Manik Sevgili!

Aşk tarzı manik olan biri olarak, sevme şeklin büyük ölçüde sevinç ve depresyona bağlı - yani inişler ve çıkışlar. İlişkilerinde işler iyi gittiğinde, her şey çok güzel oluyor. Ama işler biraz sarpa sarınca, teselli edilemez hale gelebiliyorsun. Partnerine çok fazla duygusal bağımlılık göstermekte zorlanıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
21
20
11
8
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Pragmatik Sevgili!

Berna

Doğal sevgili

Necla Kaplan

Erotik Sevgili! Aşk tarzı erotik olan biri olarak güzelliğe ve duygusallığa çok önem veriyorsun. Birinden etkilenip etkilenmediğini anında anlıyorsun ve iliş... Devamını Gör

Attila Bey

Aynı.