Görüş Bildir
Haberler
TV
Seversin 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Seversin Fragman ve Son Bölüm Özeti

Seversin 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Seversin Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
09.06.2022 - 17:33

Yaz sezonuna damgasını vuran dizilerden biri de Kanal D'nin yeni dizisi Seversin oldu. İlk bölümü 1 Haziran 2022 tarihinde yayınlanmaya başlayan dizi her hafta Çarşamba akşamları yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Seversin 3. bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu, senaryosunu ise Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın kaleme aldığı romantik komedi dizisi Seversin geçtiğimiz haftalarda izleyiciyle buluştu. Kısa sürede dikkatleri üzerine çeken dizinin başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük yer alıyor. İşte Seversin yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Seversin 3. Bölüm Fragmanı

Seversin Son Bölümde Neler Oldu?

Seversin Son Bölümde Neler Oldu?

Asya'nın dizide oynamayı reddetmesi üzerine Selin ve Suzan duruma el koyarak Nazlı'yı kendi taraflarına çekerler ve Nazlı, Asya'yı ikna eder. Diğer tarafta Şerife kızlarının arkasında dururken Kadir ise Asya'nın kararına bozulur fakat bir şey demez.

Bütü pürüzleri atlatan Asya oyunculuğa başlar fakat asıl tehlike Tolga Tuna'dır. Tolga, Asya'nın başarılı olmayacağını düşündüğü için onu işten uzaklaştırmak için elinden geleni yapar. Geçmişten beri star olan Tolga sektöre yeni girmiş Asya'yı ezmeye çalışsada bunun bedelini ödeyecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın