Görüş Bildir
Haberler
Sevdikleriyle Birlikte Harika Bir Tatil Yaşamak İsteyenler İçin Kiralık Villa Deneyiminin Öncüsü: Hepsi Villa

Sevdikleriyle Birlikte Harika Bir Tatil Yaşamak İsteyenler İçin Kiralık Villa Deneyiminin Öncüsü: Hepsi Villa

Uzun bir pandemi süreci sonrasında en özgür ve eğlenceli yaz tatili planlarının yapıldığı tatil sezonu için yine gözde tatil tercihi müstakil havuzlu villalardır. Otel veya apart konseptinden farklı olarak gözlerden uzak ve daha rahat bir tatil tercih eden siz değerli tatil severler için hepsivilla.com villa deneyiminizi en üst düzeye taşır. Uzun yıllardır sektördeki tecrübemizle ve yaklaşık 2000 adet villamızla her yıl on binlerce misafire harika bir villa tatili sunmaktayız. Villa kiralama anlayışının ötesinde maksimum memnuniyet ve en doğru villa tercihini yapabilmeniz için kusursuz bir ekiple çalışmaktayız. Sizlerin kaliteli bir tatil geçirebilmesi için her yıl memnuniyet oranlarının dikkate alındığı villalarımız, özenle ve belirli kriterler doğrultusunda portföyümüze eklenmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

TÜRSAB 11041 numaralı belge ile güvenilirliği ve kiralama sürecinizin her aşamasında devam eden iletişimimiz sayesinde gönül rahatlığıyla villanızı aylar öncesinde kiralayabilirsiniz. Antalya villa kiralama; Kaş ve Kalkan, Muğla bölgesinde ise Fethiye, Bodrum villa kiralama, Marmaris, Dalyan, Datça ve Akyaka bölgelerindeki birbirinden güzel villalarımız ile dileğiniz villada tatil yapabilirsiniz. Fethiye kiralık villa seçenekleriyle ünlü bir belde olmakla birlikte ünlü plajlarıyla da dikkat çekmektedir. Bunun yanında Kalkan kiralık villa ve Bodrum kiralık villa seçeneklerimiz portföyümüzün zengin içerikleri arasındadır. 

Yeni evlenen çiftlerimiz için özel olarak tasarlanan balayı villalarımız, muhafazakâr ailelerimiz için korunaklı villalar, lüks ve deniz manzaralı villaların yanı sıra evcil dostları için sunulan evcil hayvan izinli villalarımız ile her kritere uygun seçeneklerimizle bu yıl da hizmetinizdeyiz. Firma kimliğimizin büyük bir bölümünü oluşturan güvenilirlik ve müşteri odaklı yaklaşımımız, misafirlerimizden aldığımız olumlu dönüşle ile desteklenmektedir.

Pandemideki güvenilir tercih, özel havuzlu villalar!

Pandemideki güvenilir tercih, özel havuzlu villalar!

Pandemi başladığı an itibariyle her ne kadar villalara olan rağbet artsa da villaların belirli düzenlemelere tabi tutulması sizin ve aileniz için çok önemlidir. Bununla ilgili her rezervasyon girişinden önce detaylı temizliklerin yanı sıra gerçekleştirilen sterilizasyon işlemleri de düzenli olarak yapılmaktadır. Havuz ve bahçe bakımlarının günlük olarak yapılması da kaliteli bir konaklama için olmazsa olmazlar arasındadır. 

Yaz turizmi olduğu kadar kışın tatil yapmayı seven misafirlerimiz için de özel tasarıma sahip kış aylarına uygun villalarımız, kapalı ısıtmalı havuz ve sauna özellikleri sayesinde yazın tatil yapmaya fırsat bulamayan misafirlerimiz için harika bir alternatif olmaktadır. Ayrıca kışın evlenen balayı çiftlerimizin tatil planlarını ertelemeden tercih edebilecekleri ısıtmalı havuzlu balayı villalarımız da her kış birçok misafirimizi ağırlamaktadır.

Keyifli bir tatil için eğlence ekipmanları

Keyifli bir tatil için eğlence ekipmanları

Yetişkinlerin olduğu kadar küçük misafirlerimizin de eğlenmesi ve keyifli bir tatil geçirmesi önceliklerimiz arasındadır. Villalarımızda hem yetişkinlere hem de çocuklara hitap edebilecek eğlence ekipmanları sayesinde villanız, küçük bir tatil köyüne dönüşecek! Masa tenisi, bilardo masası, langırt, çocuk parkı, golf alanı, sinema odası gibi aktivitelerle çocuklarınız eğlenirken dinlenebilir veya ailecek farklı aktiviteler yapabilirsiniz. 

Hepsi Villa’nın sizlere sağladığı uygun fiyat avantajı, her bütçeye uygun yazlık kiralık villa alternatifi sunuyor. hepsivilla.com sitemizden kriterlerinize ve bütçenize en uygun villalarımız, kusursuz bir tatil geçirebilmeniz için özenle seçilmiştir. Tatilinizi unutulmaz bir şekilde planlamanıza yardımcı olarak erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak ve pandeminin sizlere engel olmadığı bir tatil geçirebilmek için Hepsi Villa bir tık yakınınızda! Ayrıca bizleri Instagram sayfamız üzerinden de takip edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın