Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğiniz Kişinin Hep Aklında Kalmanızı Sağlayacak Hediye Önerileri

Sevdiğiniz Kişinin Hep Aklında Kalmanızı Sağlayacak Hediye Önerileri

miray soysal
25.12.2022 - 10:02

Yeni yıl için geri sayım başladı haliyle sevdiklerimiz için hediye arayışına da girmiş bulunmaktayız. Bu içeriğimizde kulllanışlı ve sevdiğin kişinin hep aklında kalmanı sağlayacak teknolojik hediye önerilerimizi senin için derledik. Beğenine sunuyoruz. 

Keyifli okumalar!👇

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. “Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.” 

İçerik 20.12.2022 tarihinde oluşturulmuştur, erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Günlük hayatın kurtarıcısı!

1. Günlük hayatın kurtarıcısı!

Sevdiğin kişiye zaman kazandıracak, temizlik yükünü üstünden alıp yormayacak o ürün ile başlayalım. Bu akıllı robot süpürgeleri biliyorsundur, kullanan herkesin kısa zamanda vazgeçilmezi oluyor ve tavsiye etmekle bitiremiyorlar. Ona bir iyilik yapmak istersen bu akıllı robot süpürgeyi hediye almayı düşünebilirsin. İncelemek ve satın alamak istersen linke buradan ulaşabilirsin.

2. Ses kalitesi konusunda üzerine tanımıyoruz!

2. Ses kalitesi konusunda üzerine tanımıyoruz!

Hediye almak istediğin kişi neredeyse her işini müzikle yapan biriyse bu ürün tam da ona göre. Paketi açar açmaz jbl kulaklığı görünce çok sevinecektir. Ayrıca ikinize özel bir müzik listesi hazırlayıp hediye edersen çok daha anlamlı olacaktır.❤

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Müzik ses kalitesi çok iyi, şarj çok iyi. Sesle görüşmeyi beğenmeyenler olmuş ama ben çok memnun kaldım. Hiç sorunsuz telefonla konuşuyorum. Son olarak bu fiyata JBL kalitesi alıyorsunuz!

Ne yalan söyleyelim biz kullanıcı yorumunu çok doğru bulduk. Bu fiyata bu kalite kaçmaz! 

Şu an 949 TL Ürüne bakmak için buradan tık tık!

3. Müzik ruhun gıdasıdır!

3. Müzik ruhun gıdasıdır!

Bu kulaklık takıldığında kişinin adeta dünya ile bağlantısını kopartacak türden. Ses kalitesi, tasarımı, rengi her şeyiyle çok beğendik. Üstelik kullanıcılar da çok beğenmiş. Bakınız👇

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Kalite ortada çok iyi üründür. Tavsiye ederim çok iyi.

Ürünü incelemek ve satın almak için buradan

4. Rengi ve estetik tasarımıyla ilgi çeken cinsten!

4. Rengi ve estetik tasarımıyla ilgi çeken cinsten!

Her daim hatırlanmanı sağlayacak o hediye akıllı saat olabilir çünkü sürekli kullandığımız, kolumuzdan neredeyse hiç çıkarmadığımız bir aksesuar. Hem kullanışlı hem de tasarımıyla çok şık bir ürün arıyorsan mutlaka bu akıllı saate bir göz atmalısın👇

Baktıkça hatırlanmak için buradan

5. Tüm gün konforlu bir kullanım sunan ince tasarım!

5. Tüm gün konforlu bir kullanım sunan ince tasarım!

Son zamanlarda hayatımızı kolaylaşıran, sağlıkla ilgili her türlü ölçümü takip etmemize yardımcı olan bu akıllı saatlerden vazgeçemiyoruz.

Bu ürün özelliklerinin yanısıra makul fiyatıyla gönlümüzü çaldı. Fiyatını duymaya hazır mısın? Biz baya şaşırdık😮 Sadece 609 TL. Kaçırılmayacak fırsat!

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Media Markt dan satın aldım. Ürüne aşık oldum, muhteşem. Samsung telefon kullandığım için kolayca eşleşti ve güncellemeleri indirdi. Belli başlı özellikleri Uyku Takibi, Telefonumu Bul, Bilekliğimi Bul, Adım Sayma, Stres Ölçme, Regl Takibi, Su İçme hatırlatıcısı, Hızlı Mesaj ile cevap verme vs....

Muadillerine göre inanılmaz uygun fiyatlı olan ürünü hemen satın almak için buraya

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Patlat bir şarkı!

6. Patlat bir şarkı!

Hediye alacağın kişinin müzik zevkini seviyorsan neden bu hoparlörü ona almayasın? Ses kalitesinin yanısıra kullanışlı boyutuna ve rengine bayıldık.

Bir kullanıcı yorumu şöyle:Tasarım olarak güzel, kibar bir ürün plastik dokusu da güzel insanın eline hoş bir his veriyor. Ses olarak boyutuna göre yüksek ve kaliteli son seslerde felan cızırtı ve boğulma olmuyor fazla sesin olmadığı açık veya kapalı mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Bağlantı sorunu olmuyor çabuk bağlanıyor telefona . Kullanışlı ve taşıması kolay.

Ürünü incelemek için buraya tık tık!

7. Fazlasıyla doğal deniz dalgalı saçlar🤩

7. Fazlasıyla doğal deniz dalgalı saçlar🤩

Tamamı hareket eden ve canlı görünen saçlar❤ Bu maşa ile sevdiğin kişi günlük görüntüsüne hava katmakla kalmayacak özel günlerde de kusursuz dolgun dalgalara sahip olcak. Mutlaka kullandıça seni hatırlayacak!

Ürüne 499 TL gibi oldukça uygun bir fiyata ulaşmak için buradan

8. Kusursuz düzlükte saçlar!

8. Kusursuz düzlükte saçlar!

Hediye almayı düşündüğün kişi kalın telli ve gür saçlara sahipse onun için oldukça kurtarıcı, harika bir ürün tavsiyemiz var. Çünkü bu düzleştirici, geniş plakaları sayesinde saçlara daha iyi temas ederek, mükemmel düzleştirme sonuçlarına kısa sürede ulaşmayı sağlıyor. Mükemmel bir hediye 

Bu düzleştiriciyi çokk çokk uzun zamandır kullanıyorum kardeşim üniversiteye giderken ona verdim kendime yenisini aldım. Asla da bu markadan ve bu cihazdan vazgeçmem. Saçlarım çok kalın telli olmasına rağmen ipek gibi oluyor. Ve kırıkları hiçte belli etmiyor. Çokk çokk memnunum, harika bir cihaz!999 TL

Ürünü incelemek için buraya tık!

9. Olmazsa olmaz powerbank!

9. Olmazsa olmaz powerbank!

Telefonlarımızın pil ömrü istediği kadar uzun olsun muhakkak bir powerbank ihtiyacımız her zaman oluyor. Çantada taşımakta fayda var. Hediye olarak da düşünülebilir bizce. 

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

399 tl ama bugün sepete özel 339.15 tl Bu fiyata bu fırsat kaçmaz!

10. Uzun süren temizlik hissi!

10. Uzun süren temizlik hissi!

Hep başkalarına hediye alacaksın diye bir şey yok ya. Kendini mutlu edip diş sağlığını başka bir boyuta taşımaya ne dersin?

Kullanışlı ve uzun süre dayanan pile sahip şarj edilebilir bu fırça dişlerini etkili bir şekilde temiz tutmanı sağlayacak. Ayrıca, sana en uygun fırçalama yönteminin ne olduğunu gösteren üç farklı fırçalama modu bulunmakta. Yani kendine en uygun modu bulup, temizliğin keyfini çıkartabilirsin.

Buradan ulaşabilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
6
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın