Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğin Kadar Seviliyor musun?

etiket Sevdiğin Kadar Seviliyor musun?

Sen de herkesi çok sevip değer verenlerden misin?  Böyle olmasına rağmen karşılığını alamıyor musun? Bu durum seni çok düşündürüyorsa buyur gel. 

Testi çöz ve sevdiğin kadar sevilip sevilmediğini gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, sevginin gücüne gerçekten inananlardan mısın?

2. Peki, sırf sen mutlu ol diye bir arkadaşın sana hediye aldı mı?

3. Hastalandığında veya başına kötü bir şey geldiğinde yanına çağıracağın kaç kişi var?

4. Peki, aşkın varlığına gerçekten inanır mısın?

5. Bu güzel hayvanlardan birini seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen bu emojilerden hangisisin?

7. Peki bu yemeklerden hangisi?

8. Ve son olarak, sevgiye dair söylenmiş sözlerden birini seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sevdiğin kadar seviliyorsun!

Sevdiğin kadar seviliyorsun!

Öyle güzel seviyorsun ki bunu karşı tarafa çok güzel hissettiriyorsun. Sevdiğin kişi senin için fazlasıyla değerli olur  ve onun için her şeyi yaparsın. Bu ister sevgilin ister arkadaşın isterse başka biri olsun. Sen böylesin. Seni sen yapan özelliğinde bu zaten. Herkese fazlasıyla değer veriyorsun. Ama sen çok şanslısın biliyor musun? Çünkü aynı şekilde karşılığını alıyorsun. Belki bunu karşındaki insan çok belli etmiyor ama içten içe seni çok seviyor. Çünkü senin gibi bir insanı kim sevmez ki? Hem böylesine içten ve samimi seven birisini hem de değer veren birisini kim kaybetmek ister ki? İşte bu yüzden insanlar tarafından gerçekten sevilen ve değer verilen birisin. Sen zaten herkesle samimi olmazsın. Hayatında belli başlı insanlar vardır. Belki de bundan dolayıdır, karşılığını fazlasıyla alman. Çünkü etrafındaki gereksiz kalabalığı yok etmişsin. Kimse seni yormuyor kimse seni üzemiyor. Buna sen izin vermiyorsun. Her şey senden kaynaklı aslında. Kendini iyi gelen insanları hayatına alıyorsun.  Ve gerçekten sevginin gücüne inanıyorsun. Sevginin bir şekilde sana geri döneceğine inanıyorsun. Enerjilerin varlığına inanıyorsun. Bu yüzden insanlara güler yüzle yaklaşıyorsun. Ve insanlar sana bayılıyorlar. Sen hep sev hep sevil!

Verdiğin değerin karşılığını göremiyorsun!

Verdiğin değerin karşılığını göremiyorsun!

O kadar saf ve temiz bir kalbin var ki.. Herkese karşı içinde bir sevgi besliyorsun. Onlar için kendinden ödün veriyorsun. Kimseden karşılık beklemeden insanlara iyiliğin dokunuyor. Senin içinde kötülüğe dair hiçbir şey yokken insanlar tarafından her seferinde kırıldığını görüyorsun. Her seferinde neden böyle olduğunu düşünüp kendini sorguluyorusun. Neden insanları bu kadar severken insanlar bunu kullanıyorlar.  Sen sevgini gösterdiğin için bunu kullanarak iyi niyetini de suistimal ettiklerini görüyorsun. Ama şimdi fazlasıyla akıllandın. Herkese hakettiği değeri veriyorsun. Artık kimse için kendini çok üzmüyorsun. Zaten ne gerek var değil mi? İnsanlar nankör, insanlar bencil.. Hep kendi çıkarları için kendine fazlasıyla değer verenleri kullanırlar. Bu seni çok üzüyor ve yıpratıyor. Kalbin yeterince kırıldığı için artık birine sevgini göstermeye korkuyorsun.  Gemişten kalan yaraların var senin. En yakın arkadaşın mesela. Senin kalbini çok kırmış. Peki ya eski sevgilin? O da seni çok üzdü değil mi? Sen onu sevdikçe o seni üzdü. Hem de bir hiç uğruna. En sevdiklerin seni çok üzdü. Sevdiğin kadar sevilmediğini fark ettiğin o an her şey değişti. Ve şimdi herkesten çok kendini seviyorsun. Kimse senden önemli değil. Ve böyle o kadar mutlusun ki. Senin artık kimseye ihtiyacın yok!

Sevmek senin için her şey değil!

Sevmek senin için her şey değil!

İnsanların sahte sevgilerine hiçbir zaman inanmıyorsun. Herkes fazlasıyla yapmacık geliyor. Sevdiğini söyleyen insanların sana zarar verdiğini görüyorsun. Etrafında seni sevdiğini söyleyen bir sürü insanın olduğunu görüyorsun. Fakat bir bakıyorsun arkandan iş çeviriyorlar. Bu nasıl sevgi? Sevgi ne zaman kötü bir hale geldi? Bu kadar saf ve temiz bir duyguyu nasıl bu kadar kirletiyorlar.. Değil mi? Aklın almıyor senin de. Bu olan bitenlere anlam yükleyemiyorsun. İnsanoğlu işte böyle nankör. Bunu özellikle yakınlarından gördüğünde anlıyorsun. Bir de seni gerçekten seven insanların olduğunu görüyorsun. Ama bunlar sadece seviyorlar. Senin verdiğin değeri vermiyorlar. Ama birlikteyken mükemmel vakit geçiriyorsunuz. Mesela kötü gününde yanında olmuyorlar. Böyle sevgiyi ne yapayım ben diye düşünüyorsun. Zaten insanları boşvermişsin. Kendi halinde takılıyorsun. Öyle her seviyorum diyene inanmıyorsun artık. Bakalım senin için neler yapıyor veya nelerden vazgeçiyor. Bunlar senin için arıtk önem kazanmış. Böylece hayatına gerçekten değer veren insanları alacağına inanıyorsun. Doğru da yapıyorsun. Sana insanlar konusunda bol şans diliyoruz. Umarız hayatına gerçekten sevgiden anlayan insanlar girer.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1915
730
290
276
172
121
120
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hilal martinez

verdiğin değerin karşılığını göremiyorsun!

Nurcan Güneri

Sevdiğin kadar seviliyorsun!

Gülbeyaz Kalaycı

evet doğru bi kız Beril diyye arkadaşım var ben onu çok seviyorum o başkasını :( gördükçe üzülüyorum ben sevilmiyorum çıktı zaten ''Verdiğin Değerin Karşılı... Devamını Gör