Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğimiz Animeleri Kaynak Alarak veya Animelerden Esinlenerek Yapılmış 12 Oyun

Sevdiğimiz Animeleri Kaynak Alarak veya Animelerden Esinlenerek Yapılmış 12 Oyun

Merlot Vinho
18.10.2022 - 17:33

Anime tarzından esinlenen harika bir oyun listesi ile karşınızdayız. Hem anime severleri hem de oyun tutkunlarını aynı anda etkilemeyi başaran birbirinden eşsiz anime tarzı oyun ile eğlenceye şenlik katacaksınız.

İşte en anime tarzı geliştirilmiş en mükemmel oyunlar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Soulworker

1. Soulworker

Gelmiş geçmiş en iyi anime oyunlarından olan Soulworker, Kore merkezli oyun şirketi Lion Games tarafından 2021 yılında piyasaya sürüldü. MMORPG türündeki oyunda zengin anime görseller ile aksiyon temalı bir kurgu mevcut. Süper güçleri olan karakterler post apokaliptik bir dünyada savaşarak hayatta kalmaya çalışıyor. Aynı zamanda oyunda karakterlerin duygusal tepkileri de acımasız yaratıkları yenme gücü üzerinde etkili oluyor.

2. Tales of Symphonia

2. Tales of Symphonia

Baskıcı bir kötü güç ile doğaüstü güçlerin çatışmasını konu alan bu oyun, PC'de oynanabilecek en iyi RPG türü klasiklerden biri. Sylvarant evreninde geçen oyunda efsaneye göre, bir gün dünyayı kurtaracak seçilmiş bir kişi mevcut. Tales efsanesinin beşinci kısmı olan oyun, klasik bir gerçek zamanlı savaş sistemi ile öne çıkıyor ve farklı teknikler, büyüler ve stratejiler deneyerek seçilmiş kişi olmanıza yardımcı oluyor.

3. ArcheAge

3. ArcheAge

Dev kaleler inşa ederek yeni topraklar fethetme üzerine kurulu olan ArcheAge, MMOPRG türü bir anime oyunu. 6 farklı ırka ev sahipliği yapan ArcheAge evreninde geçen oyunda, farklı beceri setlerini kullanarak kendinize özel kombinasyonlar oluşturabilir ve kendi kaderinizi belirleyebilirsiniz.

4. Maplestory 2

4. Maplestory 2

Anime temalı MMO oyunlarından olan Maplestory 2, Kore merkezli Nexon tarafından geliştirilen ve yaratıcılık potansiyeli ile öne çıkan bir oyun. Keşfetmek ve savaşmak için çok sayıda karakterin bulunduğu oyunda, kendi avatarınızı belirleyebilir ve istediğiniz geliştirmeleri yaparak savaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte halka açık etkinliklere, zindanlara ve mini oyunlara katılacağınız oyunda anime destekli harika bir deneyim elde edebilirsiniz.

5. Dragon Quest XI

5. Dragon Quest XI

Efsanevi bir kahramanın yeniden hayata gelmesini konu alan oyunda, geçmişin sırlarını ortaya çıkarmaya çalışan genç bir karakteri canlandırıyorsunuz. Anime ve video oyun kategorisinin en çok rağbet gören oyunlarından olan Dragon Quest 4 ile sıra tabanlı savaşlara katılabilir ve sayısız yan görevi tamamlayarak karakterinizi geliştirebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ni No Kuni: Revenant Kingdom

6. Ni No Kuni: Revenant Kingdom

Devam niteliğindeki bu oyun, serinin eski versiyonlarına göre daha hızlı bir oyun akışına sahip olmasıyla ön planda. Bu da onu PC'de oynanacak en iyi anime oyunlarından biri haline getiriyor. Tahttan indirilen çocuk kral Tildrum'u canlandırdığınız oyunda, krallığınızı geri kazanmak için yeni bir serüvene atılıyor ve inanılmaz savaşlara giriyorsunuz. Ekibinizle hayatta kalarak kendi medeniyetinizi kurmak isterseniz bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

7. Soul Hackers 2

7. Soul Hackers 2

Ağustos 2022'de piyasaya sürülerek anime temalı oyunlar arasında popülerleşen Soul Hackers 2, yüzeyde oldukça iyi gözüken Japonya ulusunun gizli bir savaşa hazırlanmasını konu alıyor. Bu savaşı ise birinin durdurması gerekiyor. Dünyanın sonunun fazlasıyla yakın olduğu bir dünyada hem kendisi hem de insanlığın geleceği için savaşan dijital program Aion ile birlikte iblislerle savaşacak ve Japonya'yı içinde bulunduğu durumdan kurtarmaya çalışacaksınız.

8. Overlord Escape From Nazarick

8. Overlord Escape From Nazarick

2022'ye damga vuran anime oyunlarından biri de destansı bir karanlık fantezi dünyasında geçen Overlord Escape oyunu. 2D aksiyon ve macera türü olan oyunda, Maruyama'nın denetlediği orjinal bir hikaye yaşanıyor. Kayıp anıları bularak kaçışınızı gerçekleştirmek için uğraştığınız oyunda yepyeni maceralara çıkabilir ve geçmişe ait detayları öğrenebilirsiniz.

9. Omniyoji

9. Omniyoji

2016 yılında piyasaya sürülen Omniyoji, hayalinizdeki takımı kurarak güçlendiğiniz ve sonunda nihai omniyoji olmak için savaştığınız bir oyun. Çeşitli şeytanları yenerek PVP veya PVE savaşlara girebildiğiniz oyun, fantezi bir evrende geçiyor ve sizi yeni stratejiler oluşturarak zafer elde etmeye zorluyor.

10. Dragon Ball Fighterz

10. Dragon Ball Fighterz

Gelmiş geçmiş en iyi animelerden olan Dragon Ball, aynı zamanda şimdiye kadarki en iyi dövüş oyunlarından biri. Sevilen anime karakterine övgü niteliğinde olan oyunda fantastik grafik stiller sayesinde her yumruk ve tekme adeta animeden fırlamış gibi görünüyor. Bu da oyunu bugüne kadar yapılmış en iyi Dragon Ball temalı oyun haline getiriyor ve özel efektleri ile sizi kolayca oyuna dahil ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Digimon Survive

11. Digimon Survive

Hayatta kalma becerilerini ölçerek güçlü canavarlarla savaştığınız Digimon Survive, gizemli bir dünyada geçiyor. Görsel roman ve taktiksel RPG karışımı bir oyun deneyimi sunan Digimon Survive, düşmanlar ve müttefiklerle dolu bir dünyadaki eve dönme macerasını konu ediniyor. Takıma ve arkadaşlara katılarak güçlendiğiniz bu evrende kendi hikayenizi oluşturabilir, heyecan verici bir görsel romana dahil olabilirsiniz.

12. One Piece Odyssey

12. One Piece Odyssey

En uzun süredir yayınlanan animelerden olan One Piece, Ocak 2023'te piyasaya sürülmesi beklenen bu oyunu ile anime oyun dünyasına damga vuracak gibi görünüyor. Fantastik bir maceraya çıkarak Hasır Şapkalar'ı One Piece'e götürecek seçimler yapmanıza imkan tanıyan oyun, RPG türünde muhteşem bir deneyim sunuyor. Sıradaki adaya ve maceraya doğru olan yolculuğunuzda Yeni Dünya'ya yelken açarak yepyeni fırtınalarla mücadele etmek zorunda kalıyor ve yeni takım arkadaşları bulmak için yola devam ediyorsunuz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
5
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Dizisiniz izliyoz oyununu çekemem bee…

ömer

Oyunu kız karakter için mi oynuyorsun ? 😱😅😅