Görüş Bildir
Haberler
Serenay Sarıkaya Saldırıya mı Uğradı? Serenay Sarıkaya'nın Durumu Nasıl?

Serenay Sarıkaya Saldırıya mı Uğradı? Serenay Sarıkaya'nın Durumu Nasıl?

GNS
20.01.2022 - 22:55

Magazin dünyasının en sevilen isimlerinden biri olan Serenay Sarıkaya'nın aracına saldırı düzenlendiği ortaya çıktı. Oyunculuğuyla göz dolduran ve son dönemde yönetmen Umut Evirgen ile yaşadığı çalkantılı ilişkiyle gündeme gelen Sarıkaya akşam saatlerinde korku dolu anlar yaşadı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın bu akşam saatlerinde saldırı teşebbüsüne uğradığı öğrenildi. tv100'de yer alan habere göre sevgilisi Umut Evirgen ile çıktığı yurt dışı tatilinden daha yeni dönen Sarıkaya'nın şoförünün tekmeli saldırıya uğradığı ifade edildi.

Serenay Sarıkaya Saldırıya mı Uğradı?

Serenay Sarıkaya Saldırıya mı Uğradı?

Sarıkaya'nın şoförünün kullandığı araç eve giriş yapmak üzereyken bir genç tarafından tekmeli saldırıya uğradığı ifade edildi. İddialara göre olay esnasında Serenay Sarıkaya'nın aracın içinde olmadığı bildirildi.

Serenay Sarıkaya'nın Durumu Nasıl?

Serenay Sarıkaya'nın Durumu Nasıl?

Yaşanan saldırı girişimi sonrası Serenay Sarıkaya'nın şoförünün Etiler Karakolu'na giderek suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Gelen bilgilere göre yaşanan korkunç olay sonrası Sarıkaya'nın ayrıldıkları iddia sevgilisi Umut Evirgen oyuncunun yanına koştu.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın