Görüş Bildir
Haberler
Seren Serengil'in Zina Açıklaması Olay Oldu! "Zina Suç Olmalı"

Seren Serengil'in Zina Açıklaması Olay Oldu! "Zina Suç Olmalı"

Ünlü sunucu Seren Serengil'in katıldığı bir televizyon programında 'Zina suç olmalı, ben öyle düşünüyorum' sözleri tartışmaya sebep oldu. Serengil, zinanın karşısında durma nedenine ise, 'Bunun bu kadar karşısında durma sebebim kendi ailemin yıkılması' sözleriyle açıklık getirdi. İşte konuyla ilgili detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zayıflama ameliyat olduktan sonra Dumping Sendromu'na yakalanan Seren Serengil sık sık gündeme gelen isimlerden biri. Özellikle Söylemezsem Olmaz programında yaptığı yorumlarla sık sık gündeme gelen sunucu Yeşim Salkım'a konuk oldu.

Evli adamlarla birlikte olan kadınlara tepki gösteren Serengil 'Zina yeniden suç olmalı' dedi.

"Zina Yeniden Suç Olmalı"

"Zina Yeniden Suç Olmalı"

Zayıflama ameliyat olduktan sonra Dumping Sendromu'na yakalanan Seren Serengil sık sık gündeme gelen isimlerden biri. Özellikle Söylemezsem Olmaz programında yaptığı yorumlarla çok konuşulan sunucu evli adamlarla birlikte olan kadınlara tepki gösteren Serengil 'Zina yeniden suç olmalı' dedi.

"Sen Ahlak Bekçisi misin?"

"Sen Ahlak Bekçisi misin?"

Seren Serengil açıklamasında 'Bunun bu kadar karşısında durma sebebim kendi ailemin yıkılması' yorumunda bulundu. Serengil'i ise Yeşim Salkım onaylayarak 'Ahlaki bir deformasyon var' dedi. Serengil'in yorumu sosyal medyada tepki çekti. Takipçiler 'Sen ahlak bekçisi misin?' yorumlarında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın