Görüş Bildir
Haberler
Serdar Ortaç Şok Eden Bir İtirafta Bulundu: ''Chloe'den 10 Kat Daha Çok Sevdim''

Serdar Ortaç Şok Eden Bir İtirafta Bulundu: ''Chloe'den 10 Kat Daha Çok Sevdim''

Pop müziğinin sevilen isimleri arasında yer alan Serdar Ortaç yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, konuk olduğu bir programda herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu. 2019 yılının Ağustos ayında Chloe Loughnan ile boşanan ünlü popçu, bu sefer de çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Sık sık aşk hayatıyla magazin gündeminde yer alan Ortaç, Chloe Loughnan'dan sonra kalbini şarkıcı Seçil Gür'e kaptırmıştı. İşte tüm detaylar ve Serdar Ortaç'ın itirafı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serdar Ortaç , 2014 yılında İrlandalı model Chloe Loughnan ile hayatlarını birleştirmişti. 2019 yılında ayrılan çift arasında geçen tazminat açıklamaları uzun süre konuşulmuştu. Ortaç ünlü modelle ayrıldıktan sonra 2019 yılında meslektaşı Seçil Gür ile anılmıştı. Aşk yaşamaya başlayan Serdar Ortaç ve Seçil Gür'ün ilişkileri çok uzun sürmemişti. Ünlü çift 1.5 yıl sonra ayrılmışlardı. Bir programa konuk olan Serdar Ortaç'tan bomba gibi itiraflar geldi. Magazin gündemini sarsan açıklamalarda bulundu.

Bir Dargın Bir Barışık...

Bir Dargın Bir Barışık...

2019 yılında aşk hayatına yelken açan Serdar Ortaç ve Seçil Gür çifti, aşlarını bir dargın bir barışık şekilde yaşamışlardı. İkili 1.5 yılın ardından yollarını ayrılmışlardı.

''Chloe'den 10 Kat Daha Çok Sevdim''

''Chloe'den 10 Kat Daha Çok Sevdim''

Serdar Ortaç konuk olduğu programda açıklamalarında pişmanlığını dile getirdi. Magazin dünyasında çok konuşulacak itiraflarda bulundu.

Serdar Ortaç, Seçil Gür itirafı ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Ortaç, kendisine yöneltilen 'Hiç birisini sevdiniz mi?' sorusuna 'Ben seçili çok sevdim. Chloe'den 10 kat daha çok sevdim. Keşke tekrar birlikte olsak…' diyerek itirafta bulundu.

Serdar Ortaç'ın Kliplerinde de Oynadı!

Serdar Ortaç'ın Kliplerinde de Oynadı!

İrlandalı model Chloe Loughnan, Serdar Ortaç'ın klip videolarında yer almıştı ve popüler bir moda program olan Bu Tarz Benim'de jüri üyeliği yapmıştı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın