Görüş Bildir
Haberler
Senin Zihnin Hangi Game Of Thrones Karakteri Gibi Çalışıyor?

etiket Senin Zihnin Hangi Game Of Thrones Karakteri Gibi Çalışıyor?

Bu testimiz ile beyninin gizli odalarında dolaşarak zihninin hangi Game of Thrones karakteri gibi çalıştığını söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Diyelim ki bir ordunun komutanısın. Karşında en az senin kadar güçlü ordusu olan bir düşmanın var. Nasıl saldırırdın?

2. Yolda giderken birisinin düştüğünü gördün tepkin nasıl olurdu?

3. Yıllardır aşık oluğun kişi ile akşam yemeğine çıkacaksın. Onunla nereye gitmek istersin?

3. Yıllardır aşık oluğun kişi ile akşam yemeğine çıkacaksın. Onunla nereye gitmek istersin?

4. Senin için hangisi daha önemli?

5. Biri arkadaşına zorbalık yapıyor ve sen buna tanık oldun. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya senin en güçlü silahın bunlardan hangisi olurdu?

7. Sence intikam ...?

8. Son olarak hangi mevsimde daha mutlu hissediyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Jon Snow!

Jon Snow!

Sen zeka ve cesaretle çevrilmiş bir zihne sahipsin! Dışarıdan soğuk ve mesafeli görünsen de içinde sıcacık bir insan var. Etrafına karşı hep iyilik dolusun ve çevrende huzur bozacak hiçbir olaya izin vermemeye çalışıyorsun. Aynı zamanda fazlasıyla cesur gözü kara birisin hem bu özelliğinden hem de sevmeyi de çok iyi bildiğinden dolayı insanlar senin yanında çok huzurlu hissediyor. Zaman zaman içine bulunduğun durumlar seni karamsarlığa itse de işin içinde başarıyla çıkmayı başarıyorsun Ne diyelim sende her eve lazım!

Sansa Stark!

Sansa Stark!

Senin zihnin gerçekten çok ama çok hassas! Çevrene karşı hep çok iyi niyetli ve kibar yaklaşıyorsun ancak çoğu zaman bu suistimal ediliyor. Senin için aşk, sevgi gibi duygular her zaman çok önemli. Kendi kendine zihninde kurduğun toz pembe bir dünya var ve hep orda yaşamak isterken içinde bulunduğun dünyanın gerçekleri ile yüzleşmek senin için çok acılı olmuş. Ancak bunlar seni zamanla öyle güçlü bir hale getirmiş ki içindeki hümanist duyguları bir kenara atarak kendi ve sevdikleri için her şeyi yapabilecek göz kara bir insana dönüşmüşsün.

Daenerys Targaryen!

Daenerys Targaryen!

Senin zihninden resmen asalet akıyor! Oldukça pratik bir zekan var ama bundan daha da önemlisi altın gibi bir kalbin var. Öyle ki hırslarının ve amaçlarının peşinde bir insan olmana rağmen, bu emellerine ulaşırken kimseye haksızlık etmiyor, hatta bunların birine zarar vereceğini hissedersen amaçlarından vazgeçebiliyorsun. Çünkü senin için bu hayattaki en önemli şey; adalet! Aynı zaman etrafındaki insanlara yardım etmekten, sorunlarına çözüm aramaktan hiçbir zaman çekinmiyorsun. Bu kadar iyi olmana rağmen eğer birisi sana ya da sevdiklerine zarar verirse onlardan en acı şekilde intikam almayı da çok iyi biliyorsun.  Zihnin bu iki uç arasında nasıl böyle güzel denge kurmuş biz de hayret ediyoruz!

Tyrion Lannister!

Tyrion Lannister!

Senin zihnin gerçekten çok farklı çalışıyor! Çevrende kimsenin kalmayacağını, senden nefret edeceklerini bilsen bile doğru bildiğini söylemekten ve yapmaktan çekinmiyorsun.  Çünkü bu hayatta senin için en önemli iki şey; gerçekçilik ve adalet. Dışarıdan çok vurdumduymaz ve sorumsuz gibi görünsen de aslında çoğu insandan daha duyarlısın. Etrafındakilerin senin hakkında ne düşündüğünü pek umursamasan da, içten içe seni hesaba almamaları canını yakıyor. Ama böyle düşünenlerin hepsinin yanıldığını sen de çok iyi biliyorsun o yüzden üzülme. Çünkü senin kıvrak zekan ve bilgi birikiminle isteyip de elde edemeyeceğin bir şey yok. Kim bilir seni bu kadar eleştirmelerinin nedeni belki de senden korkmalarıdır.

Cersei Lannister!

Cersei Lannister!

Senin zihnin gerçekten çok tehlikeli! Ne zaman, nerede, ne yapacağın hiç belli olmuyor. Hayatta ne istediğini çok iyi biliyorsun ve bu istediklerini elde etmek için sana her yol mübah. Çok zekisin ve amaçların doğrultusunda nasıl stratejik hareket edeceğini çok iyi biliyorsun. Hırsının, arzularının ve güç tutkunun esiri olmuş aşk, sevgi, aile bağları gibi duyguları önemsemez olmuşsun. Çünkü bunların seni zayıf düşüreceğine inanıyorsun.  Aynı zamanda kendini öyle güzel kamufle etmişsin ki sana dışarıdan bakanlar bu tehlikeli potansiyeli kolay kolay sezemiyor. Ne diyelim allah kimseyi senin karşına düşürmesin, çünkü gazabından biz bile korkuyoruz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1224
453
201
59
47
43
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mahir Q-ov

Jon Snow ! Sen zeka ve cesaretle çevrilmiş bir zihne sahipsin! Dışarıdan soğuk ve mesafeli görünsen de içinde sıcacık bir insan var. Etrafına karşı hep iyil... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Daenerys Targaryen çıktım. Şimdi bana 3 ejderha verin, tşk edrm

M. İhsan Demir

Hodor! Hodor hodor hodorhodor hodor hodor hodor hodorhodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor hodor ho... Devamını Gör