Görüş Bildir
Haberler
Senin Zehrin Ne?

etiket Senin Zehrin Ne?

Hangimiz intikam planları yapmıyoruz ki? Hangimiz bizi ve sevdiklerimizi üzen, bizlere kendimizi tehlike altında hissettiren kimselere karşı birer cengaver kesilmiyoruz? Peki bunu nasıl yapıyoruz? Hepimizin içinde sadece bize has bir zehir var. Bu testi çöz ve senin zehrin hangisiymiş öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi müzik türünden hoşlandığını soralım.

2. Bu şatolardan hangisinde yaşamak isterdin?

3. İntikamını hangi dizi karakteri senin yerine alsın isterdin?

4. Bir doğal afet olsan bunlardan hangisi olurdun?

5. Peki bu büyücülerden hangisinden yardım isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seçtiğin büyücü senin için ne yapsın isterdin?

7. Son olarak bunlardan hangisine asla tahammül edemezsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yılan Zehri!

Yılan Zehri!

Verdiğin cevaplara göre sendeki zehir kesinlikle yılan zehri! Haksızlıklar karşısında sabrın taştığında önce uyarı amaçlı şöyle bir tıslar, sonra da 'Günah benden gitti' deyip hücuma geçersin. Sözlerin tıpkı yılan zehri gibi karşı tarafın kanına karışır, onu adeta felç eder. Yedi kaynana bir araya gelse seninle baş edemez! Allah düşmanlarına kolaylık versin!

Siyanür!

Siyanür!

Verdiğin cevaplar senin zehrinin siyanür olduğunu söylüyor! Düşmanlarının aklı varsa seni gördükleri yerde saklanmaları gerek. Özellikle yalana asla katlanamazsın. Sana yalan söylendiğini, sevdiklerinin üzüldüğünü gördüğünde tıpkı siyanür gibi karşındaki kişiyi içten içe şişirir, soluğunu kesersin alimallah!

Keşiş Örümceği Zehri!

Keşiş Örümceği Zehri!

Verdiğin cevaplara göre senin zehrin keşiş örümceği zehri! Sen intikamını çaktırmadan, sinsice alırsın. Seni aldatmaya kalkanın aklına şaşmalı! Zehrini öyle göze çarpmadan zerk edersin ki karşındaki kişi etkisini uzun vadede, acılar içinde kıvranarak hisseder. Aman Allah kimseyi senin düşmanın etmesin!

Akrep Zehri!

Akrep Zehri!

Bu teste verdiğin cevaplar senin zehrinin akrep zehri olduğunu söylüyor! Düşmanların senin gazabın karşısında tir tir titrerler. İftiraya, yalana, dolana gelemez, karşı tarafın hiç beklemediği bir anda sokup zehrini akıtırsın. Seni küçümsemeye kalkan düşmanların karşında acı içinde kıvranırken sen en havalı halinle onları geride bırakır, yoluna devam edersin. Bırak, ne halleri varsa görsünler!

Arsenik!

Arsenik!

Verdiğin cevaplara göre senin zehrin arsenik! Arsenik tarihteki en popüler zehir olarak bilinir. Sen de işini bilen biri olduğun için başının çaresine en garanti yoldan bakarsın. Düşmanların üstüne gelip seni çileden çıkardıkça ince düşünülmüş intikam planları yapar ve hepsinin işini tek seferde bitirirsin! Senin ince zekana karşı en ufak bir şansları yok!

Baldıran Zehri!

Baldıran Zehri!

Verdiğin cevaplara göre senin zehrin baldıran zehri! İnsanlar senin naif, kibar hallerine kanmasınlar, sen düşmanının babasını laciverde boyarsın valla! İntikam planlarını ince ince düşünür, düşmanının en beklemediği anda zehrini tepesinden aşağı akıtıverirsin! Artık düşmanın boğulmuş mu, nefesi mi kesilmiş, ondan sonrasıyla da hiç ilgilenmezsin. Hiçbir şeyden değilse soğukkanlılığından korkulur senin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1155
825
411
118
106
75
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
negerekvar

yav şu testlerin argoritmasını geliştirin biraz.En alttaki soruya verilen cevaba göre sonuç çıkartmayın.Yukarıda sorduğunuz soruların da bir değeri olsun.

mrycgr

Bana yılan dedi ya la :D Sensin yılan :P

fafatara

bana da akrep dedi :D

Pınar Bor

Yılan Zehri!Verdiğin cevaplara göre sendeki zehir kesinlikle yılan zehri! Haksızlıklar karşısında sabrın taştığında önce uyarı amaçlı şöyle bir tıslar, sonra... Devamını Gör