Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhun Hangi Kuşak?

Senin Ruhun Hangi Kuşak?

Yaşadığımız tecrübeler veya henüz görmediğimiz şeyler bizim ruhen çöküşümüzü ya da yükselişimizi belirleyebilir. Sen hangi kuşaktan hissediyorsun?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım haftanın kaç günü dışarı çıkarsın?

4. Peki genellikle nereye gidersin?

5. En çok kullandığın platform hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bize bir emeklilik hayali seç bakalım!

7. Tatil için en çok nereleri tercih edersin?

8. Bu mesleklerden hangisi sana daha avantajlı geliyor?

9. Peki arkadaşlarınla toplanınca en çok ne konuşuyorsunuz?

9. Peki arkadaşlarınla toplanınca en çok ne konuşuyorsunuz?

10. Son olarak bu sanatçılardan birini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin ruhun Z kuşağı!

Senin ruhun Z kuşağını yansıtıyor. Evet, senin içindeki çocuk hala yaşıyor. O seni canlı ve enerjik tutuyor. Her şeyden mutluluk duyabilen, kimseyi pek umursamayan ve hep kendi isteklerine göre hareket eden bir yapıya sahipsin. Senin için hayat hem basit hem de eğlenceli. Çünkü sen hayatın hep eğlenceli taraflarını görmeyi tercih eden birisin. Ne kadar zora gelirsen ondan o kadar kaçar, bir şeyler için pek mücadele etmek istemezsin. Her şeyin kolay bir yolu olduğuna eminsin. Bu nedenle kendini yoracak hiçbir şeyle ilgilenmiyorsun. Yenilikçi birisin, kolay adapte olabilir ve herkesle kolay iletişim kurabilirsin. Samimi davranışların ve öz güvenin ile etkileyemeyeceğin kimse yok. Ruhunda hala yanıp tutuşan bir ateş var adeta. Aklın hala yapamadıklarında. Hayallerini tek tek gerçekleştirmek istiyor ve bunun için sabırsızlanıyorsun. Senin için hayat bir gündür o da bugündür. Bu nedenle yaptıklarının sonunu pek düşünmez ve bir sorun olursa da cevap olarak 'Ben de nazar var, ondan böyle oldu' deyip işin içinden sıyrılabilirsin. Senin ruhun hem genç hem de enerjik. Sen tam bi' Z kuşağısın.

Senin ruhun Y kuşağı!

Senin ruhun Y kuşağı. Bazen köşene çekiliyor dinleniyor bazen ise bir anda enerji dolabiliyorsun. Anlık enerji patlamaların ile hem kendi aklını hem de etrafındaki kişilerin aklını karıştırabiliyorsun. Bazı katı kuralların var. Hayata daha ciddi yönünden bakıyorsun. Geleceğini düşünmek, kurmak, planlamak senin için önemli. Bu nedenle sen şu an ne yapıyorsan geleceğin için yapıyorsun. Pratik bir zekaya sahipsin ve zor şeyler her zaman daha fazla ilgini çeker. Sen zora gelince kaçmaz aksine üstüne gidersin. Kendi sınırını görmek istersin. Yarışlardan hoşlanır ve kendine hep bir rakip edinirsin. İster özel hayatın ister iş hayatın olsun kendini denemeyi seviyorsun. Güven konusunda pek iyi değilsin. İnsanlara zor güvenir ve adım atarken hep şüpheci yaklaşırsın. Kendi farkını ortaya koymayı sever ve herkesten de zaten farklı olduğunu düşünürsün. Senin zekanla kimsenin yarışamayacağını bilirsin. Hata yapmaktan korkarsın bu nedenle de hep garantici birisindir. Fark yaratmayı seversin çünkü yaratıcı bir kimliğe sahipsin. Sen tam bi' Y kuşağısın.

Senin ruhun X kuşağı!

Senin ruhun X kuşağı... Evet sen pek etliye sütlüye karışmak istemeyen birisin. Sessizlik ve sakinlik hayat felsefen haline gelmiş. Eğlenmekten pek hoşlanmıyor, eğlence olarak da sakinliği seçiyorsun. Ruhen biraz çökmüş olabilirsin. Hayatta elde ettiğin şeylere sıkı sıkı bağlısın. Sadakatin oldukça yüksek. Kendini hep dinlenirken buluyorsun. Bazen düşünmeye ve sessizliğe ihtiyaç duyuyorsun. İnsanlar üzerinde otorite kurabilir ve istediklerini tek tek yaptırabilirsin. Senin için belli bir düzene sahip olmak çoğu şeyden daha önemli. Hayatın akışını kapılıp gitmez, hayatın akışını zaten sen belirlersin. Çatışmaların, tartışmaların belli bir seviyededir. Bunu yaparken bile saygını asla bozmazsın. Ruhen X kuşağına aitsin çünkü sen diğerleri gibi değilsin. Senin içinden çılgın birinin çıkması pek mümkün değil. Sorumluluk alır ve bu sorumluluklar aslında seni daha önemli hissettirir. Amacın hep belli bir düzen ve aidiyetlik kurmaktır. Bunun için de çalışmaktan asla gocunmaz, hatta hayatını çalışmaya adayabilirsin. Ruhen bitik ve biraz da yitiksin.

Senin ruhun Boomer kuşağı!

Senin ruhun Boomer kuşağı... Evet sen aramızdaki en yaşlı hisseden kişisin. Her şeyden elini çekmiş, çok yorulmuş ve bıkmışsın. Hayat seni paramparça etmiş. Herkesten uzaklaşmak ve sadece kendinle yalnız kalmak istiyorsun. Sen artık klüplerden zevk almıyor sadece çay bahçelerinde okey oynamaktan zevk alıyorsun. Saçlarına aklar düşmesi an meselesi. Ülkenin, hayatının, ailenin, arkadaşlarının bütün dertlerini sırtlamış, tek başına taşımışsın. Seni bu yükler, bu dertler mahvetmiş. Ne zaman 'düzeldik' desen en büyük facia o lafından sonra gelmiş. Sen ruhen çöküşün eşiğindesin. Artık belli bir diziyi takip etmek istiyor, soğuklardan hoşlanmıyor, sıcaklardan bunalıyor, torunlarına bir şeyler örmek istiyorsun. Sen bir anda yaşlılığa ışınlanmak istiyorsun. Hayat seni o kadar yormuş ki gençliğinin tadını bile tam olarak alamamışsın. Her şeyi kuralına göre yaşayabilirsin. Haklının yanında haksızın karşısında tutumun ile aslında kendini de göstermiş birisin. Liderlik vasıfların gelişmiş ama artık bir şeye liderlik yapacak halin bile kalmamış. Bu hayat en çok seni yormuş.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
16
13
7
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın